Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus ne kadar hızlı? İşte test sonuçları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
24.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: musti545
    quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26 2. TesT gpu testi.Nexus ta galaxy s in gpu su var.Frekans hızı yüksek olabilir ama fazla değişeceğini sanmıyorum. 4s nin gpu 4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)
    4s gpu 4 çekirdekli mi Koptum ha ha ha
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-yeni-nesil-telefon-ve-tabletlerinde-PowerVR-GPU-kullanacak.htm bunu oku kendine gelebilrisin belki

iyi de zaten verdiğin linkte iki çekirdek olduğunu söylüyor.

PowerVR SGX MP ailesinin yaygın kullanımdaki modeli olan SGX543MP2, Apple'ın iPad 2 ve iPhone 4S modellerinde yer alırken, benzer şekilde Sony de uzun süredir merakla beklenen ve yakında çıkması beklenen yeni oyun konsolu PS Vita'da PowerVR ile hareket ediyor ancak Apple ürünlerinden farklı olarak iki yerine dört çekirdekli GPU tasarımına yer veriyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26 2. TesT gpu testi.Nexus ta galaxy s in gpu su var.Frekans hızı yüksek olabilir ama fazla değişeceğini sanmıyorum. 4s nin gpu 4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-yeni-nesil-telefon-ve-tabletlerinde-PowerVR-GPU-kullanacak.htm bunu oku kendine gelebilrisin belki

PowerVR SGX MP ailesinin yaygın kullanımdaki modeli olan SGX543MP2, Apple'ın iPad 2 ve iPhone 4S modellerinde yer alırken, benzer şekilde Sony de uzun süredir merakla beklenen ve yakında çıkması beklenen yeni oyun konsolu PS Vita'da PowerVR ile hareket ediyor ancak Apple ürünlerinden farklı olarak iki yerine dört çekirdekli GPU tasarımına yer veriyor.

İlk mesajda yanlış yazmısım düzeltmedim oldumu? 2 yerine 4 yazmışım.

tamam kardeşim daha fazla kasma.

• galaxy s2 kullandım performansına hayran kaldım ama iphone 4s ondan bu derece hızlıysa kimbiir o nasıl birşey olmuştur demeden edemedim kendime.. ki iphone çözünürlüğü daha da yüksek bir telefon...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1. "4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)"
    2. "bunu oku kendine gelebilrisin belki"
    3. "Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor"
    4. "Tamam kardesim.Bence sen fazla girme bu işe sinir yapıyo sende"
    5. "İlk mesajda yanlış yazmısım düzeltmedim oldumu? 2 yerine 4 yazmışım."

Ya hem elli kere 4 çekirdek diyorsun, üstüne bir de bilmişlik taslayıp milletle alay edercesine ukala mesajlar gönderiyorsun, yanıldığın ispatlanınca da işi iyice yüzsüzlüğe vurup üste çıkarcasına "yanlış yazmışım, düzeltmedim. oldu mu?" diye mesaj atıp, posta koymaya çalışıyorsun! Hem suçlu, hem güçlü!

Ne insanlar var yahu!

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 19 Kasım 2011; 22:12:47 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slicer

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1. "4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)"
    2. "bunu oku kendine gelebilrisin belki"
    3. "Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor"
    4. "Tamam kardesim.Bence sen fazla girme bu işe sinir yapıyo sende"
    5. "İlk mesajda yanlış yazmısım düzeltmedim oldumu? 2 yerine 4 yazmışım."

Ya hem elli kere 4 çekirdek diyorsun, üstüne bir de bilmişlik taslayıp milletle alay edercesine ukala mesajlar gönderiyorsun, yanıldığın ispatlanınca da işi iyice yüzsüzlüğe vurup üste çıkarcasına "yanlış yazmışım, düzeltmedim. oldu mu?" diye mesaj atıp, posta koymaya çalışıyorsun! Hem suçlu, hem güçlü!

