Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim cihaza sony den rakip geliyor galiba. :) 6.44inch full hd ekran ve benzersiz Stylus özellikleri olacağı belirtilmiş. Bakalım çıkış tarihleri de yakın. Yaz sonu beğendiğimizi alırız. Ben One ve S4 kullanıyorum. Full hd gereksiz falan dedik ama kullandıkça sonuna kadar gerekli olduğu ortaya çıkıyor. Note gibi bir ekran da full hd daha keyifli olur. Note 2 S4 ve One yanında inanılmaz eski bir ekran görüntüsü sunuyor. Netlik olarak 468-267 farkı çok belli. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kemik81 hoşgeldiniz sembolik listemize..belki de samsung aynı mega serisindeki gibi bir 5.9 inç. birde 6.3 inç iki note 3 çıkartıp müşterilerine sunacak..zaten cihaz çeşitliliği alışkanlığı var malum samsung un..bir de apple ın bu seneki gelirine göre karşılaştırıldıgında,samsung s3 ve note 2 satışlarıyla 9 'a katlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Bizim cihaza sony den rakip geliyor galiba. :) 6.44inch full hd ekran ve benzersiz Stylus özellikleri olacağı belirtilmiş. Bakalım çıkış tarihleri de yakın. Yaz sonu beğendiğimizi alırız. Ben One ve S4 kullanıyorum. Full hd gereksiz falan dedik ama kullandıkça sonuna kadar gerekli olduğu ortaya çıkıyor. Note gibi bir ekran da full hd daha keyifli olur. Note 2 S4 ve One yanında inanılmaz eski bir ekran görüntüsü sunuyor. Netlik olarak 468-267 farkı çok belli. :)

hocam one nasıl sizi samsung tan sogtmuyormu.. eğer sogutmuyorsa cokta ustun değildir herhalde..birde yeni note 3 ekranı da fullhd olmayacakmış galiba. yenı nesıl oled ekrandan dolayı.bakalım ne olacak.bir de sony o telefonu 2500 tl den asagı olmaz .samsun fiyat konusnnda dah iyi galiba.malzeme kalitesi maliyet durumları galiba

• Beklediğim bir konuydu öncelikle teşekkür ederim paylaşımlarınız için.. Gerçekten gümbür gümbür geliyor :) beklenmesi gereken bir telefon note2 alacaklar bile beklesin note 3 cıkınca ucuzlayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Beklediğim bir konuydu öncelikle teşekkür ederim paylaşımlarınız için.. Gerçekten gümbür gümbür geliyor :) beklenmesi gereken bir telefon note2 alacaklar bile beklesin note 3 cıkınca ucuzlayacaktır..

biz teşekkür ederiz, arkadaşlarla öğrendiğimiz dedikoduyu paylaşıyoruz..sembolik listemize ekliyorum adınızı :) hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

Bizim cihaza sony den rakip geliyor galiba. :) 6.44inch full hd ekran ve benzersiz Stylus özellikleri olacağı belirtilmiş. Bakalım çıkış tarihleri de yakın. Yaz sonu beğendiğimizi alırız. Ben One ve S4 kullanıyorum. Full hd gereksiz falan dedik ama kullandıkça sonuna kadar gerekli olduğu ortaya çıkıyor. Note gibi bir ekran da full hd daha keyifli olur. Note 2 S4 ve One yanında inanılmaz eski bir ekran görüntüsü sunuyor. Netlik olarak 468-267 farkı çok belli. :)

hocam one nasıl sizi samsung tan sogtmuyormu.. eğer sogutmuyorsa cokta ustun değildir herhalde..birde yeni note 3 ekranı da fullhd olmayacakmış galiba. yenı nesıl oled ekrandan dolayı.bakalım ne olacak.bir de sony o telefonu 2500 tl den asagı olmaz .samsun fiyat konusnnda dah iyi galiba.malzeme kalitesi maliyet durumları galiba

İkisi de birbirine göre üstünlükleri var. Ama arayüz ve uyumdan dolayı One daha akıcı mesela. Cihaz değiştireceğim zaman yine samsung alırsam(note 3 mega 6.3 gibi) S4ü satarım One kalır. Ancak Sony gibi farklı bir marka denersem hangisini satarım belli değil ikisi de ayrı güzel. :) Benim One alma niyetim hiç yoktu. Xperia Z ve S4 olarak 3-4 ay kullanırım diyorum One incelemem sonrası. Kamerayı beğenmemiştim. Ancak arkadaşım teklif edince takası bende verdim iyi ki de vermişim diyorum. Kullandıkça sevdim. İyi fotoları da S4 ile çekerim.:)

