Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

31 yaşıma geldim çok olay kişi gördüm, ancak durduk yere girip insanlara hakaret eden kafasız sincap ilk defa gördüm :) keyif meselesi olayları kendilerine önce sorun edinip yorum yazıp hakaret edip kaçıyorlar ilginç.

forumda cok kardesim bu tiplerden..bi farklikik olsun dedik actik konuyu basinada yazdik, temsili listedir almak isteyenler gelsin muhabbet donsun..ama isi gucu yok arkadasin belliki..hirs yapiyor anlamadim durumunu..kafadiz felan yazmis..sildiklerini gormedim ama cani sagolsun

Çok ilginç cidden biz tahmin yürütüp beklentimizi yazıyoruz. Çok doğal ve sakin bir teknoloji muhabbeti dönüyor. Kime ne zararımız var anlasam. Neyse fazla da umursamamak gerek kendinde, aklı başında biri olsa zaten yapmaz bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

31 yaşıma geldim çok olay kişi gördüm, ancak durduk yere girip insanlara hakaret eden kafasız sincap ilk defa gördüm :) keyif meselesi olayları kendilerine önce sorun edinip yorum yazıp hakaret edip kaçıyorlar ilginç.

forumda cok kardesim bu tiplerden..bi farklikik olsun dedik actik konuyu basinada yazdik, temsili listedir almak isteyenler gelsin muhabbet donsun..ama isi gucu yok arkadasin belliki..hirs yapiyor anlamadim durumunu..kafadiz felan yazmis..sildiklerini gormedim ama cani sagolsun

Çok ilginç cidden biz tahmin yürütüp beklentimizi yazıyoruz. Çok doğal ve sakin bir teknoloji muhabbeti dönüyor. Kime ne zararımız var anlasam. Neyse fazla da umursamamak gerek kendinde, aklı başında biri olsa zaten yapmaz bunu.

ben moderasyonun yerinde olsam boylesine tahrikci, farkli tipleri kendikerini belli ettikleri ilk, msj da uzaklastirirdim. kendisi bilir bizim saygimiz sonsuz hocam. hakarete karsiyiz :) yeni seyler ogretenden de Allah razi olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

bu arada alintim dag gibi olmus

valla 250 lira falan da sony nin ürünleri cidden dayanıklı oluyor benim fii tariten kalma walkmanim bile hala taş gibi çalışıyor hocam o yuzden azcık kesenin agzını acagım gibi note 3 alınca mw1 yanına bir tane de plantronics bluetooth kulaklık ustune de bu yeni smartwatch lardan bir tane aldım mı set tamamdır benden iyisi yok bu arada alıntı olsun hocam ya populersin demek iyi degil mi işte

abi adamlar alinti azalsin diye mention diye bisi koydular onlara inat alinti yapacam :) smartwatch la benimde ilgimi cekio bu aralar..fakat bazi sorunlari var galiba hocam bi kac usy versiyon cikar note 3 e kadar .hakikaten buyuk kokaylik msj bile okuyabiliyisun yani . super bisey.bide senin kulaklik cidden pahali dostum yaw.

genelsekreter hocam birkaç saat uzak durdum evden geldim ortalık karışmış neler olmus neler savunma grubunda bulunamadım artık kusuruma bakmazsın şaka bir yana insanlar bir ilginç ben artık koydum gidiyor havasına girdim son yazdıgı ve sildigi mesajdan kendini belli etmiş zaten hocam boşver canını sıkmaya değmez bu arada smartwatch konusunda sana sonuna kadar katılıyorum sony nin saati iyi ama derin incelemesine falan baktım eksikleri var zaten note 3 cıkana kadar yaz sonu gibi ben bir ust versiyonunu bekliyorum sony den belki de samsung tan smartwatch bana cok uygun bir cihaz olur cunku her zaman bluetooth kulaklık kulakta olmuyor insanlarla muhabbet ediyorsun iş gorusmesi yapıyorsun ancak eger bir smartwacth olsa gelen arama oldugun telefon sessizde olsa saat titrese kim arıyor gorsen ordan mesgule alsan yada gelen mesajı gorsen hem karsındakinden kopmazsın hemde note 3 gibi buyuk bir cihazı cebinden cıkarmak zorunda kalmazsın o yuzden smartwacth u ciddi ciddi alınacaklar listeme aldım ama merak ettigim birşey var telefonu aynı anda hem smartwatch a hemde bluetooth kulaklıga bagladıgımda saat uzerinden rehbere erişip arama yaptıgımda kulaklıga arama otomatik geciyor yada gelen aramada saatten cevapladıgımda kulaklıga cagrı yonleniyor mu eger boyleyse inan tadından yenmez tabi birde bu smartwatch ları kare ekrandan ziyade zamanında motorolanın aura diye bir modeli vardı onda kullandıgı gibi yuvarlak dokunmatik ekran kullanılsa tam saat gibi olsa tabi govdesi de farklı seceneklerde olsa misal degişik metaller deri kordon secenekleri vs o zaman inan sıraya girer alırım bu konuda senin fikrini de almak isterim hocam bu arada yazım imla yanlıslarım ve yazımda karısık anlatımlarım olabilir bugun cok uzun ve yorucu bir gun gecirdim

