Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende zamanında lg nin tuşlu cihazlarından kullandım onlar bayağı saglamdı ama optimus black aldım onda batarya sorunu çıktı telefon kendi kendine kapanıyordu servise gitti batarya vs değişti sonra birkaç ay sorun çıkmadı sonra yine başladı sorunlara şu anda telefonu annem kullanıyor o kullanmadan önce baktım cihazın garantisi de doldu oturdum kendim açtım içini bir güzel temizledim kulaklığı anakartı tüm parçalarını temizledim güzelce de topladım şimdi canavar gibi maşallah ama yine de lg yazılım desteği konusunda çok kötü optimus black e türkiye için ics çıkmadı sanırsam çünkü ben almanya versiyonunu yükledim o yüzden lg ne kadar iyi cihazlar çıkarırsa çıkarsın pek taraftar değilim

ayrıca çoğu kişiden de duyduğum bir sorunu var lg nin akıllı telefonlarının ki bendeki optimus black te de bu sorun var lg cihazlarının ahizesi çok ince ve içeri gömük vaziyette bu yüzden çok rahat bir şekilde kir birikebiliyor konuşurken terlemeden vs bendeki optimus blackte artık karşı tarafın sesi duyulmaz olmuştu ızgaranın tamamen tıkanmasından samsung larda ahize ızgarası telefonun yüzeyiyle aynı hizada olduğu için kir birikmesi çok az oluyor lg nin gömük ızgarası optimus g pro gibi gelişmiş bir cihazda bile aynı neden bunda inat ediyorlar anlamış değilim ki ayrıca lg ve sony ne kadar iyi telefonlar çıkarırsa çıkarsın alma ihtimalim çok düşük xperia z yi ciddi ciddi düşünmüştüm ama sonradan onun da eksiklerini gördükçe alt tarafı su geçirmezlik için bu kadar eksiğe değmez diye düşündüm

• HTC den bir atak geliyor gibi
    http://androidcommunity.com/htc-one-with-a-larger-5-inch-display-coming-soon-20130524/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 24 Mayıs 2013; 21:29:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

HTC den bir atak geliyor gibi
    http://androidcommunity.com/htc-one-with-a-larger-5-inch-display-coming-soon-20130524/

htc maddi anlamda ciddi bir düşüşte one x i çıkardılar sorunları vardı tuttular one x+ çıkardılar tutup da 4 5 ay önce one x alanlar resmen rezil oldu parasıyla
    sonra one ı duyurdular aliminyum gövde stereo hoparlör ultrapixel kamera ki bu olayı ben ilk duyduğumda tamam dedim nihayet pixel büyütme yarışından ziyade adam akıllı sensöz olayına girildi ama one nın kamerası s4 e göre çok başarısız ki bunu profosyonel olarak uzun yıllar kameramanlık ve kurgu öperatörlüğü yapmış ve hala serbest olarak prodüksiyon sektöründe çalışmakta olan biri olarak söylüyorum

htc nin yazılım desteği sorunlu herkes samsung a çamur attı yok plastik nylon bilmem ne diye htc aliminyum çıkardı etti ama satamadı satmayı geç üretemedi bile

bence asıl sorun şurda htc apple ın android versiyonu olmaya çalıştı çıkarılabilir bataryayı iptal etti hafıza kartını da keza ama anlamadığı birşey var apple her ne kadar yanlışlarla dolu bir çuval olsa da her sene iphone u sattırmayı başardı çünkü güncellemelerini yapıyor htc ise yeni cihaz satayım sevdası ile güncelleme vermiyor yepyeni cihazlara

lg de bu konuda sabıkalı o da çok uzun gecikmelerle veriyor güncellemeyi millet artık isyan edip ya cynogen mod a falan başvuruyor yada cihazlarını satıyor ama htc daha fena tamamen resmi güncelleme musluğunu kesiyor bu durumda insanlar sadece custom rom lara muhtaç duruma düşüyor ki bu da htc yi htc yapan sense arayüzünü götürüyor geriye de bence pek birşey kalmıyor

htc nin mali düşüşü haber olarak sitede vardı gece yorumlardan birisinde bir arkadaş sensation ile s2 nin aynı zamanlarda çıktıgını ama s2 nin hala güncelleme aldıgını söylemişti haklı da samsung s serisi ile çok sağlam bir düzen tutturdu galaxy s bütün bunların atasını kimse bilmiyordu neredeyse o zaman herkes iphone htc nin o zamanki modellerindeydi ama samsung naaptı s2 yi cıkardı baktı gidişat iyi s3 le darbeyi vurdu bir yandan note serisi ile destekledi kendini

insanlar şunu anlamak istemiyor cep telefonu elde güzel bir his uyandırdığı ve işlemcinin ısısını iyi dagıtabildigi surece istenilen materyalden yapılabilir ben ikinci telefon olarak samsung wave II kullanıyorum 2.5 senelik telefon full aliminyum gövde bataryası da çıkıyor hafıza kartı da var kaç defa düştü bana mısın demedi ha en büyük eksiği işletim sistemi bada

