Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

note 3 göre tercihimi belirleyeceğim :)

valla note 3 kulübü olarak beklemedeyiz hocam bu son köşeli tasarım sızıntısı bence olmaz yine s4 un çizgisinden gidecekler ama işallah kullanılan malzeme degişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

note 3 göre tercihimi belirleyeceğim :)

valla note 3 kulübü olarak beklemedeyiz hocam bu son köşeli tasarım sızıntısı bence olmaz yine s4 un çizgisinden gidecekler ama işallah kullanılan malzeme degişir

Alıntıları Göster
    http://www.andronova.net/2013/04/23/iddiaya-gore-galaxy-note-iii-samsungun-ilk-plastik-ekranina-sahip-olacak/
    Plastik mi dedi biri. :)))))

• quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

http://www.andronova.net/2013/04/23/iddiaya-gore-galaxy-note-iii-samsungun-ilk-plastik-ekranina-sahip-olacak/

valla dayanıklı ve daha hafif olacaksa neden olmasın hocam ki ekran teknolojilerine göre kesit de gösterilmiş haberde gsmarena nın haberindede detaylı olarak okudum ve diyorum ki neden olmasın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hilmi fatih

valla dayanıklı ve daha hafif olacaksa neden olmasın hocam ki ekran teknolojilerine göre kesit de gösterilmiş haberde gsmarena nın haberindede detaylı olarak okudum ve diyorum ki neden olmasın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar konuyu takip edemedim kaç gündür note 3 ile ilgili yeni haber alanlarımız var mı ? @genelsekreter hocam sesin solugun cıkmıyor nerelerdesin yahu

• quote:

arkadaşlar konuyu takip edemedim kaç gündür note 3 ile ilgili yeni haber alanlarımız var mı ? @genelsekreter hocam sesin solugun cıkmıyor nerelerdesin yahu

Alıntıları Göster
    @bbbcomrade selamlar hocam en son ayın 18 inde cıkan haberle var birde ortada dolaşan resimler..cıkıs fiyatı 620 euro civarı bekleniyor ..başka bişi yok yaw :) birde s4 daha piyasaya yaılmadı.. galaxy mega'dan ses yok mu ? 6.3 inç'i elime alıp bi bakmak isterdim
     Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 27 Nisan 2013; 14:18:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

@bbbcomrade selamlar hocam en son ayın 18 inde cıkan haberle var birde ortada dolaşan resimler..cıkıs fiyatı 620 euro civarı bekleniyor ..başka bişi yok yaw :) birde s4 daha piyasaya yaılmadı.. galaxy mega'dan ses yok mu ? 6.3 inç'i elime alıp bi bakmak isterdim

valla hocam s4 dü bir arkadaşım alacak onda inceleyecegim ama mega 6.3 için net bir bilgi de yok herhalde haziranı bulacak gelmesi note 3 le ilgili de o son haberlerden sonra bende bişey duyamadım bu aralar sesler kesildi cihazın cıkmasından 1 ay önce yine bir dalga sızıntı haberler cıkar herhalde sonrasında da zaten cihaz duyurulur ama işallah şu malzeme değişikliği vs haberleri dogru cıkar note 3 un degişiklik yaratmasını umuyorum ha olmazsa da alırım ama s4 un buyugu olursa sadece uzulurum acıkcası

• quote:

quote:

valla hocam s4 dü bir arkadaşım alacak onda inceleyecegim ama mega 6.3 için net bir bilgi de yok herhalde haziranı bulacak gelmesi note 3 le ilgili de o son haberlerden sonra bende bişey duyamadım bu aralar sesler kesildi cihazın cıkmasından 1 ay önce yine bir dalga sızıntı haberler cıkar herhalde sonrasında da zaten cihaz duyurulur ama işallah şu malzeme değişikliği vs haberleri dogru cıkar note 3 un degişiklik yaratmasını umuyorum ha olmazsa da alırım ama s4 un buyugu olursa sadece uzulurum acıkcası

Alıntıları Göster
    İnsanlar neden Note 2'nin plastik olmasından yakınıyorlar anlamıyorum ben. Bence harika görünüyor, kalitesiz bir plastik gibi durmuyor ki. Gayet pırıl pırıl duruyor. Hani ele aldığınızda kaliteli bir cihaz olduğunu anlıyorsunuz zaten. iPad de kullanıyorum ben. Note 2'nin duruşu falan daha kaliteli bence kesinlikle.

