Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

quote:

http://www.sammobile.com/2013/05/01/rumor-galaxy-note-iii-to-have-8-core-cpu-and-8-core-gpu/ Yeni haberler. :)

oooooooooo mai 450 cok iyi bir seçim hele ki yazının basında okudugum cumle "According to our trusted insider the Galaxy Note III will be Samsung`s most wanted device." bu da demektir ki samsung önceki mesajımda soyledigim gibi note serisini yeni amiral gemisi yapacak yenilikleri ilk onda gorecegiz mukemmel bir haber sagolasınız hocam

Umarım doğrudur hocam. Rica ederim hepimiz birşeyler bulup duydukça paylaşıyoruz. :)

hocam snapdragonun detaylarına tam olarak bakmamıştım qualcom un kendi sitesinden baktım da inanılmaz bir makina olur tamam samsung octa işlemciyi devam ettirmek isteyebilir ama eger snapdragon 800 kullanırsa akıllara ziyan bir makina olur bu arada snapdragon 800 detayları

http://www.qualcomm.com/media/documents/files/qualcomm-snapdragon-800-product-brief.PDF

Capture, playback and display in UltraHD video
    (with four times 1080p pixel density)
    +
    Dual Image Signal Processors for Snapdragon
    Camera support simultaneous camera/video,
    ultrafast 640 Megapixel/second capture speeds
    and computational camera
    +
    HD multichannel audio with DTS-HD and Dolby
    Digital Plus for enhanced audio
    +
    Higher display resolutions (up to 2560x2048)
    and Miracast 1080p HD support

bunlar neyy yaaaa :) vışşş

• ne zaman çıkar ki acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

ne zaman çıkar ki acaba ?

kısmtse eylul ıfa etkınlıgnde tanıtılıck
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.sammobile.com/2013/05/01/rumor-galaxy-note-iii-to-have-8-core-cpu-and-8-core-gpu/ Yeni haberler. :)

oooooooooo mai 450 cok iyi bir seçim hele ki yazının basında okudugum cumle "According to our trusted insider the Galaxy Note III will be Samsung`s most wanted device." bu da demektir ki samsung önceki mesajımda soyledigim gibi note serisini yeni amiral gemisi yapacak yenilikleri ilk onda gorecegiz mukemmel bir haber sagolasınız hocam

Umarım doğrudur hocam. Rica ederim hepimiz birşeyler bulup duydukça paylaşıyoruz. :)

hocam snapdragonun detaylarına tam olarak bakmamıştım qualcom un kendi sitesinden baktım da inanılmaz bir makina olur tamam samsung octa işlemciyi devam ettirmek isteyebilir ama eger snapdragon 800 kullanırsa akıllara ziyan bir makina olur bu arada snapdragon 800 detayları

http://www.qualcomm.com/media/documents/files/qualcomm-snapdragon-800-product-brief.PDF

Aslında ben samsungun exynos 5 serisi işlemcileri ile S800 arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum. Aynı hızda çalışan 5450(5410) ve S800 ün aynı performansı vereceğini düşünüyorum. S800 kilit noktası ve artısı ise 330 grafik birimi. Full HD ekranlar için üretilmiş bir gpu ve full hd de harikalar yaratacaktır. Samsung mükemmel çalışan 5 serisi işlemcilerine tam optimize bir grafik birimi halen bulamadı. S800 işlemciler için sadece tabletlerde olacak diye bir açıklama vardı tanıtımda tıpkı eski S4 prime işlemciler gibi ancak ZTE 5.7 inchlik cihazda kullanınca telefonlarda da kullanılma kararı alındı. Ancak enerji harcama konusunda S600den çok daha müsrif bir işlemci olmalı. Bu işlemciyi ancak Note 3 gibi büyük pilli cihazlar doyurur. :) Benim Note 3 için tahminim 5 serisi işlemciler kullanılacağı yönünde. LTE yongası zaten 5 serisi ile uyumlu çalışmakta. Seri üretim ile Note 2 de olduğu gibi tüm dünya da kendi işlemcilerini kullanacaklardır.