ama wave II azıcık kurcaladıgımda elimde ateş gibi oluyor htc one kullanmadım da elime de almadım ama adım gibi eminim ki bu tarz ısınmalar onda da vardır yani her zaman "premium" adı altında bulduğun metali kullanmak iyi olmuyormuş demekki htc

insanlar samsung u haftada bir cihaz piyasa sürmekle suçluyor aynı tasarımı dayatmakla tamam aynı tasarım konusunda bende katılıyorum tasarımın genel hatları aynı ama samsung her cebe her keseye her performans ihtiyacına hitap eden cihazlar üretiyor tutup da kendi ürettiği amiral gemisini baltalayacak bir modeli 3 4 ay sonra çıkarmıyor

htc nin şaşalı günleri geride kalıyor yavaş yavaş sense arayüzü ile sattığı günler sensation serisinin liderliğe oturduğu alanlar geride kaldı ne yazık ki ve bence htc çok yakında nokia nın durumuna düşecek ne kadar uğraşırsa uğraşsın eski günlerine asla dönemeyecek

• @bbbcomrade

İçimden geçenlerin hepsini bir bir yazmışsın aynı düşüncelerdeyiz. :)

HTC kendi sonuna hazırlayan bir firma oldu. Şimdi değiştik diyorlar güya ama hala 4.2.2 gelmedi one modeline update te hala yavaşlar. Tasarım olarak her ne kadar çok sevsem de htc nin bu kendini beğenmişliği kendini bitiren şey olucak gibi.
  • quote:

@bbbcomrade

HTC kendi sonuna hazırlayan bir firma oldu. Şimdi değiştik diyorlar güya ama hala 4.2.2 gelmedi one modeline update te hala yavaşlar. Tasarım olarak her ne kadar çok sevsem de htc nin bu kendini beğenmişliği kendini bitiren şey olucak gibi.

ne demek hocam bazen işte parmaklarımı durduramıyorum üniversitedeki final projesi zamanlarım aklıma geliyor yazdıkça yazıyorum bıraksan daha da yazardım da sonra dedim dur arkadaş bunlar birde okunacak

htc riskli bir oyun oynadı ve düşüşe geçti ki ben 2007 idi yıl sanırsam htc nin modellerini inanılmaz beğenirdim o aralar türkiyede pek bulunmuyordu arkadaştan istemiştim amerikadan gelecekti gerçi sonra gelememişti htc tasarımıyla büyülüyordu beni hala da tasarımı cidden iyi ama artık firmalar şunu kavramalılar yeni telefon satacağız diye eski cihazlarınıza güncelleme vermemeniz sizin zararınıza

samsung s2 ye bile jelly bean verdi ki cihaz piyasaya çıkalı kaç sene oldu ama bu s3 veya s4 satışlarını düşürdü mü hayır aksine arttırdı yeni telefon alacak insan zaten alır daha fazla performans ister ne bileyim parası çoktur vs ama elindeki cihazının hızından memnun olan kullanıcı yeni sürüm almak isterken sen tutup da onu güncellemesiz bırakırsan o adamın da sana güveni biter

misal sensation ilk çıktığında bende oldukça etkilenmiştim çünkü o zaman samsung un fersah fersah önündeydi ki hala da o tasarımını beğenirim kaldi ki çok da sattılar çıktığında ama şimdi sensation kullanan birisi misal one ı beğenmeyebilir zevk meselesi htc yi bir kere aldı diye her htc yi beğenmek zorunda değil ki bende bugüne kadar sayısız nokia kullandım ama ne zamanki nokia aynı yemeği pişirip pişirip sunmaya başladı ben de yeter artık dedim ki bunu hem tasarım hem donanim hemde yazılım safhalarının hepsinde düştüğü tekrar anlamında söylüyorum

gel gelelim htc ye bu saatten sonra ben belini kolay kolay doğrultacağından pek emin değilim samsung s serisine rakip olacak olan one serisini kendisi mahvetti üretemedi vs phtablet piyasasına sürekli girdi girecek dendi o da fos çıktı note a rakip bir ürünü yok ki lg nin bile optimus g pro su var bütün bunları değerlendirecek olursak htc ne yazık ki ciddi bir sorunla karşı karşıya

