Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 mi ? Galaxy S4 mü ? [YARIN ALACAĞIM]-----------------

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen acil cevap verin yarın telefon alıyorum S4'e bakıyorum 13MP kamerası falan herşeyiyle önde ama arkadaşım Note 2 aldı ve çok memnun.
    S4 de baktıgımda türlü türlü sorunlar var şuan gerçekten kafam çoook karışık acil yardım edin bir telefona tatmin olmam lazım

• Note 2 doygunluğa ulaşmış bir cihaz, sorunları belli hataları biliniyor. S4 ise yeni bir cihaz, yarın ne sorun çıkarır tam bilinmez. Ben şuan note 2yi tercih ederdim. Aradaki 500 TLye değer bir fark var mı orası senin beklentilerine kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s5 in tanitilmasina daha nerdeyse 1yila yakin zaman var ama note 3 un eli kulaginda.. bugun yarin tanitilirsa note2 nin fiyati epey duser sende pisman olursun.. hee amacim degerinden cok kulanmak diyorsan note 2 tercih etmek daha mantikli..

• s4 güzel telefon
  • hocam 2 telefonu da tanıdıklarımdan vb. vb. gördüm. ben s4 diyorum
  • Yeni her zaman daha iyidir..S4 diyorum ben de..Ama telefon almak için uygun bir zaman değil gibi..Bayramdan önce daha ucuzdu mağazalarda şimdi nereden alcaksınız bilmiyorum ama..Note 3 ün çıkması beklenebilir aslında Note 2 nin fiyatı kesin düşer s4 ü bilemem ama daha tanıtılacak da sonra Türkiye'ye gelecek de..
  • S4 diyorum dostum.ama biraz bekle düşünce alırsın hemen heyecana kapılım alma bekle...

• Ekran buyuklugu rahatsiz etmeyecekse note 2 tabiki

Evet note 2 kullaniyorum genis ekrana o kadar aliştimki inanki baska hic bir telefonun albenisini kalmadi bedava s4 versen kullanmam

• note2 var s4 e gecmem oyun icin genis ekran note2 tavsiyem dir

• Ne gerek var para harcamaya boşver telefon almayı sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 21 Ağustos 2013; 10:02:09 >
  • ARKADAŞLAR NOTE 2 ALMIŞ BULUNUYORUM ŞUAN VARYA BANA S4 DİYİN BEDAVAYA ALMAM MEDİAMARKT TAN 1400
    E ALDIM ADAMDA DEDİ ZATEN S4 BAYAGI SORUNLU DAHA SORUNU 16 GB IN 8 GB SISTEMINDEN BASLIYOR DEDİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.