Ne insanlar var yahu!

yanlış yazmısım salak salak yorum atıp durma. saçma sapan yorumlarda bulunmayın derken yok onu ezmiş yok bu bunu ezmiş yorumlardı.Ama senin kapasite okadar değil.Anlamaman normal.Sinir işine gelincede adamın üslubu ile ilgiliydi.İnsan gibi yorum atsa öyle demezdim.Evt bilmişim senden daha iyi bildiğim kesin.

Bu son mesajınla da tüm dediklerimi onaylamış oldun. Teşekkürler..

• samsung star nerde
  • bu arada galaxy nexus o çözünürlükte olmasa idi oyunlarda daha yüksek puan alırdı. htc sensation ın ilk çıktığında yaşadığı sorunun ta kendisi ana menüde bile şişiyordu. gpular okadar güçlenmeden okadar yüksek çözünürlüğe geçmek sancılı olacak.
  • samsung galaxy note gelsede alsak bıktım beklemekten taşımak sorun olacak ama bir çözüm buluruz herhalde samsung başarının devamını diliyoruz helal olsun aldığın paralar...
  • süpperr Telefoon:) Artık kaldırın pc leri yenı gelecek personalphone (PP)
  • Nexus One sensation'dan 3GS evo 4g'den nasıl hızlı oluyor orasını anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: marazpolat

samsung galaxy note gelsede alsak bıktım beklemekten taşımak sorun olacak ama bir çözüm buluruz herhalde samsung başarının devamını diliyoruz helal olsun aldığın paralar...

tasimasi biraz daha zor olcak ama kot pantalop cebine sigiyor. web performasi icin deger bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatbabatan

S2'im var 4.0'ı sabırsızlıkla bekliyorum

Galaxy S2 serisi arayan biri olarak ciddi bi tavırla girdim konuya ama mesajını okuyunca nedense gülmeden duramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 19 Kasım 2011; 22:41:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr3_

quote:

Galaxy S2 arayan biri olarak ciddi bi tavırla girdim konuya ama mesajını okuyunca nedense gülmeden duramadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emr3_

quote:

Galaxy S2 arayan biri olarak ciddi bi tavırla girdim konuya ama mesajını okuyunca nedense gülmeden duramadım

İçim fesat birader boşver ama biri benim mesajada o fesatlıkla yaklaşırsa fena olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr3_ -- 19 Kasım 2011; 22:44:55 >

• Galaxy serisinden şaşmamak lazım. Artık S3'ü beklemek lazım.
  • kımde hangı telefon varsa onu savunuyor ıphone cu ve androıdcıler .... bence nokıa 3310 en ıyıssı :D
  • SAmsung cpu da ezmiş apple ı cep telefonunda oyun oynanır mı yapmayın, masaüstü pc mi bu önemli olan işlemci hızı ram donma sorunu yaşamamak için nexsusda bunu başarmış google ve samsung işbirliği apple ı köşeye sıkıştıracağa benziyor. Artık samsungun pazar payı gitgide artıyor. Samsungda yazılımsal problem yoksa düşünmeden alınacak cihaz. İos un tek artısı ama çok güçlü bir yönü donma diye bir şey söz konusu yok çok stabil..
  • Galaxy s2 nin geride kalmasını 2.3 e baglamişsınız ama droid razr da da aynı sürüm var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum iphone 4s teki gpu çift çekirdek dört değıl yani...
    4 çekirdek onun için 4-5 kat fark atıyor bütün testlerde o gpu nun hem 4 çekirdeklisi var hem 2 çekirdeklisi var.Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor.Zaten haberi okuduysan söylüyor.2çekirdek olsa 148 puan almaz.S2 ye yakın bir değer alır.

kardeş orda ps vitanın 4 çekirdekli gpu kullandığı yazıyor apple yazısı görünce gözleriniz görmez oluyor :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.