Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus ne kadar hızlı? İşte test sonuçları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
24.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FaruK_26

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Benim ideos x5 34703 puan aldi tarayici testinde 1.8 ghzde ise 61430 puan aldi yihuuu s2 ye caktim :D

1.8 ghz de fazla kullanma yakarsın teliZaten 1.8 de stabil çalısmıyor reset sorunu felan var.

Yoo stabil sadece batarya dakikada %1 gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu samsungu anlayabilmiş değilim . Biri lutfen cevap versin. Neden Apple gibi sadece bir telefon üzerine yogunlasmiyorlar ? Neden samsungta hep birsuru cihaz samsung galaxy s 2 var , galaxy nexus var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda android sistemi sömürmeyi bırakacak görünüşe göre.
  • quote:

quote:

quote:

Benim ideos x5 34703 puan aldi tarayici testinde 1.8 ghzde ise 61430 puan aldi yihuuu s2 ye caktim :D

1.8 ghz de fazla kullanma yakarsın teliZaten 1.8 de stabil çalısmıyor reset sorunu felan var.

Yoo stabil sadece batarya dakikada %1 gidiyor

2 adet var stabil olsa bizdede olurdu.Oyunda reset atıyor.

• En fazla 3 güncellemeyle cihazın hızı çok daha artıcak emin olabilirsiniz
    Grafik olarak geri kalmasının sebebi de ekran çözünürlüğünün yüksek olması
  • bir developer telefonu olduğuna göre bence gayet iyi sonuçlar.
  • optimus 2x 2.3.5 de iOS 5 i geciyor neden eski versyonda gosteriliyor bu chartta
  • official update lere göre
  • OVERLOCK'LU 1.3GHZ NEXUS S İLE KAPIŞTIRABİLİRİZ HERTÜRLÜ
  • Arkadaşlar şu konuya açıklık getireyim, testi offscreen şeklinde yapmışlar. Yani görüntüyü telefonun kendi çözünürlüğünde değil de 720p lik başka bir ekrana aktararak testi gerçekleştirmişler. Sonuç olarak ordaki telefonların hepsinin ekran çözünürlüğü eşit (720p) alınarak karşılaştırma yapılmış.
  • Öyleymiş böyleymiş söyleymiş :))
    Pili ne kadar gidecek?
    Bu cihazlarda en önemli olay pil ömrü...
    Günde 2 kez sarj edeceksem ne anladım ben bu işten...
    Hızlıymış yerim hızını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoper01 -- 20 Kasım 2011; 14:26:36 >
  • Ekran cözünürlügü hespa edilmesi gerekiyordu mutlaka. Ayrica kullandiklari yazilimin ICs sürümünü ne cabuk uyarlamislar ilginc gercekten birde diger gercek Google tarayici icin fazla calisma yapmiyor biraz gelistirebilir yada Chrome tamamen integre edebilirdi ama hiz bakimindan alinan sonuclar dogal GPU kullanmaya baslandi andoid 4 ile.
    Bu testlerin zaten düzgün yapildiginada inanmiyorum neticede apple icin o Arm islemcileri Samsung üretiyor ama Flash tabanli, java tabanli sitelerde testler yapip sonrada iosun desteklemedigi bir sistemde 1ci gelmesini gösterdiklerini gecende okumustum yani siz pek cok seyi destekleyip calistiriyorsunuz ama rakibiniz bunlari desteklemiyor ve teste birinci cikiyor sonrada hiz bakimindan 1 ci oldu deniliyor bu testler genelde para ile yapilan tarafli testlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr3_

quote:

Orijinalden alıntı: suatbabatan

quote:

Orijinalden alıntı: emr3_

quote:

Orijinalden alıntı: suatbabatan

S2'im var 4.0'ı sabırsızlıkla bekliyorum

Galaxy S2 arayan biri olarak ciddi bi tavırla girdim konuya ama mesajını okuyunca nedense gülmeden duramadım

