Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben coktan doktum de ,saç bile ektirdim kızlar yuzunden :D su n-gage gercekten efsaneydı kırmızı sıyah tasarımı herseyı süperdi gozumde, kısmet olmadı. symbianı da baya cozmustum yanı, android de daha oyle seylere giremedik sistem dosyalarıyla root lamayla ugrasamadm. belki note 3 de o işlere de girerim. note 2 yı ucuncu dusurusum oldu bu arada yazık banamısın demıyo hala canavar. birde bu yazdıklarınız gitseydi tekrr yazmak da koyardı yani :) forum programcıları ozelliği yenı koymus olsa gerek :)
  • valal yazdıklarım gitseydi saçımı yolardım kesin
    bende tam tersi hocam symbian zamanında hiç detaya girmedim n-gage in oyunlarını falan orjinal aldıgım oldu sonradan ne olduysa android le beraber root superuser diye bir daldık çıkamıyorum şu anda xda da saatler geçirdiğim oluyor bazen ama bence de sizde note 3 ile başlayın bu işlere bu arada xda da 128 gblık sd kartı deneyenlerle konustum oyunları falan sd karta kurmuşlar ki konustugum arkadaş mugen power ın 6400 mah lik btaryasını kullanıyor yani sd kart adaptörü için bolca yer var batarya kapagının altında bataryanın üstü kısmında kendisi bazı oyunların telefonun dahili hafızasından daha hızlı loading yaptıgını söyledi bana sd kart üzerinden demekki note 2 üzerindeki micro sd portu cihaz rootlandıgında söylenenin üstünde okuma hızlarına bile destek veriyor ki bu mukemmel bir haber bence
  • şu ebay daki acıkartırmalar da bazen uyguna dusuyor bır bakıcam bakalım fiyatlara. direk alışlardan açıkartırma ıyıdır. bu kart olsa bende acıkcası telefonda hıcbı bılgıyı sılmeden oyle kullanırım. ozellikler 1080 p filmler filan yıgınla yuklerım herhalde
  • benim ebayde bayagı iş yaptıgım güvenilir satıcılar var uygun bir 128 lik denk gelirse hemen haber ederim ben tabi biz böyle konuşurken samsung bir surpriz yapıp 128 gb lık micro sd desteği ile gelir birde üstüne uhs1 destekli 128 gb lık micro sdxc duyurursa tadından yenmez valla
  • tesekkruler hocam ben acık artırmayı tavsıye ederım. inan 500 tl lik fot.mak. lensini 30 euro ya getirtmişliğim var :) ..su kart desteği olayı da her yenı model makinede milim milim artıyor. 2 nesıl daha goremeyız bence 128 gb hocam
    edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 28 Mayıs 2013; 14:06:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

righteus hocam izmirli olmanıza müteeakip artık abimsiniz :) profilinize baktımda, önümüzdeki günlerde sizden kız isteyecez, izmirden :) inşallah. izmirli olacaz inşallah

Oooo güzel haber sevindim ALLAH tamamına erdirsin eskilerin deyişi ile bir yastıkta sağlıkla mutlulukla ömrünüz geçsin bende istanbul da yaşarken izmir den eşimi kapıp 12.5 yıl önce izmire taşındık şaka bir yana 16. yılımızdayız zaman çabuk geçmiş ben geç evlendim kurtlar sofrasında kuzucuk bulunca kaçırmadım Tekrar tebrikler...
  • genelsekreter hocam tabikide açık arttırma fırsatı denk geldi mi süper oluyor hani bir tabir vardır ya indirimde diye kamyon lastiği almak :D o kadar olmasa da açık arttırmada pek kapışan yok diye gaza gelip yarı fiyatına denk getirmenin sevinciyle uzaktan kumandalı helikopter almışlığım var hadi aldın otur oku değil mi nasıl kullanılır vs diye kumandanın menzili dışına çıkıp da asfalta çaktım haftasında canım makinayı

righteous hocam valla benim de iş sebebiyle izmir ayağım var arada gidiyorum ailem de izmirle bağlantılı iş yapıyorlar ama bugüne kadar bairetim mi bağlandı nedir şöyle başımı bağlayacak birini bulamadım gerçi yaş daha genç acele etmiyorum ama bulsam hiç fena olmaz
    bu arada izmirde iş yaptıgımız bir avukat abimizin bir lafı vardır "sana suyun öte yakasından kız alalım" diye sizde böyle bir şey duydunuz mu merak ettim ki abimizin kendisi de 47 yaşında evlendi oglu 4 yasında şu anda kendisi de göçmen eşi de