• Çıkarsa almayı düşündüğüm cihazlardan biri, beni de ekle hocam.
  • kamera kötü diyosunuz yani one 'da ? ben iyi olur sony felan dıye dusunuyordum halbukı,yanılmısım@new-desing
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadirony

Çıkarsa almayı düşündüğüm cihazlardan biri, beni de ekle hocam.

listeye ve konuya hoşeldiniz :)
  • quote:

kamera kötü diyosunuz yani one 'da ? ben iyi olur sony felan dıye dusunuyordum halbukı,yanılmısım@new-desing

Ben cihazı almadan güncelleme almış. Bir kere de bende iken aldı. S4 ile arasında ekrana baktığınızda artık pek bir fark yok. Ancak zoom yaptığınız an S4 üstünlüğü ortaya çıkıyor. Detaylarda One zayıf. S4ün kamerası şimdiye kadar kullandığım en iyi android kamerası. Zden de daha kaliteli.
  • samsung zayıf ışıkta kötü bence, note 2 de boyle..ama genel anlamda memnun sayılırım.. bnde sony den muthıs fotolar cıkar diye dusunuyordum, sizin agzınızdan bunları ogrenmek iyi oldu dogrusu.teşekkürler hocam @@new-desing
  • hocam sana da teşekkürler acıkcası one ın yeni kullanılan sensör teknolojisi ile s4 ile gerçek hayatta karşılaştırmasını yapabilecek birini görmek benim için iyi oldu zaten bundan sonrası için smartphone kameraları 16 mp gibi bir degerde bence duracaklar sonrasında belli bir sure sensor boyutu gelişecek yarın bir gun 35 mm ayarında bir sensorun cep telefonlarımıza girdigi gunu gorursek saşırmayalım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

5.9 inc
    2.0 ghz
    4 gb ram
    3500 mah
    Yapacagim dedim yaptim.
    Saygilarimla...

amin hocam
  • quote:

samsung zayıf ışıkta kötü bence, note 2 de boyle..ama genel anlamda memnun sayılırım.. bnde sony den muthıs fotolar cıkar diye dusunuyordum, sizin agzınızdan bunları ogrenmek iyi oldu dogrusu.teşekkürler hocam @@new-desing

S4 de düşük ışıkta çok başarılı değil idare eder yine de geçen senekilere göre. One ise çok ışık topluyor geceleri ama bu bazen kötü sonuçlar doğurabiliyor. Bazen nesne çok netken bazen fazla parlayıp nesneyi görmemizi engelliyor. Biz süre L920 kullanmıştım. Gece çekimlerin de üstüne tanımam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

hocam sana da teşekkürler acıkcası one ın yeni kullanılan sensör teknolojisi ile s4 ile gerçek hayatta karşılaştırmasını yapabilecek birini görmek benim için iyi oldu zaten bundan sonrası için smartphone kameraları 16 mp gibi bir degerde bence duracaklar sonrasında belli bir sure sensor boyutu gelişecek yarın bir gun 35 mm ayarında bir sensorun cep telefonlarımıza girdigi gunu gorursek saşırmayalım bence

kocaman makineleri tasimaktan kurtulacaz buyuk ihtimal..simdi yeni nesil slr lerde perde de yok.komple digital sistem..ama kamera konusu yavas ilerliyor biraz gsm de bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam sana da teşekkürler acıkcası one ın yeni kullanılan sensör teknolojisi ile s4 ile gerçek hayatta karşılaştırmasını yapabilecek birini görmek benim için iyi oldu zaten bundan sonrası için smartphone kameraları 16 mp gibi bir degerde bence duracaklar sonrasında belli bir sure sensor boyutu gelişecek yarın bir gun 35 mm ayarında bir sensorun cep telefonlarımıza girdigi gunu gorursek saşırmayalım bence

