Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 Ekran Çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 ay önce aldığım note 2 telefonum montumun iç cebindeydi arkadaşım arkadan gelip montu tutup yukarı çekti mont ters durunca telefonda aşağıya düştü yüzüstü betona çakıldı boyum 1.82 telefonda 180 cm den falan düştü kaldırdım ve bu haldeydi. Yarın servisinden değilde başka yerden yaptıracam zaten böyle olunca garantisi bitiyormuş servise versemde değişen bir şey olmayacak.
     Samsung Galaxy Note 2 Ekran Çatladı

• hocam büyük geçmiş olsun ben ucuz atlatmışım off be, ama şunu söyliyim bu halini ilk görünce şok oluyorsun sonra sonrası işte adama koyuyor!
  • Aynen öyle oldu kabın üstüne düşmüştü neyse sorun yok kabın üstüne düştü dedim aldım baktım ekrana çok farklı küfürler ettim o anki ruh halimle neyse halledecez ama bidahada monta asla telefon koymam
  • quote:

Orijinalden alıntı: White.Russian

Aynen öyle oldu kabın üstüne düşmüştü neyse sorun yok kabın üstüne düştü dedim aldım baktım ekrana çok farklı küfürler ettim o anki ruh halimle neyse halledecez ama bidahada monta asla telefon koymam

ah o mont yokmu ah bende montun iç cebine koyarken girdi sandım bir bıraktım botun üstüne düştü ordan yere kapaklandı allahtan dış ekranda 1 çatlakla çizgi şeklinde yırttık telefonu öyle kullanıyorum sorun teşkil etmiyor, bu arada seninki not2 bende s3mini note2 olsaydı garanti servis değişimi tercih ederdim ama o yapacak olan yer garanti veriyorsa orjinal gibi olucak diyorsa orta yaptır.

• Valla ucuz atlatmissin kardeşim bende o sans yoktu bu da ders oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White.Russian

Valla ucuz atlatmissin kardeşim bende o sans yoktu bu da ders oldu

http://forum.donanimhaber.com/m_54187594/mpage_389/f_//tm.htm#74142152 sayfanın sonlarında Jan.Valjan. nickli üye var onla iletişime geçebilirsin hocam.
  • Mesaj attik bakalim umarim yardımı dokunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oncelikle buyuk gecmis olsun.Bir Note 2 sahibi olarak resmi gorunce icim ciz etti resmen.Umarin en kisa surede,en uygun fiyata yaptirabilirsin telefonunu.Cihazin tamiri toplamda ne kadara patlayacagini eger buraya yazabilirsen cok iyi olur,hani bizim de basimiza gelirse en azindan biliriz gunahimizin ne kadar oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 18 Nisan 2013; 10:39:53 >
  • Tamam bugun fiyat ogrenim buraya yazacam

• Geçmiş olsun hocam
  • Dostum telefonda kılıf varmıydı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.