İçim fesat birader boşver ama biri benim mesajada o fesatlıkla yaklaşırsa fena olacak

senin mesajı görünce istemsiz güldüm

• araba fiyatına satarlar şimdi bunu :D
  • test sonuçları hiç birbirini tutmuyor ztn :)
  • ne yalan söyleyeyim samsung a hiç bir zaman kanım bir türlü ısınmadı !
    yani içsel donanım olarak iyi ürünler yapan bir firma olarak görmek isterim diyeceğim
    çünkü bu samsung her şeyin altından çıkması
    açıkcası biraz can sıkıcı ! adamların el atmadığı ihale kalmadı misali !
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz2020

iphone 4s o 800mhz işlemci ile s2 yi resmen ezmiş. helal olsun

+800mhz doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Galaxy Nexusun grafik performansında Galaxy S IInin gerisinde kalmasının sebebinin GPUdan ziyade ekran çözünürlüğünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ikisi arasında 537.600 piksellik ciddi bir fark var. 384.000 nere 921.600 nere. Galaxy S IInin çözünürlüğünün 2.4 katı. Dolayısıyla onu geçmesi kadar doğal bir şey yok. Aynı çözünürlükte olsalar geçebilirdi ya da kafa kafaya olabilirlerdi.

Testlerde yazmış 720p nin off durumda olduğunu.

Mobil olduğum için dikkat etmemişim o kısma. Fakat yine de bu kadar fark olması açıkçası beni şaşırttı. Akıllı telefonlarda üçgen çizme performansında piyasadaki mevcut grafik üniteleri arasında PowerVR SGX543MP2'den sonraki en iyi performansı PowerVR SGX540 veriyor.

• PowerVR SGX543MP2 130-150M triangles/sec
  • PowerVR SGX540 90M triangles/sec
  • Adreno 220 88M triangles/sec
  • ARM Mali 400 50-80M triangles/sec
  • ULP GeForce 71M triangles/sec

quote:

4 çekirdek onun için 4-5 kat fark atıyor bütün testlerde o gpu nun hem 4 çekirdeklisi var hem 2 çekirdeklisi var.Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor.Zaten haberi okuduysan söylüyor.

Kaç defa 4 çekirdek diye yazmışsın ne yanlış yazmasından bahsediyorsun? Sıçmışsın sonra da sıvama bölümü başlamış. Yanlış yazmadığının kanıtı aşağıda yazdığın cevap.

quote:

2çekirdek olsa 148 puan almaz.S2 ye yakın bir değer alır.

• aslında Power VR SGX540 ın gerçek performansı 27 milyon civarı.. hummingbird çipseti 90 milyon üçgen çizebiliyor.. süper veri yollarına sahip efsane bir çipset olduğu için 1 ghz lik işlemcisini de ekran kartının devamı gibi kullanıp gerektiğinde iş yükünü paylaştırabiliyor.. fakat yazılımın bunu desteklemesi lazım.. aynı özelliğie tegra 2 de sahip ancak beyefendiler daha hala sürücü yayınlamadıkları için tegra nın devri geçti, kullanıcılar bir şey anlamadı (zaten 400 küsür mhz lik ekran kartını 300 mhz e aldıkları için ayrıca kızgınım onlara)... saf ekran işlemci gücünde PowerVR SGX543MP4 herkesi dövüyor, 2. sırada da MP2 var ipad 2 deki.. tek dar boğazı ram ve veri yolu olmasına rağmen ram in zorlanmadığı her grafikte tartışmasız lider.. yani galaxy nexus taki çipset hummingbird gibi bir desteğe ve geniş veri yoluna sahip mi bilmiyorum, ancak eğer değilse o ekran kartı ile ağır grafik yüklerini taşıyamaz, cihaz da bir geliştirici cihazı olarak kalır ve galaxy s 3 ün satılmasına ön ayak olur sadece..

• zamanında iphone 4 ün retina ekranına çok güzel diyenler 1280*720 ekranda bile iphone diyorlarsa applea bağlılık yemini falan etmişler heralde.projektörlü iphone 5 ciler vardı bi ara onlar nerde şimdi bide onları görelim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Galaxy s2 nin geride kalmasını 2.3 e baglamişsınız ama droid razr da da aynı sürüm var.

kardeşim droid razr da 2.3.5 sürümü var 2.3.3 değil millet 0.0.1 için aylardır bekliyorlar bakınız lg optimus black ler :))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.