Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

şu ebay daki acıkartırmalar da bazen uyguna dusuyor bır bakıcam bakalım fiyatlara. direk alışlardan açıkartırma ıyıdır. bu kart olsa bende acıkcası telefonda hıcbı bılgıyı sılmeden oyle kullanırım. ozellikler 1080 p filmler filan yıgınla yuklerım herhalde

filmleri telefondan izlemek için format değiştirmeye gerek oluyormu? :) yoksa netten indirdiğimizi direk olarak at izlemi yapıyorsunuz

hocam samsung un üst seviye cihazları kutudan çıktığı haliyle neredeyse her formatı tanıyor tanımadığı formatlar elbetteki var onlar için de pc deki gibi basit bir codec pack indirip izleyebilirsiniz ama genelde netten indireceğiniz filmler mkv veya avi olduğundan hiçbir şey yüklemeden bile izleyebilirsiniz ki düşünün her yeni modelde daha da fazla format tanıtılıyor cihazlara note 3 çıktıgında piyasadak formatların tamamına yakınını açabilecek kutudan çıktığı haliyle

Teşekkürler :)

ne demek hocam yardımcı olabileceğimzi herşeyde her zaman buradayız

• valla hocam bana uyar :D note serisi öyle giderse gerçi note 4 ten sonra benim laptop u geçecektir ama olsun
  • quote:

valla hocam bana uyar :D note serisi öyle giderse gerçi note 4 ten sonra benim laptop u geçecektir ama olsun

Banada uyar hocam. Zaten bu gidişle akıllı telefonlar laptop tablet vs. bırakmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

quote:

valla hocam bana uyar :D note serisi öyle giderse gerçi note 4 ten sonra benim laptop u geçecektir ama olsun

Banada uyar hocam. Zaten bu gidişle akıllı telefonlar laptop tablet vs. bırakmayacak

valla hocam three.co.uk in galaxy mega 6.3 ün kısa videosuna baktım youtube dan o bile 6.3 inçle gayet kullanılabilir duruyor zamanında ufak oldu mu iyiydi artık cebimizde pc taşıyoruz ama bence de teknoljinin bu aşamaya gelmesi çok iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Model sayısı ile Ram'daki GB miktarı doğru orantılı galiba.

evt note 3 3 gb :) ahenkli olsun die yapmslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarim eylülden önce cikar, 19 eylülde almanyaya gideceğim, benide yaz sembolik listeye, note1 den direk 3e geçmeyi düşünüyorum

• hocam mega 6.3 ün fiyatı belli oldu ingiltere fiyatı 695 dolara denk geliyor yani ithalatçı firmalar saçmalazsa tahmin ettiğimiz gibi 1400 1500 civarı gelecek türkiyeye
  • S3 ten sonra alacagim bir cihaz.
    Ilk defa bir telefonu 12 aydir kullaniyorum.
    Note 3 icin simdiden yerimizi alalim.

• quote:

hocam mega 6.3 ün fiyatı belli oldu ingiltere fiyatı 695 dolara denk geliyor yani ithalatçı firmalar saçmalazsa tahmin ettiğimiz gibi 1400 1500 civarı gelecek türkiyeye

1400 ise cabuk dip gorur zaten fazla musterisi cikmwz hocam buyuk cihaz yani..

• 1400 den girse kisa zamanda 1200 e iner note 3 duyurulana kadar fiyati iyice iner o zaman patlatirim bir tane ben

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

yeni bilgiler geldi. Her şey takırında :)http://www.gsmarena.com/snapdragon_800_to_power_the_samsung_galaxy_note_iii-news-6113.php

hocam nasil mutlu oldum anlatamam snapdragon 800 le gelirse inanilmaz olur ama bana fark attiniz gsmarenayi azcik kontrol etmedim bomba haber gelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: vyc

umarim eylülden önce cikar, 19 eylülde almanyaya gideceğim, benide yaz sembolik listeye, note1 den direk 3e geçmeyi düşünüyorum

yzdim hosgeldiniz listemize ve konuya

• quote:

quote:

yeni bilgiler geldi. Her şey takırında :)http://www.gsmarena.com/snapdragon_800_to_power_the_samsung_galaxy_note_iii-news-6113.php

hocam nasil mutlu oldum anlatamam snapdragon 800 le gelirse inanilmaz olur ama bana fark attiniz gsmarenayi azcik kontrol etmedim bomba haber gelmis

havada kapar millet. dogru islemci secimi cok acigi kapatir valla. yillarca kullanilacak makina olur bu

• quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

S3 ten sonra alacagim bir cihaz.
    Ilk defa bir telefonu 12 aydir kullaniyorum.
    Note 3 icin simdiden yerimizi alalim.

listeye eklendinz :)

• quote:

quote:

quote:

havada kapar millet. dogru islemci secimi cok acigi kapatir valla. yillarca kullanilacak makina olur bu

valla hocam snapdragon 800 4k video çekimi bile destekliyor 55 mp e kadar kamera desteği var samsung artık yeni amiral gemisini yüzdürmeye hazırsa bende paramla onu almaya sonuna kadar hazır ve nazırım

• valla bende hazirim hocam o nasil ozelliklerdi oyle eklediginiz bilgilerdekiler. yok boyle islemci. manyaq bisey olur bu cihaz yazilimla uretilmeyecek eklenmeyecek sey klmaz. paralari hazirlayalim cidden :)

• yok hocam snapdragonlu note 3 yeter bosver cosma

• valla snapdragonla gelsin birde samsung un moduler yapısıyla gelsin ben note 3 ün kamerasını bile değiştiririm neler yaparım neler

bu haber cidden beni sevindirdi note 3 alacaktım her halikarda ama octa beni düşündürüyordu lag olması vs ulan illa custom rom mu kurmak gerekecek diye dusunuyordum ama şimdi hiçbir endişem kalmadı snapdragon 800 ile gelsin isterse üstünde 3 işletim sistemi olsun bana mısın demez note 3
  • quote:

yok hocam snapdragonlu note 3 yeter bosver cosma

O özellikleri destekliyor ama o özellikleri koyucaklar diye bir kaide yok bir de böyle bir şey var :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.