• note 3 te ois kullanılabilir haberi gsmarenada da çıkmış ihtimaller artıyor

http://www.gsmarena.com/samsung_working_on_ois_for_the_galaxy_note_iii_camera-news-6107.php
  • quote:

şu ebay daki acıkartırmalar da bazen uyguna dusuyor bır bakıcam bakalım fiyatlara. direk alışlardan açıkartırma ıyıdır. bu kart olsa bende acıkcası telefonda hıcbı bılgıyı sılmeden oyle kullanırım. ozellikler 1080 p filmler filan yıgınla yuklerım herhalde

filmleri telefondan izlemek için format değiştirmeye gerek oluyormu? :) yoksa netten indirdiğimizi direk olarak at izlemi yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

quote:

şu ebay daki acıkartırmalar da bazen uyguna dusuyor bır bakıcam bakalım fiyatlara. direk alışlardan açıkartırma ıyıdır. bu kart olsa bende acıkcası telefonda hıcbı bılgıyı sılmeden oyle kullanırım. ozellikler 1080 p filmler filan yıgınla yuklerım herhalde

filmleri telefondan izlemek için format değiştirmeye gerek oluyormu? :) yoksa netten indirdiğimizi direk olarak at izlemi yapıyorsunuz

hocam samsung un üst seviye cihazları kutudan çıktığı haliyle neredeyse her formatı tanıyor tanımadığı formatlar elbetteki var onlar için de pc deki gibi basit bir codec pack indirip izleyebilirsiniz ama genelde netten indireceğiniz filmler mkv veya avi olduğundan hiçbir şey yüklemeden bile izleyebilirsiniz ki düşünün her yeni modelde daha da fazla format tanıtılıyor cihazlara note 3 çıktıgında piyasadak formatların tamamına yakınını açabilecek kutudan çıktığı haliyle

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous

quote:

righteus hocam izmirli olmanıza müteeakip artık abimsiniz :) profilinize baktımda, önümüzdeki günlerde sizden kız isteyecez, izmirden :) inşallah. izmirli olacaz inşallah

Oooo güzel haber sevindim ALLAH tamamına erdirsin eskilerin deyişi ile bir yastıkta sağlıkla mutlulukla ömrünüz geçsin bende istanbul da yaşarken izmir den eşimi kapıp 12.5 yıl önce izmire taşındık şaka bir yana 16. yılımızdayız zaman çabuk geçmiş ben geç evlendim kurtlar sofrasında kuzucuk bulunca kaçırmadım Tekrar tebrikler...

:D abi ikna edebılseydım 3.5 sene once edicektim ama ugrasa ugrasa anca kandırdım. uşaklıyım edirnede yasıyom izmir li olucam :) teşekkür ederim abi iyi dileklerınız için..inşallah sevenler hiç üzülmesin, her sorunun cozumu var ama insan sevidğiyle olamyınca hersey zor.
    edit: duzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 28 Mayıs 2013; 16:27:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

quote:

hocam samsung un üst seviye cihazları kutudan çıktığı haliyle neredeyse her formatı tanıyor tanımadığı formatlar elbetteki var onlar için de pc deki gibi basit bir codec pack indirip izleyebilirsiniz ama genelde netten indireceğiniz filmler mkv veya avi olduğundan hiçbir şey yüklemeden bile izleyebilirsiniz ki düşünün her yeni modelde daha da fazla format tanıtılıyor cihazlara note 3 çıktıgında piyasadak formatların tamamına yakınını açabilecek kutudan çıktığı haliyle

Teşekkürler :)

• izmir her türlü iyidir hocam havasıda,suyuda, kızıda :) bence arastırmaları derinleşti,r. ucuz diye kamyon lastiği alacak bi yapım var bu aralar :D hehehe. helikoptere yazık olmus ama :(
  • ben 1080 p video bile yukleyıp denedım hıc bı sıkıntı yok oynatıyor yanı@ßyİsMaİLCaN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 28 Mayıs 2013; 16:33:01 >
  • bbbcomrade Mühendisim Eşimin dayısı da maden mühendisi idi TÜRKİYE de gitmediği yer kalmamıştır baş müfettiş olarak iş yerlerini denetlerdi eleman yetiştirirdi ( müfettiş ) aşırı sigara içmesi nedeni ile kalp krizi geçirince bakanlıktan geçen yıl emekli oldu

İZMİR deki avukat tanıdığınız icralar ile işi oluyorsa eşim kesin tanır.

