Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

valla hocam cok haklısınız bu durum bas cek tabir edilen fotograf makinalarını oldurur misal samsung bu kadar gelişmiş kamera koyarsa note veya s serisine o zaman galaxy camera satamaz ama keske boyle dusunulmese kompakt kameralar da gelişse telefonlar da ki aslında her zaman kompakt kameraların musterisi olacak bence misal babam da smartphone kullanıyor ama cep telefonu ile resim cekmek ona eziyet hele ki piknige gezmeye gittiğimizde her zaman sony kompakt fotograf makinasını yanımıza alır derim ya ne gerek var telefonlar var "ben onların cektiginden bişey anlamıyorum" der bu arada sony de oyle 20 kusur mp yeni seriden degil ha 6 senelik 7.2 mp sony nin kendi lensi olan makina yani diyecegim o ki telefonlardaki sensorleri korkmadan geliştirmeliler ekran teknolojisi kadar onlar da gelişse mukemmel bir boyuta ulaşırlar

bide samsung batmak üzere olan prof.fot.mak.üreticisi bir firmayı almıştı yanılmıyorsam..fuji mi panasonic mi ney hatırlayamadım...not düşmek için souledim :)

.

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

valla hocam cok haklısınız bu durum bas cek tabir edilen fotograf makinalarını oldurur misal samsung bu kadar gelişmiş kamera koyarsa note veya s serisine o zaman galaxy camera satamaz ama keske boyle dusunulmese kompakt kameralar da gelişse telefonlar da ki aslında her zaman kompakt kameraların musterisi olacak bence misal babam da smartphone kullanıyor ama cep telefonu ile resim cekmek ona eziyet hele ki piknige gezmeye gittiğimizde her zaman sony kompakt fotograf makinasını yanımıza alır derim ya ne gerek var telefonlar var "ben onların cektiginden bişey anlamıyorum" der bu arada sony de oyle 20 kusur mp yeni seriden degil ha 6 senelik 7.2 mp sony nin kendi lensi olan makina yani diyecegim o ki telefonlardaki sensorleri korkmadan geliştirmeliler ekran teknolojisi kadar onlar da gelişse mukemmel bir boyuta ulaşırlar

bide samsung batmak üzere olan prof.fot.mak.üreticisi bir firmayı almıştı yanılmıyorsam..fuji mi panasonic mi ney hatırlayamadım...not düşmek için souledim :)

.

evet hocam bende hatırladım o olayı acıkcası samsung un bel kemigi cok kuvvetli her sektorde adımları saglam umarım buna dayanıp da kendini sermez her zaman yenilik gormek yeniliklerle dolmak istiyorum

• Snapdragon 800 ile gelir mi ne dersiniz ? :)
  • Note 3 çıkana kadar en iyisi note 2 note 3 çıktığı gibi alıcam benide listeye ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Snapdragon 800 ile gelir mi ne dersiniz ? :)

konuyla iligili bir nakale buldum ana ceviri yapamadim hocam bakicam eve gdince

• quote:

Sony den note serisine rakip geldiği söyleniyor.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Sony-Togari-phablet-ve-Honami-kamera-telefonu-detaylaniyor.htm

20 mp kamera ney yaa :) sony baya citayi yukari cekoyor.6.4 inc ekranda cabasi hemde ful hd..guzel haber rekabet iyidir.yeniliklerin onunu acar

• Tasarımcı Ben Ling' yeni note 3 cihazının sonbahara kadar bekletilebileceğini söylemiş..
    cihazda gorilla glass 3, 4050 ma batarya, 13 mp hdr ve hd video kayıt özellikli kamera, 2.3 GHz Krait Snapdragon 800 işlemci, s4 benzeri tasarım,
    ram 3 gb, kablosuz şarj özelliği var ve sadece 8.4 mm kalınlıgında..ekran genıslıgı 5.9 inç demiş..google translate bu kadar cevrildi

http://news.softpedia.com/news/Galaxy-Note-III-Concept-Packs-a-Snapdragon-800-CPU-341660.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 1 Mayıs 2013; 14:24:35 >
  • quote:

Tasarımcı Ben Ling' yeni note 3 cihazının sonbahara kadar bekletilebileceğini söylemiş..
    cihazda gorilla glass 3, 4050 ma batarya, 13 mp hdr ve hd video kayıt özellikli kamera, 2.3 GHz Krait Snapdragon 800 işlemci, s4 benzeri tasarım,
    ram 3 gb, kablosuz şarj özelliği var ve sadece 8.4 mm kalınlıgında..ekran genıslıgı 5.9 inç demiş..google translate bu kadar cevrildi

http://news.softpedia.com/news/Galaxy-Note-III-Concept-Packs-a-Snapdragon-800-CPU-341660.shtml

genelsekreter hocam genelde bu tasarımcıların sızdırdıkları haberler uc asagı bes yukarı dogru oluyor yalnız bu ozellikler genelde prototip cihazın ozellikleri oluyor o yuzden bu ozelliklerde degişmeler olabilir

• quote:

quote:

Tasarımcı Ben Ling' yeni note 3 cihazının sonbahara kadar bekletilebileceğini söylemiş..

genelsekreter hocam genelde bu tasarımcıların sızdırdıkları haberler uc asagı bes yukarı dogru oluyor yalnız bu ozellikler genelde prototip cihazın ozellikleri oluyor o yuzden bu ozelliklerde degişmeler olabilir

s800 olursa performans bakımından çok şey katıcak keza birde 4gb ram olursa şaha kaldırırdı. :) ama heralde şimdiden s5 ide düşünüyorlar. Kasa yapısı içinde bir değişiklik yapsalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 1 Mayıs 2013; 14:56:22 >

