Şimdi Ara

Samsung Galaxy Nexus ne kadar hızlı? İşte test sonuçları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
24.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eric13

iphone tokatlamış gene haha birde laf atarlar apple'a yok donanımı zayıfmış mış muş .... geçelim bunları gerçeklere bakalım

Grafik işlemcisi zaten iPhone 4s ve iPad 2'de daha üstün, işlemci performansında ise Google cihazı geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sitede 2.3.3 lü Sgs 2 nin firefox ile rakiplerine yakın bir skor aldığını gördüm. Demek ki Galaxy s2 nin tarayıcısının güncellenme zamanı gelmiş. Yoksa 2 kat fark mümkün değil.

[Smartphone] Apple iPhone 4S with iOS 5 – 89567 *
    [Smartphone] Motorola RAZR with Android 2.3.5 – 85271
    [Smartphone] Samsung Galaxy S2 with Android 2.3.3 & Firefox Beta – 79387

http://www.bestsmartphone.com/2011/10/11/browsermark-benchmarks/

• Alıcısı olur.
  • http://www.theverge.com/2011/11/17/2568348/galaxy-nexus-review

Theverge.com gercekten son zamanlarin en guvenilir, en tarafsiz yayin yapan blog'larindan biri. Joshua ise tek kelimeyle muthis bir yorumcu. 8.6 vermis Galaxy Nexus'a ve iPhone 4S ile ayni puanda an itibariyle. "Tum zamanlarin en iyi telefonu olabilir." diyor. Cok cok hizli ve tepkilerinin mukemmel oldugunu soyluyor. Ayni zamanda o begenmediginiz pentile ekrana da bayilmis ve gozlerini alamadigini belirtiyor.
  • itiraf etmek gerekirse bu denli yeni telefonun grafikten öyle yada böyle bir şekilde geride kalması beni memnun etmedi. Bari o da tam olsaydı da olmuş deseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

itiraf etmek gerekirse bu denli yeni telefonun grafikten öyle yada böyle bir şekilde geride kalması beni memnun etmedi. Bari o da tam olsaydı da olmuş deseydik.

Kağıt üstü değerlere aldanmamak lazım, zamanında donanım olarak düşük olan iPhone 3G rakiplerine kaç kat fark atıyordu. Günlük kullanımda belki buda o şekilde performans sunacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

süpperr Telefoon:) Artık kaldırın pc leri yenı gelecek personalphone (PP)

aynen kardeşim 5 sene sonra 2.5 dört çekirdek 4gb ram gerisi malum. tam 1 sene once demıstım kullandıgım laptop son bilgisayarım olacak diye.
  • İşlemci süperde o grafik birimi bu çözünürlükte bir cihaza yakışmamış.Sadece cihazı kaldırır uçurmaz Galaxy SIII ü beklemek daha mantıklı.Bomba gibi gelebilir
  • Benim ideos x5 34000 puan aldi tarayici testinde @1.8 ghz oc li
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

iphone tokatlamış gene haha birde laf atarlar applea yok donanımı zayıfmış mış muş .... geçelim bunları gerçeklere bakalım

o tokadı kendi kalçasına atmıştır apple zevkten.
    anladın sen onu :)))
  • Benim ideos x5 34703 puan aldi tarayici testinde 1.8 ghzde ise 61430 puan aldi yihuuu s2 ye caktim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Benim ideos x5 34703 puan aldi tarayici testinde 1.8 ghzde ise 61430 puan aldi yihuuu s2 ye caktim :D

1.8 ghz de fazla kullanma yakarsın teliZaten 1.8 de stabil çalısmıyor reset sorunu felan var.
  • Valla bana sorarsanız en iyi telefon LG optimus 3D,hele o 3D arayüzne bayıldım.3D görüntüleri muazzam muhakkak telefon almadan buna göz atmayı unutmayın,birde htc evo var ama onun 3D si ne yazık ki lg den çok daha zayif,2012 de Optimus 3D 2 çıkıcak sabırsızla bekliyorum,4S ve nexusa oranla performansı elbette daha düşük ama asla yarıyolda bırakmıyo gayet tatmin edici,yattığın yerden 3D izliyecen daha ötesi var mı
  • bazıları galaxy note demişde galaxy note hd olmasına rağmen 285 ppi sunuyor şayet hd olmasına rağmen çok düşük bir ppi değeri illa hd istiyorsanız rezound veya vigor avrupa gsm modelini bekleyin 342 ppi ile gayet yüksek bir değer veya galaxy nexus tercih edin 316 ppi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OvernightSensation -- 20 Kasım 2011; 2:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