Varsın olsun plastik yapsınlar. Ekranı kaliteli, donanımı ve yazılımı kaliteli olduktan sonra gerisi bahane.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

İnsanlar neden Note 2'nin plastik olmasından yakınıyorlar anlamıyorum ben. Bence harika görünüyor, kalitesiz bir plastik gibi durmuyor ki. Gayet pırıl pırıl duruyor. Hani ele aldığınızda kaliteli bir cihaz olduğunu anlıyorsunuz zaten. iPad de kullanıyorum ben. Note 2'nin duruşu falan daha kaliteli bence kesinlikle.

Varsın olsun plastik yapsınlar. Ekranı kaliteli, donanımı ve yazılımı kaliteli olduktan sonra gerisi bahane.

Alıntıları Göster
    bence de plastik te olsa note ıkı güzel görünüyor, fakat cıhazı koruyalım diye kılıf kapak derken telefonun güzelliği gölgelenyor..iki ay kılıfsız kullansam telefonu etrafındaki krom kaplama soyulacak her yeri çizik içinde kalacak bundan emınım..tabi uzay teknolojısı de kullansalar herhalde bugunku teknolojıyle hıc cızılmeyen kırılmayan cıhazı 1500 2000 tl gıbı fyatlara uretmek zor..kabaca maliyetler herseyı etkılıyor..iphone metal kasa ama onunda farkı yok bence..elimizdekiyle yetinecez daha uzun bır sure bence

• quote:

bence de plastik te olsa note ıkı güzel görünüyor, fakat cıhazı koruyalım diye kılıf kapak derken telefonun güzelliği gölgelenyor..iki ay kılıfsız kullansam telefonu etrafındaki krom kaplama soyulacak her yeri çizik içinde kalacak bundan emınım..tabi uzay teknolojısı de kullansalar herhalde bugunku teknolojıyle hıc cızılmeyen kırılmayan cıhazı 1500 2000 tl gıbı fyatlara uretmek zor..kabaca maliyetler herseyı etkılıyor..iphone metal kasa ama onunda farkı yok bence..elimizdekiyle yetinecez daha uzun bır sure bence

Alıntıları Göster
    Ekranı biraz büyük gibi ama umarım bunu gibi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afu2 -- 28 Nisan 2013; 2:22:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: afu2

Note 8.0 ında talibi çok. Bu cihazı bazen böyle görebilirsiniz cidden. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Kasası isterse kağıttan olsun ancak benim 2012 cihazlarında sevmediğim 2 özellik olmamalı. 1 kesinlikle ekran kasadan dışarı çıkacak şekilde dışa kavisli olmamalı. Note 2 ve S3 en büyük eksikliği bu bence. Güzel görünecek ve hissi daha iyi olacak diye bu cam var ancak ben note 2 küçük bir düşme sonucu kırdım kardeşim de S3ü. Bize maliyeti 1000 liradan fazla oldu.( olan bana oldu tabi kardeşim halen öğrenci :) S2 ve note 1 de çerçeve cihaz ekranını koruyordu. 2. olarak ise ön panelde kasa bütünlüğü sağlanmalı. Bazı S3lerde kasa açıklığı var bazılarında zorlasanız dahi yok. Ancak note 2lerde çoğunda gözle görülür açıklık var hiç görünmeyenler ise bir karıncayı anca incitecek basınçla aralanması mümkün. Yakın bir arkadaşım olur öyle şey dedi denedi ve şu an üst ve yanlarında açıklık var, her ittiğinizde içini daha net görüyorsunuz. Bende de yoktu arabadan inerken tırnağım takıldı ve cihazın içini görebilir hale geldim. Note 3 zaten teknoloji olarak tartışılmaz note 2 ye göre iyi olacaktır ancak bahsettiğim 2 durum bence değerlendirilmeli. Çerçeve ekranı korumalı ön gövde de hiçbir açıklık bulunmamalı. Note 1 i örnek alıp geliştirebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Alıntıları Göster
    8.0 'ı denemedim ama 10.1'in sadece ekranı küçültümüş versiyonu gibi duruyor
    Spen olarak umarım note 3'de 10.1 performansına yetişir

• quote:

8.0 'ı denemedim ama 10.1'in sadece ekranı küçültümüş versiyonu gibi duruyor
    Spen olarak umarım note 3'de 10.1 performansına yetişir
    note 3 le ilgili gsmarena da cıkmıs son dakika haberi note III oldugu iddia edilen 5.9 inçlik bir cihaz var note II ile yanyana fotografta ama en buyuk ve en buyuk sorun home tuşu s3 te oldugu gibi dibe yakın ve home tusunun ustunde inanılmaz kalınlıkta cerceve var umarım boyle olmaz cunku o zaman note III almanın hiçbir anlamı yok

http://www.gsmarena.com/alleged_image_of_samsung_galaxy_note_iii_appears_online-news-5935.php

edit: gsmarenadaki yorumlarda sagolsun bir kisi bu cihazin aslinda cinde satilan note kolonu bir cihaz oldugunu kanitlayan resim gondermis

china-review.com.ua/uploads/posts/2013-02/1361364019_zp950.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 28 Nisan 2013; 19:14:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

ohaaa :D o neymiş ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

note 3 le ilgili gsmarena da cıkmıs son dakika haberi note III oldugu iddia edilen 5.9 inçlik bir cihaz var note II ile yanyana fotografta ama en buyuk ve en buyuk sorun home tuşu s3 te oldugu gibi dibe yakın ve home tusunun ustunde inanılmaz kalınlıkta cerceve var umarım boyle olmaz cunku o zaman note III almanın hiçbir anlamı yok

http://www.gsmarena.com/alleged_image_of_samsung_galaxy_note_iii_appears_online-news-5935.php

edit: gsmarenadaki yorumlarda sagolsun bir kisi bu cihazin aslinda cinde satilan note kolonu bir cihaz oldugunu kanitlayan resim gondermis

gerceklik payı varmı acaba ,,ama resimdeki cihaz gercek olmayabılır, tasarım benzer ama yeni s4 te bulunan ,ekranın genişliğinin kasanın yanlarının inceltılmesı ıle sağlanması resımdekı cıhazda yok soyledıgın gıbı bbbcomrade hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 28 Nisan 2013; 21:46:57 >

• quote:

quote:

gerceklik payı varmı acaba ,,ama resimdeki cihaz gercek olmayabılır, tasarım benzer ama yeni s4 te bulunan ,ekranın genişliğinin kasanın yanlarının inceltılmesı ıle sağlanması resımdekı cıhazda yok soyledıgın gıbı bbbcomrade hocam..

valla hocam sonradan gsmarena ya gelen yorumlarda zaten millet durumu ortaya cıkardı bu note III oldugu iddia edilen cihaz Zopo ZP950 isimli çin malı 5.7 inçlik phtabletmiş acıkcası ben böyle cihazlardan biri olacagı aklıma gelmedi ilk başta gerçeklik payı olması bile urkutucu oldu cunku o home tusunun yeri s3 teki en buyuk sorundu hocam o yuzden aha dedim samsung yine yaptı yapacagını hayallerimizi elimizden aldı

• quote:

quote:

quote:

ben youtube da gormustum su anda unuttum da metal cerceve tarzı bişey vardı o tarz bişey de bence iyi iş görebilir araba tamponu gibi

bundan kullanıyorum ama biraz kaba

hocam size mesajı yazdıktan sonra ben buldum onu video buhttp://www.youtube.com/watch?v=AS6hVY-SE-k tabi s3 te bu şekilde acaba note 3 gibi buyuk bir cihazda nasıl olur birde arka kapak metal olanla degiştiği için nfc çalışmıyor demişlerdi herhalde acaba bu kablosuz şarj olayı da mı arka kapagın içine entegreli birşey ile yapılacak o zaman o da çalışmaz

Alıntıları Göster
    beklemekteyim

şu an note 2 kullanıyorum aynı zamanda daha önce aldığım note 1 de mevcut yanlız bu telefonları artık boyut olarak arttırmasınlar ne cebe sığıyor nede ele

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

beklemekteyim

şu an note 2 kullanıyorum aynı zamanda daha önce aldığım note 1 de mevcut yanlız bu telefonları artık boyut olarak arttırmasınlar ne cebe sığıyor nede ele

Alıntıları Göster
    Suan note2 kullanıyorum eger note3 5.5 incden buyuk olursa asla almam.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    benide eklerseniz sevinirim, S3 kullanıyorum S4 e geçmek için bir sebep bulamadıgımdan ötürü Note 3 ü beklemeye karar verdim.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sincap

Valla ne dicemi şaşırdım, sizleri de tanımadığım halde kırmak istemiyorum ama Allah yardımcınız olsun. Özellikleri belli olmayan birşeyi şimdiden alacak olan insanlar var.

kırma tabi, hayat gayemiz bu değil, işli güçli ,kelli felli adamlarız, ama samsung cihazların tutkunuyuz özellikle note serisinin.. yani hazzettmediysen okumada yazmada..konuyu biz açtık sonuçta..ağır konusmamaya çalışıyorum dikkat ettiysen..yine de yorumuna sağlık ne diyeym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 29 Nisan 2013; 16:28:59 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.