Evet burada öyle bir deyim var sık sık da söylenir, elime doğan yeğenim şimdi 33 yaşın da İZMİR de yaşıyor adam bekar beni örnek alıyormuş geç evlenecekmiş İZMİR de kız bırakmadı eskiden rock grubu vardı bass gitarcı idi gözlerimle gördüm kızlar kuyruk olmuşlar buna telefonlarını veriyordu şimdiler de ralli yapıyor üst üste 2 yıldır şampiyon olup ist. da ki TOSFED törenlerin de kupasını alıyor adam şanslı kızlar ve zengin kadınlar etrafın da eh mali durumu da çok çok iyi

Senide İZMİR li yapalım taşın buraya 12 yıldır bir kere bile İSTANBUL a gitmedim 35 yıl yaşadım
    İZMİR daha hoşuma gidiyor Ailem rahmetli olmadan önce İZMİR e geldiğim de canım sıkılır 3. günü İSTANBUL a geri dönerdim.

Çenem ( Klavyem düştü ) Herkese sevgiler hep mutlu olun

• Hayret sana inatçısı denk gelmiş ben eşimi hemencecik kandırmıştım İZMİR e gelin de tanışalım sizin gibi kardeşlerim çoğalsın Zaten hiç yaşdaş arkadaşlarım olmadı hep benden küçükler en yakın dostlarım oldu. Evet haklısın insan sevdiği ile olamayınca hayat daha zorlaşıyor eşim cuma günü ailesini görmeye gidecek 2 gün evde yalnız kalacağım artık 50 kere ararım
  • ınsallah abı tanısmaktan onur duyarım, inşallah daha yakından tanımakta kısmet olur. siz gelirisniz zaten de :) müsaiıt olan arkadaşlarıda dugunume beklerım :) zaman belli olmamakla beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_charro

Su malzeme kalitesini de arttirsa cok daha fazla satis yapacak.

Al bendende o kadar +1
  • righteous hocam bende maden mühendisiyim şu anda master ım bitti doktora başvurumu yaptım ama aktif olarak çalışmıyorum sektörde okulda asistan arkadaşlarımla proje bazında çalışıyoruz halihazırda ikinci mesleğimi yapıyorum reklam sektöründeyim
    öğrenciyken bir heves kurgu öğrendik kamera dır çekimdir derken yıllardır prodüksiyon işindeyim çıraklıktan yetiştik anlayacagınız
    valla bir izmire yerleşsek de bize de numara vermeye kızlar sıraya girse artık ama cidden izmir yaşanılacak yer
    gerçi neden ankaradan kopamıyorum anlayamıyorum bazen kendimi yollar bozuk deniz yok neredeyse her eksisi var izmire göre ama hala kopamıyorum
    izmire anca doktorayı bitirince gelebilirim bir 4 5 sene daha angaralı olarak kalacağım :))
    ama izmire gelince tanışmayı çok isterim sizin gibi 35.5 bir karşıyakalı ile :D

genelsekreter hocam araştırmalarımı derinleştireceğim de son 2 yıldır işler o kadar yoğun ki bazen hangi gündeyiz şaşırır oldum işleri bir hafifletsem şöyle gezmeye tozmaya gideceğim izmire o zaman colombo gibi araştırma yapacağım
    valla kamyon lastiği havası başka da ben bazen alışveriş yaparken eve geldiğimde "naaptım lan ben" durumuna düşebiliyorum çünkü cidden bazen baskı altındaymış gibi mantıksız alışverişler yapıyorum
    tabi bunu söyleyince akla ilk gelen de modern family den bir sahnedir
    http://www.youtube.com/watch?v=VDqI8a-Yvh4

• Model sayısı ile Ram'daki GB miktarı doğru orantılı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.