• Note3 çok güzel olacak gibide 6.3" nedir ya :D tablet gibi olmuş :D
  • Bu boyutla kullanılabilirliği arttıracaklarmı ben onu düşünüyorum. Bakalım dört gözle bekliyoruz
  • 6.3 nerden çıktı arkadaşlar? ben s4 deki mantıgı uygulayıp cerceveden daraltacaklarını düşünüyorum..
  • @bbbcomrade olsun dostum desteğin yeter..bu arada moderasyonu eline sağlık :) konu aynen devam. bir smartwatch'ım eksik valla :) saat konusunda..saat merakımda var azcık ,hem görüntü hem kullanılabılır bır teknoloji fena olmaz saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 30 Nisan 2013; 10:28:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

6.3 nerden çıktı arkadaşlar? ben s4 deki mantıgı uygulayıp cerceveden daraltacaklarını düşünüyorum..

aynen haklısınız, bizce de bu boyle olacak..s4 deki gibi olacak kasa s3 le aynı yanılmıyorsam.yalnız çerceve kenarları ince ekran buyuk bu sayede. 6.3 biraz abartı olur bu uygulansada ,bazı case lerle cebe sıgmıyo note 2 6.3 te ,çantayla gezer millet mecburen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Narki

6.3 nerden çıktı arkadaşlar? ben s4 deki mantıgı uygulayıp cerceveden daraltacaklarını düşünüyorum..

aynen haklısınız, bizce de bu boyle olacak..s4 deki gibi olacak kasa s3 le aynı yanılmıyorsam.yalnız çerceve kenarları ince ekran buyuk bu sayede. 6.3 biraz abartı olur bu uygulansada ,bazı case lerle cebe sıgmıyo note 2 6.3 te ,çantayla gezer millet mecburen

evet 6.3 yapılıp cercevenin 2 deki gibi bırakılması satışlarını düşürecektir kesin olarak Samsung'un, bu yüzden böyle bir riske girmeyip s4 deki mantıgı uygulayacaklardır kesin, 6.3 olursa almam ben note2 alıp devam ederim.

• Yine de ben galaxy mega 6,3 inç'i elime alıp bir incelemek isterim..bakalım coook cok abartı olacakmı..Daha yayılmadı piyasa mega serisi
    @Narki
  • Eee şimcik Samsung Note II almayalım mı ne olcek bu halimiz ?

Tv alacaktık başımıza T2 olayı çıktı beklemeye başladık Mayıs ayında Samsung Note II almayı düşünüyordum bu başlığı google amca da gördüm off of yaktınız beni çocuklar zamanım kalmadı birde bunu mu bekleyeceğiz ilk çıktığında kazık olacak düşmesini bekleyeceğiz bana Samsung Note II yeter aslında mezara bilem götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

Eee şimcik Samsung Note II almayalım mı ne olcek bu halimiz ?

Tv alacaktık başımıza T2 olayı çıktı beklemeye başladık Mayıs ayında Samsung Note II almayı düşünüyordum bu başlığı google amca da gördüm off of yaktınız beni çocuklar zamanım kalmadı birde bunu mu bekleyeceğiz ilk çıktığında kazık olacak düşmesini bekleyeceğiz bana Samsung Note II yeter aslında mezara bilem götürür

tabiki note 3 le note 2 arasındaki farklar çok çoook fazla olmayacaktır..aynı işlevleri gördüğü gibi yazılım desteği cihaz ömrü sonuna kadar devam edecek,Avrupa üleklerine göre bizde yavaş güncelleme :( o ayrı.. ama apple gibi cihaz omrunu doldurdu deyip ,ıphone 3 ten desteğini cektiği gibi yapmayacaktır samsung..Note serisi önemli samsung için.Bence alın note 2 yi ama az bekleyin s4 yayılsın piyasaya fiyat az biraz daha geri gelir uygunada alırsınız..pişman olmazsınız note 2 aldıgınıza , note 3 beklemenin anlamı yok..biz bekliyoruz ama zaten android üst seviye kullanıcısıyız binevi teknoloji açlığı bizimki.