• benim gorusum de snadragon olmayacagı yonunde ancak dediginiz gibi samsung un 5 serisi için cok saglam bir gpu ile gelmesi gerekiyor ve acıkcası ben samsung un yerinde olsam s serisi ve note serisine bu noktada bir ayrım koyarım evet snapdragonun enerji ihtiyacı korkunç olacak ama yeni plastik oled teknolojisi ile ekran incelince bataryayı buyutebilirler gerçekten saf performans isteyen ne bileyim custom rom kurup cihazınının sınırlarında dolaşmak isteyen note serisini alır s serisi yine kendi musterisini cekecektir diye dusunuyorum umarım snapdragonla gelir
  • valla hocam benim de okuyunca dibim düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Sony'nin çıkaracağı cihaz da güzelmiş ancak benim için olmazsa olmaz 2 özellik değiştirilebilir batarya ve micro SD kart desteklemeli merakla bekliyorum note 3'ü

katılıyorum size değiştirilebilir btarya en onemlisi bnce..gecenlerde dort gunluk bır gezi yaptım.ebay dan 10 dolara aldıgım 3 batarya yı full sarj ettim ve tabı orjınal bataryada varr.zaten ıkı gun orjınalı gıtt, dıger ıkı gunde diğer bataryamla devamm..hıc sarj aleti almadım yanımaa :) .birde talebınız yok ama bildiğiniz üzere temsili note 3 almak isteyenler listemız var, isiminizi oraya elkedim sayın kaoslordu.

Dediklerinize aynen katılıyorum zaten kendi örneğinizi de vermişssiniz ben de telefonu şarja koyup 1 veya 2 saat beklemeyi sevmiyorum bir masa şarj ünitesi alıp bataryayı orda şarj edip dönüşümlü kullanmak en iyisi bana göre micro SD ye gelince sürekli program kuracğımız belli foto ve video için de ekstra yer hiç fena olmaz ayrıca çoğu vaktim dışarıda geçiyor bu sırada 1-2 dizi bölümü izlemek hiç fena olmaz (genelde 1,5 gb mkv 720p video file). Asıl hoşuma giden de bu kadar farklı ihtiyaçları, talepleri gerçekleştirecek bir cihaz yapmaları çok hoş. Beni de listeye eklemenize sevindim alacağım kesin değil ancak özelliklerine bakarsak merakla bekliyorum.

note 2 ımde bı kaç tane 1080 p video yukledım..muthıs guzel bısıy.goruntu derinliği harika. ama bulupta bır 1080 p full film bulamadım malesef.yoksa seyahtlerde felan super olacak .internetten indirmedm tabii.kotalı int.zor :)

• Bu konu sandığımdan düzeyli ilerlemekte o yüzden konunun çöplüğe dönüşmemesi adına nacizane bi önerim olacak. Yakında buraya "yine mi plastik,aha yeni damacanamız hayırlı olsun, bu ne la bildiğin tepsi, samsung iyice abarttı ne gerek var bu kadar büyük telefona, bunu basketbolcular bile tek eliyle kullanamaz, bunun yerine ucuz bi android + ipad en güzeli" tarzında yorumlar yapacak bi dolu insan gelecek. Benim önerim bu tarz insanlara ya cevap vermeyin, çok damarınıza basarsa da özelden yazın. Çünkü birbirinden alıntılıya alıntılıya konu tam anlamıyla çöplüğe dönüşüyor. Psikoloji anlamında pek bir bilgim olmadığı için bu tarzda yorum yapan insanların bunu kendisindeki hangi eksiklikten dolayı yaptıklarını bilemiyorum. Bakın burada ne kadar güzel bir muhabbet ortamı var. İnsanlar beklentilerini, duyumlarını paylaşıyorlar. Lütfen bozmayalım bu seviyeli ortamı. Yanlış bir kelam ettiysem affedin. Saygılarımla.

• hocam yaptıgınız yorum cok haklı zaten gecen gun bu tarzda igneleyici tavırda bulunan birisi konuya dahil oldu gerekli net cevapları aldı ve uzaklaştı umarım note 3 cıktıgı zaman da bu tarz kişiler yorumları ile birlikte konudan uzak dururlar sonucta birşeyleri karalamak en kolayı muhim olan seviyeli olarak bilgi paylaşmak

verdiginiz degerli yorum için tekrardan tesekkur ederim eger satın almayı dusunurseniz veya severseniz note 3 u sizi de grubumuza bekleriz her zaman
  • öneriniz ve güzel yorumunuz için teşekkürler hocam, gerçekten her çeşit insan geliyor ve yazıyor..daha geçen gün konu içinde ,saçma bir tartışma ortamının içinde bulduk kendimizi..çok seviyeli, kişiliği oturmuş arkadaşlar var devamlı yazan, yeni arkadaşalar da gelip yazacaklar tabi, söyledğiniz gibi saçma sorularda gelicek.. konuyu çöplüğe dönüştürmemek lazım haklısınız..Yazan arkadaşlarda dikkate alıcaktır eminim tavsiyenizi. saygılar
    @kemik81
    bide bbcomrade hocam havada kapıp eklemişim ben zaten listeye kemik81 arkadaşımızı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 1 Mayıs 2013; 22:40:24 >
  • senin hızına yetişmek ne mumkun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

ne zaman çıkar ki acaba ?

kısmtse eylul ıfa etkınlıgnde tanıtılıck

Daha çok varmış yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de beni de ekleyin Aklımı çelip kanıma girdiniz NOTE 3 ü bekleyip onu alacağım eşime de artık bende ki 8150 Wonder i veririm.