Dediğiniz gibi boyut çok önemli değil önemli olan sensörler. İphone 5 de 8 mp olmasına rağmen çoğu telefondan çok daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. Ancak bazen fotoğraflara yakınlaştırma yapıyoruz. One sensörleri iyi ancak 4mp cidden günümüz için az. Sosyal medya paylaşımları için bilerek yaptık diyorlar ama bence 8-13 mp gibi değerlere 3 kat piksel sıkıştırmak zor iş. :)

• quote:

quote:

Dediğiniz gibi boyut çok önemli değil önemli olan sensörler. İphone 5 de 8 mp olmasına rağmen çoğu telefondan çok daha kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. Ancak bazen fotoğraflara yakınlaştırma yapıyoruz. One sensörleri iyi ancak 4mp cidden günümüz için az. Sosyal medya paylaşımları için bilerek yaptık diyorlar ama bence 8-13 mp gibi değerlere 3 kat piksel sıkıştırmak zor iş. :)

aynen oyle hocam misal profosyenel kameralarda 1/2 ve 2/3 sensorler vardır piyasada cogu kamera 1/2 sensor kullanır ama 2/3 sensorlu kameralar 2 hatta 3 katı fiyata satılır telefon teknolojisi de bu yone yonelecek bence baksanıza surda 4 gb ramden soz ediyoruz bugun ve bu degerden en fazla 1 yıl uzaktayız kameralar artık 13 mp belki note 3 te 16 mp olacak sonucta en fazla birkaç yıla kadar şirketlerin yepyeni bir yarış kulvarı acmaları gerekecek ben onumuzdeki 5 yıl içinde dslr ayarında fotograf cekme kabiliyetli telefonları gorebilecegimizi umuyorum belki de 120 fps de 1080p video çekebilen cihazları cebimizde tasıyacagız cok daha gelişmiş kamera sensorlerini nano teknolojinin yardımı ile su andaki 7 8 mm lik telefon govdelerine sıgdırmayı basardıkları anda bambaşka bir boyutta yarısacak markalar birbirleriyle bence

• quote:

quote:

kocaman makineleri tasimaktan kurtulacaz buyuk ihtimal..simdi yeni nesil slr lerde perde de yok.komple digital sistem..ama kamera konusu yavas ilerliyor biraz gsm de bence

aynen genelsekreter hocam dusunsenize yeni plastik oled ekranlar cok daha ince olacak govdede sensorlere daha fazla yer acılacak new-design hocama yazdıgım cevapta da dedigim gibi ustune bir de tutup nano teknolojik bir devrim yasatırlarsa dslr ayarına doneriz dusunsenize su andaki sensorlerden 3 4 kat daha iyi ışık alan bir sensorler çekim kalitesi nasıl da artar hatta belki aynı sensorun içinde farklı cekim modları bile olabilir "geniş açı" "50 mm dar açı" "dijital tele" vs vs vs bunlar 10 sene once hayaldi ama su anda diyorum ki neden olmasın

• aslında şirketler arge'lerinde fotograf tutkunları için boyle özel cihazlar ustunde calısmalı..tabı bu yuzden orta seviye fotog.mak.ekarte olacaktır :) kim alır onları..ama olsa fena olmaz, soyledıgın gıbı hocam farklı modlarda cekım yapan,fotografa üstün özelliklerde sensorüyle,bol ışık,canlı renk, derinlik katan,sonra odaklandıgı cismin arkasını flu yapan :) bir cep telefonu..şu anda hayal ,olsun..güzel olurdu
    @bbbcomrade
  • valla hocam cok haklısınız bu durum bas cek tabir edilen fotograf makinalarını oldurur misal samsung bu kadar gelişmiş kamera koyarsa note veya s serisine o zaman galaxy camera satamaz ama keske boyle dusunulmese kompakt kameralar da gelişse telefonlar da ki aslında her zaman kompakt kameraların musterisi olacak bence misal babam da smartphone kullanıyor ama cep telefonu ile resim cekmek ona eziyet hele ki piknige gezmeye gittiğimizde her zaman sony kompakt fotograf makinasını yanımıza alır derim ya ne gerek var telefonlar var "ben onların cektiginden bişey anlamıyorum" der bu arada sony de oyle 20 kusur mp yeni seriden degil ha 6 senelik 7.2 mp sony nin kendi lensi olan makina yani diyecegim o ki telefonlardaki sensorleri korkmadan geliştirmeliler ekran teknolojisi kadar onlar da gelişse mukemmel bir boyuta ulaşırlar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.