• Sizinde bahsettiğiniz gibi bencede note 2 ile note 3 arasında fazla bir fark olmayacak. Ekran çözünürlüğü muhtemelen S4'deki gibi yükseltilir. Bir ihtimal de ram arttırılır.
  • Hocam bi isteğiniz yok ama temsili listemize ekledim sizide :) s4 ün toza suya dayanıklı versiyonu cıkacakmıs, buyuk ihtimalle note 3 dayanıklı malzeme olacaktır bence
    @afu2
  • Teşekkür ederim listeye eklediğiniz içinde :) Samsung farklı boyutlarda telefon çıkararak her kesime hitap etmeye çalışıyor. Bu güzel bir yöntem ama s4 için izledikleri yöntem çok hoş olmamış sanki. Millet o kadar para veriyor 2 ay sonra aslında onun malzemesi o kadar iyi değil bakın birde bu var demeleri ilginç
    Umarım note 3 de böyle bir ayrıma gitmeyip dayanıklı bir kasayla piyasaya sürerler
  • @afu2

Taze haberler öncekileri doğrular nitelikte..kasa hakkında bişey yok henüz.

Ekran: Super AMOLED teknolojisine sahip 5.9-inç

İşlemci: Exynos 5410 Octa 8-çekirdekli işlemci

Ram: 3GB

Depolama: 64 GB'a kadar hafıza kartları için microSD yuvası ile 16GB veya 32GB,

Esnek ekran özelliği Samsung Galaxy Note 3

Chris Martin - Samsung yaklaşan Galaxy Note 3 phablet sözde esnek bir OLED ekran yer alacak.
    Chris Martin - '' Samsung bildirildi onun yakındaki Galaxy Note 3 akıllı telefon için daha yüksek kaliteli metal tasarım kullanacağız '' demiş..
    İsim kimse önemli biri olsa gerek :) haber yabancı kaynaklı ve alıntı..yalnız ekran hem super amoled hemde oled oluyormu anlamadım..haberde mi bir sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 30 Nisan 2013; 15:57:08 >
  • İşlemci ve ramde artış var ama şu anki android sürümlerinde bunun farkının etkin bir şekilde görüleceğini zannetmiyorum.Fakat kağıt üzerinde de çok iyi özellikler, insanın alası geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afu2 -- 30 Nisan 2013; 16:03:51 >
  • quote:

tabiki note 3 le note 2 arasındaki farklar çok çoook fazla olmayacaktır..aynı işlevleri gördüğü gibi yazılım desteği cihaz ömrü sonuna kadar devam edecek,Avrupa üleklerine göre bizde yavaş güncelleme :( o ayrı.. ama apple gibi cihaz omrunu doldurdu deyip ,ıphone 3 ten desteğini cektiği gibi yapmayacaktır samsung..Note serisi önemli samsung için.Bence alın note 2 yi ama az bekleyin s4 yayılsın piyasaya fiyat az biraz daha geri gelir uygunada alırsınız..pişman olmazsınız note 2 aldıgınıza , note 3 beklemenin anlamı yok..biz bekliyoruz ama zaten android üst seviye kullanıcısıyız binevi teknoloji açlığı bizimki.

Ben en iyisi kendime doğum günü hediyesi note 2 mi alıp köşeme çekileyim , yeni çıkacak olanlar sizin olsun.. Yanıtın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Her şey gönlünce olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 30 Nisan 2013; 16:19:08 >

• valla hocam haklısın estetik bir smartwatch cıkarsın sony ilk alan ben olurum hatta tutup bir saat firmasıyla ortaklık kurup adam akıllı saat govdesine smartwacth özelliklerini entegre edip ii bir pazarlama stratejisi geliştirirlerse inanılmaz satar cunku note turevi buyuk cihazlara ilgi artıyor her gecen gun ama bu cihazları kullanan cogu kişi misal ilaç mumessileri el çantalarında tutabilirler telefonlarını bluetooth kulaklık ve smartwacth sayesinde tum kontrolu telefonu cıkarmadan gercekleştrebilirler sony duy sesimi samsung sende duy
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

Ben en iyisi kendime doğum günü hediyesi note 2 mi alıp köşeme çekileyim , yeni çıkacak olanlar sizin olsun.. Yanıtın içinde ayrıca teşekkür ederim.

Her şey gönlünce olsun....

tesekkur ederim hocam sizinde ins. cihazinizin keyfini surun

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.