Bu arada Kemik81 Öğretmenim hem 3. hemi de 18. sırada yer almış burnuma torpil kokusu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 2 Mayıs 2013; 10:06:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous

Beni de beni de ekleyin Aklımı çelip kanıma girdiniz NOTE 3 ü bekleyip onu alacağım eşime de artık bende ki 8150 Wonder i veririm.

Bu arada Kemik81 Öğretmenim hem 3. hemi de 18. sırada yer almış burnuma torpil kokusu geldi

sayin righteous sizde dernegimize bagis yaparsaniz sizi de iki kere yazariz tabi :) ..saka bi yana hatayi uyarinizla duzelltim cok tesk.ayrica listemize girmis bulunuyorsunuz, hosgeldiniz. Yeni seyler duydukca paylasiyoruz cihaz hakkinda..daha net bisi yok ama , cok guzel bir cihazla karsilasacagimizi dusunuyoru. tabi farklilasma adina tasarimda geriye gidip ortaya kotu seyler cikmasin ve ozellikleri doyurucu olsun istiyoruz bu arada esinize galaxy wonder'i verecek olmanızda manidar zaten listedeki hatayi da hemn gormussunuz siz de bir uyaniklik sesinedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 2 Mayıs 2013; 10:57:27 >

• Görsel Note 3 için çıkan görsel yalanlandı

Sammobile'da belirtilenlere göre Galaxy Note 3 fotoğrafı sahte. Bu durum ise atılan bir yorumla ortaya çıkmış. Resimdeki cihaz orta sınıf özelliklere sahip büyük bir phablet olan ZOPO ZP950. Ayrıca Sammobile içerideki kaynağından resmin prototip olmadığına dair teyit bile almış. Tabii ki kaynağın söyledikleri sadece bu kadarla sınırlı değil. Kaynağa göre Samsung'un elinde 3 tane prototip var. Bir tane prototip Galaxy S4 tasarımında, diğer bir tasarım ise tamamen farklı ve son olarak esnek ekran tasarımlı bir prototip var. Ama esnek ekranların halen bazı problemleri var. Diğer yandan LG esnek ekranlı bir telefonu yıl sonunda çıkartırsa, Samsung da problemlerin üstünden gelip kendi telefonunu hazırlayabilir. Galaxy Note 3'ün sözde fotoğrafı ve özelliklerine yer veren Çinli siteye göre, cihaz haziran ayının ortasında açıklanabilir. Ancak önceki dedikoduları göz önüne alırsak Note 3'ün eylül ayında IFA 2013'de açıklanacağı tahmin ediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 2 Mayıs 2013; 10:52:53 >

• sayin narki haber icin tesekkurler..prototiplerin icinden s4 benzeri siyrilir bence. resimleri note2 m acmiyo nedense

• s4 benzerinin sıyrılacağına kesin gözüyle bakıyorum bende, note 2 de s3 ün kasasını kullanmışlardı, note3 de s4 ile birebir olacaktır.. benim için bir problemi olmaz bu durum alırım kesin, plastik arka kapak felanda sorun değil yeterki cihazı anormal boyutlara çıkarmasınlar, umarım cerceveden yararlanırlar
  • keske sifir cerceve yapabilseler. note 2 nin bile kasasi yetecek belki 5.9 inc e. ben de sizin gibi plastik arka kapak filan sorun etmiyirum. cikar cikmaz yurtici olmaznama bir yurtdisi cihaz alicam. malum baya pahali olacak. beninde tek kriterim buyukluk. ama bir msj imda soylemistim. bu cihazi da iki kasa cikarticaklar bencr bir 5.9 bir de 6.3 bakalik tutacakmi tahminim.

• 6.3 artık tablet sınıfına girer ve işin rengi değişir, 6.3 Samsung için büyük risk olur ki mecvut müşteriyi kaybetmek istemez bence..eğer dediğiniz gibi yaparlarsa 2 boyut arasınd donanım farklılıkları olmak zorunda.. 6.3 mecburen daha gelişmiş bir model olur ki o zaman 5.9 müşterisi bunu görüp cihazı almaktan vazgeçer ve bu işten HTC LG vs.. karlı çıkar..
  • evet donanim farklari mega serisinde var di.haklsiniZ bir handikap olur

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.