İphone 4S ve iOS tek kelime ile harika

bazı islemciler oyunda saglık calısırken diğer isleri iyi yapamıyor mesela ps3 sadece oyun ve video oynatıyor programda satbil calısmıyor mesela mac pcler gene apple yaptıgı pcler pclerde sadece program var oyun yok dandik oyunlar var bf3 felan goremessin hiçbir oyun yok
  • Valla bana sorarsanız en iyi telefon LG optimus 3D,hele o 3D arayüzne bayıldım.3D görüntüleri muazzam muhakkak telefon almadan buna göz atmayı unutmayın,birde htc evo var ama onun 3D si ne yazık ki lg den çok daha zayif,2012 de Optimus 3D 2 çıkıcak sabırsızla bekliyorum,4S ve nexusa oranla performansı elbette daha düşük ama asla yarıyolda bırakmıyo gayet tatmin edici,yattığın yerden 3D izliyecen daha ötesi var mı
  • Note almak daha mantıklı
  • Testlerde kullanılan Galaxy S 2'nin neden Güncel ve 10'larca iyileştirme yapılarak son halini almasını sağlayan 2.3.6 sürümüyle değilde, 2.3.3 sürümüyle Teste sokulduğunu kimse sormamış..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla İpad2 cihazımla gurur duydum. Ben zaten anlamıyorum arkadaşlar minicik ekranlarda 10 ghz işlemci olsa ne olur ki ?

Tablet furyası başlarken 10 inch büyük 7 inch alırım diyordum , mümkün değil insan oğlunun ergonomisi buna uygun değil ki gittim ipad2 aldım. Telefonlarda yazılar ufacık tuşlar minicik , bir şeye bakacaksın küçült büyüt çek sağa sola bence anlamsız. Ama çok zorda kalınca mesela cepten bilet almak para ödemek o zaman anlıyorum ama bu tarz işleri yapmak için 1 - 1.5 gHz işlemcilere gerek var mı ?

Alınmayın ama ayda 10 bin ve üzeri geliri olanları bu konunun dışında bırakarak maaşı kadar parayı gidip iphone - galaxy gibi cihazlara veren VE 3 AYDA BİR telefon değiştiren arkadaşlara gerçekten üzülüyorum, yazıktır günahtır. Bizim şantiyenin şöföründe iphone 4 var. Şimdi bu adama ben asgari ücret veriyorum bu nasıl iştir ben çözemiyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Galaxy Nexusun grafik performansında Galaxy S IInin gerisinde kalmasının sebebinin GPUdan ziyade ekran çözünürlüğünden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ikisi arasında 537.600 piksellik ciddi bir fark var. 384.000 nere 921.600 nere. Galaxy S IInin çözünürlüğünün 2.4 katı. Dolayısıyla onu geçmesi kadar doğal bir şey yok. Aynı çözünürlükte olsalar geçebilirdi ya da kafa kafaya olabilirlerdi.

Testlerde yazmış 720p nin off durumda olduğunu.

Mobil olduğum için dikkat etmemişim o kısma. Fakat yine de bu kadar fark olması açıkçası beni şaşırttı. Akıllı telefonlarda üçgen çizme performansında piyasadaki mevcut grafik üniteleri arasında PowerVR SGX543MP2'den sonraki en iyi performansı PowerVR SGX540 veriyor.

• PowerVR SGX543MP2 130-150M triangles/sec
  • PowerVR SGX540 90M triangles/sec
  • Adreno 220 88M triangles/sec
  • ARM Mali 400 50-80M triangles/sec
  • ULP GeForce 71M triangles/sec

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

4 çekirdek onun için 4-5 kat fark atıyor bütün testlerde o gpu nun hem 4 çekirdeklisi var hem 2 çekirdeklisi var.Apple diğer cihazlardan farklı olarak 4 çekirdek kullanıyor.Zaten haberi okuduysan söylüyor.

Kaç defa 4 çekirdek diye yazmışsın ne yanlış yazmasından bahsediyorsun? Sıçmışsın sonra da sıvama bölümü başlamış. Yanlış yazmadığının kanıtı aşağıda yazdığın cevap.

quote:

Orijinalden alıntı: FaruK_26

2çekirdek olsa 148 puan almaz.S2 ye yakın bir değer alır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.