• quote:

quote:

quote:

s800 olursa performans bakımından çok şey katıcak keza birde 4gb ram olursa şaha kaldırırdı. :) ama heralde şimdiden s5 ide düşünüyorlar. Kasa yapısı içinde bir değişiklik yapsalar

valla hocam snapdragon 800 ustune de 4 gb ram olsa ben o cihazı 3 sene degiştirmem ustune ustluk degişik bir tasarım çizgisine giderlerse varya sıraya girer alırım cıktıgı gibi tabi umarım bu arada ufak detayları da atlamazlar misal radyo olmalı note III te 128 gb dahili hafıza secenegi olmalı ve cihaz piyasaya cıkınca bulunabilmeli 128 gb kart desteklemeli bunlar olursa su ana kadar uretilmiş en gelişmiş makina olur

• quote:

quote:

cihazda gorilla glass 3, 4050 ma[simage][/simage] batarya, 13 mp hdr ve hd video kayıt özellikli kamera, 2.3 GHz Krait Snapdragon 800 işlemci, s4 benzeri tasarım,

dogru hocam zaten sitede prototip diye geciodu gsliba yszmyi unutmusum tesk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 1 Mayıs 2013; 16:26:55 >

• quote:

quote:

quote:

cihazda gorilla glass 3, 4050 ma[simage][/simage] batarya, 13 mp hdr ve hd video kayıt özellikli kamera, 2.3 GHz Krait Snapdragon 800 işlemci, s4 benzeri tasarım,

dogru hocam zaten sitede prototip diye geciodu gsliba yszmyi unutmusum tesk.

valla hocam snapdragon 800 cidden fark yaratır acıkcası samsung un artık note serisine gereken onemi verecegini dusunuyorum cunku genel kullanıcı kitlesine baktıgımızda da s serisini herkes alabiliyor hani burda herkes derken ihtiyacı olan da alıyor olmayan da özelliklerini sonuna kadar kullanan da var kullanmayan da ama note serisinde ihtiyacı olmayan kişi almıyor ve note cihazları alanlar genelde işleri geregi alıyor o yuzden samsung bence note serisine artık note II ile yakaladıgı ivmelenmeyi daha da hızlandırmak adına yuksek özen gösterecektir bence bundan sonra samsung un amiral serisi note serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Sony'nin çıkaracağı cihaz da güzelmiş ancak benim için olmazsa olmaz 2 özellik değiştirilebilir batarya ve micro SD kart desteklemeli merakla bekliyorum note 3'ü

katılıyorum size değiştirilebilir btarya en onemlisi bnce..gecenlerde dort gunluk bır gezi yaptım.ebay dan 10 dolara aldıgım 3 batarya yı full sarj ettim ve tabı orjınal bataryada varr.zaten ıkı gun orjınalı gıtt, dıger ıkı gunde diğer bataryamla devamm..hıc sarj aleti almadım yanımaa :) .birde talebınız yok ama bildiğiniz üzere temsili note 3 almak isteyenler listemız var, isiminizi oraya elkedim sayın kaoslordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 1 Mayıs 2013; 18:05:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

http://www.sammobile.com/2013/05/01/rumor-galaxy-note-iii-to-have-8-core-cpu-and-8-core-gpu/ Yeni haberler. :)

tazeee ekranın yenı nesıl esnek ekranlardan olmama ıhtımalı var yanı..aceleye gelmese ıyı olurdu
  • 5.9 ekran ve cpu kesin gibi. Gpu ve ekran net değil henüz. Ram de 3 olur bence çünkü S4 de baktığımda boş alan 400-800 mb arası. Note 3 de yeni kalem ve özellikleriyle daha da çok belleğe ihtiyaç duyacaktır. Tanıtıma 4 ay kaldı çok değil dayanalım. :)
  • quote:

http://www.sammobile.com/2013/05/01/rumor-galaxy-note-iii-to-have-8-core-cpu-and-8-core-gpu/ Yeni haberler. :)

oooooooooo mai 450 cok iyi bir seçim hele ki yazının basında okudugum cumle "According to our trusted insider the Galaxy Note III will be Samsung`s most wanted device." bu da demektir ki samsung önceki mesajımda soyledigim gibi note serisini yeni amiral gemisi yapacak yenilikleri ilk onda gorecegiz mukemmel bir haber sagolasınız hocam

• quote:

quote:

oooooooooo mai 450 cok iyi bir seçim hele ki yazının basında okudugum cumle "According to our trusted insider the Galaxy Note III will be Samsung`s most wanted device." bu da demektir ki samsung önceki mesajımda soyledigim gibi note serisini yeni amiral gemisi yapacak yenilikleri ilk onda gorecegiz mukemmel bir haber sagolasınız hocam

Umarım doğrudur hocam. Rica ederim hepimiz birşeyler bulup duydukça paylaşıyoruz. :)

• quote:

quote:

quote:

Umarım doğrudur hocam. Rica ederim hepimiz birşeyler bulup duydukça paylaşıyoruz. :)

hocam snapdragonun detaylarına tam olarak bakmamıştım qualcom un kendi sitesinden baktım da inanılmaz bir makina olur tamam samsung octa işlemciyi devam ettirmek isteyebilir ama eger snapdragon 800 kullanırsa akıllara ziyan bir makina olur bu arada snapdragon 800 detayları

http://www.qualcomm.com/media/documents/files/qualcomm-snapdragon-800-product-brief.PDF

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.