Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus ne kadar hızlı? İşte test sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
24.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demek ki motorola droid razr ICS gelirse roket gibi olur en fazla 3 ay sonra tel elimde oley çok mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceRulez

Browser mark derkene ?tarayıcı hızını mı ölçüyorlar ?!iphone 4sden hızlı olduğunu düşünmüyorum gerçekten =)Safari A5 işlemci ile

iphone2 dende hizli degil. sen kafani yorma.
  • Galaxy Note'un, Benchmark testlerinde S2'den ve Nexus'tan üstün olduğu youtube videolarında vardı, bir arkadaşta paylaşmış zaten,
    testlerde Note gözükmüyor, o zaman bende Android 4.0'lı Galaxy Note düşünemiyorum
  • Galaxy Nexus'un grafik performansında Galaxy S II'nin gerisinde kalmasının sebebinin GPU'dan ziyade ekran çözünürlüğünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ikisi arasında 537.600 piksellik ciddi bir fark var. 384.000 nere 921.600 nere. Galaxy S II'nin çözünürlüğünün 2.4 katı. Dolayısıyla onu geçmesi kadar doğal bir şey yok. Aynı çözünürlükte olsalar geçebilirdi ya da kafa kafaya olabilirlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim ne derse desin apple kadar kaliteli bir cihaz değil
  • ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 20 Kasım 2011; 13:23:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

2. TesT gpu testi.Nexus ta galaxy s in gpu su var.Frekans hızı yüksek olabilir ama fazla değişeceğini sanmıyorum. 4s nin gpu 4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)

4s gpu 4 çekirdekli mi
    Koptum ha ha ha

• İnternet tarayıcı performansında s2 ip4s'ten geride kalmış ama internette izlediğim bir karşılaştırmada s2 daha çabuk açıyordu siteleri veya aynı açıyorlardı.Bu karşılaştırmalar pek sağlıklı gelmedi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-45

İnternet tarayıcı performansında s2 ip4s'ten geride kalmış ama internette izlediğim bir karşılaştırmada s2 daha çabuk açıyordu siteleri veya aynı açıyorlardı.Bu karşılaştırmalar pek sağlıklı gelmedi bana.

vallaha ha haklısınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti545

quote:

2. TesT gpu testi.Nexus ta galaxy s in gpu su var.Frekans hızı yüksek olabilir ama fazla değişeceğini sanmıyorum. 4s nin gpu 4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)

4s gpu 4 çekirdekli mi
    Koptum ha ha ha

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-yeni-nesil-telefon-ve-tabletlerinde-PowerVR-GPU-kullanacak.htm
    bunu oku kendine gelebilrisin belki

dostum iphone 4s teki gpu çift çekirdek dört değıl yani...

• Ne kadar olur fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

Ne kadar olur fiyatı?

1700 en az
  • Ics sgs 2 yuklendı yutubda goruntulerı var ısteyen cıhazını yukseltebılır

Ben acıkcası ıcs begenmedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Galaxy Nexusun grafik performansında Galaxy S IInin gerisinde kalmasının sebebinin GPUdan ziyade ekran çözünürlüğünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ikisi arasında 537.600 piksellik ciddi bir fark var. 384.000 nere 921.600 nere. Galaxy S IInin çözünürlüğünün 2.4 katı. Dolayısıyla onu geçmesi kadar doğal bir şey yok. Aynı çözünürlükte olsalar geçebilirdi ya da kafa kafaya olabilirlerdi.

Testlerde yazmış 720p nin off durumda olduğunu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

4s gpu 4 çekirdekli mi
    Koptum ha ha ha

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-yeni-nesil-telefon-ve-tabletlerinde-PowerVR-GPU-kullanacak.htm
    bunu oku kendine gelebilrisin belki

4 çekirdek onun için 4-5 kat fark atıyor bütün testlerde o gpu nun hem 4 çekirdeklisi var hem 2 çekirdeklisi var.Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor.Zaten haberi okuduysan söylüyor.2çekirdek olsa 148 puan almaz.S2 ye yakın bir değer alır.

lan kardeşim iphone 4s teki gpu powervr sgx543mp 2 çift gpu lu modeli 4 çekirdekli model ise vitada kullanılan sgx 543 mp 4

• ios dan bu kadar iyi performans beklemiyordum
  • Birde Android kullananlar bu telefon ekraninin cozunurlugunde oyun arayacaklar sanirim, tablet tarafi malum ortada. Android in almasi gereken cok yol var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doancrula

Galaxy Note'un, Benchmark testlerinde S2'den ve Nexus'tan üstün olduğu youtube videolarında vardı, bir arkadaşta paylaşmış zaten,
    testlerde Note gözükmüyor, o zaman bende Android 4.0'lı Galaxy Note düşünemiyorum

Bende android 4.0'ten çok şey bekliyorum note süper olacak kesin kararımı aldım note alacağım iphone 4s kafamı karıştı biraz ama son sözüm samsung galaxy note
  • iphone tokatlamış gene haha birde laf atarlar apple'a yok donanımı zayıfmış mış muş .... geçelim bunları gerçeklere bakalım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26 2. TesT gpu testi.Nexus ta galaxy s in gpu su var.Frekans hızı yüksek olabilir ama fazla değişeceğini sanmıyorum. 4s nin gpu 4 çekirdekli zirvede olması doğal.Saçma sapan yorum atmayın:):)
    4s gpu 4 çekirdekli mi Koptum ha ha ha
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-yeni-nesil-telefon-ve-tabletlerinde-PowerVR-GPU-kullanacak.htm bunu oku kendine gelebilrisin belki
    4 çekirdek onun için 4-5 kat fark atıyor bütün testlerde o gpu nun hem 4 çekirdeklisi var hem 2 çekirdeklisi var.Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor.Zaten haberi okuduysan söylüyor.2çekirdek olsa 148 puan almaz.S2 ye yakın bir değer alır.
    lan kardeşim iphone 4s teki gpu powervr sgx543mp 2 çift gpu lu modeli 4 çekirdekli model ise vitada kullanılan sgx 543 mp 4
    Tamam kardesim.Bence sen fazla girme bu işe sinir yapıyo sende

Arkadaş doğruyu söylüyor yalnız 4S'de MP 2 var çift çekirdekli GPU kullanıyor. MP 4 modeli ise 4 çekirdekli GPU şuan yalnızca PSP Vita'da kullanılıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.