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

@bbbcomrade

ne demek hocam bazen işte parmaklarımı durduramıyorum üniversitedeki final projesi zamanlarım aklıma geliyor yazdıkça yazıyorum bıraksan daha da yazardım da sonra dedim dur arkadaş bunlar birde okunacak

htc riskli bir oyun oynadı ve düşüşe geçti ki ben 2007 idi yıl sanırsam htc nin modellerini inanılmaz beğenirdim o aralar türkiyede pek bulunmuyordu arkadaştan istemiştim amerikadan gelecekti gerçi sonra gelememişti htc tasarımıyla büyülüyordu beni hala da tasarımı cidden iyi ama artık firmalar şunu kavramalılar yeni telefon satacağız diye eski cihazlarınıza güncelleme vermemeniz sizin zararınıza

samsung s2 ye bile jelly bean verdi ki cihaz piyasaya çıkalı kaç sene oldu ama bu s3 veya s4 satışlarını düşürdü mü hayır aksine arttırdı yeni telefon alacak insan zaten alır daha fazla performans ister ne bileyim parası çoktur vs ama elindeki cihazının hızından memnun olan kullanıcı yeni sürüm almak isterken sen tutup da onu güncellemesiz bırakırsan o adamın da sana güveni biter

misal sensation ilk çıktığında bende oldukça etkilenmiştim çünkü o zaman samsung un fersah fersah önündeydi ki hala da o tasarımını beğenirim kaldi ki çok da sattılar çıktığında ama şimdi sensation kullanan birisi misal one ı beğenmeyebilir zevk meselesi htc yi bir kere aldı diye her htc yi beğenmek zorunda değil ki bende bugüne kadar sayısız nokia kullandım ama ne zamanki nokia aynı yemeği pişirip pişirip sunmaya başladı ben de yeter artık dedim ki bunu hem tasarım hem donanim hemde yazılım safhalarının hepsinde düştüğü tekrar anlamında söylüyorum

gel gelelim htc ye bu saatten sonra ben belini kolay kolay doğrultacağından pek emin değilim samsung s serisine rakip olacak olan one serisini kendisi mahvetti üretemedi vs phtablet piyasasına sürekli girdi girecek dendi o da fos çıktı note a rakip bir ürünü yok ki lg nin bile optimus g pro su var bütün bunları değerlendirecek olursak htc ne yazık ki ciddi bir sorunla karşı karşıya

Akıllanıp işini doğru düzgün yapsın başımın üstünde yeri var ama önce desire sonra desire hd sonrada sensation modellerine update vermediler. Birde bir kaç ay da bir model çıkarıyorlar. Fiyatıda düşürmüyorlar. Adamların herşeyi yanlış ya eleştir eleştir bitmez acayip uyuzum

• aslında htc ye genel olarak apple a olan gıcıklığım yok daha nötr sayılabilirim htc nin fanatiklerine kızgınım asıl
    htc one duyurulunca samsung a atılan çamurun haddi hesabı kalmadı birkaç ay "nylon plastik aynı tasarım" bilmem ne diye ama ne oldu samsung yine tam gaz yola devam ediyor ki o şekilde one ı savunanların neredeyse hiçbiri ortalarda yok şu anda

htc nin durumu kötü kendi etti kendi buldu ama ben yine de piyasadan yok olmasını istemem ha kullanmam ayrı ama yine de yok olmalarını da istemem rekabet iyidir ama htc hd2 nin 2009 da yaptığı etkiyi yapacak bir makina çıkartmadıkça sonu iyi değil

ya hd2 ye hala android in en son sürümü windows phone 8 falan yüklenebiliyor hatta bir kere bir yerde okumuştum dünyadaki 11 mobil işletim sistemini çalıştırabilen tek telefon diye işte smartphone dediğin cidden hd2 gibi olmalı

benim htc ye sıcak bakmamamın en önemli sebebi ise hocam sar değerleri samsung a göre çok ama çok yüksek tamam yıllarca sar değeri nedir bilmeden kullandık takoz nokia ları ama artık devir değişti sağlığa dikkat etmek gerek

apple batsa hiç ama hiç umrumda olmaz ne yalan söyleyeyim ama htc batarsa biraz üzülürüm işin gerçeği

• yabancı sıtelerde resimlerle fantezıye devam. :) note 3 620 euro gibi ağır bır fiyatla ve haziranda çıkacak denıyor. fiyat bayagı yuklu olacak bize bence 2500 den kapı acarlarsa saırmam
  • kardeşimde de htc nın bir modeli var dokunmatık desıre başlangıc modeli galiba, o zmanlar dokunmatık kullanmıyordum ve telefon bana cok süper gorunmustu. iyiki htc den filan başlamamısım soyledıgınız gıbı ne update ne bısı. eskimeye mecbur bır cihaz. en sempatiği htc idi gozumde ama yınede asla kullanmam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

kardeşimde de htc nın bir modeli var dokunmatık desıre başlangıc modeli galiba, o zmanlar dokunmatık kullanmıyordum ve telefon bana cok süper gorunmustu. iyiki htc den filan başlamamısım soyledıgınız gıbı ne update ne bısı. eskimeye mecbur bır cihaz. en sempatiği htc idi gozumde ama yınede asla kullanmam :D

valla hocam gorsel bana cok hos geldi yalniz ustte note 3 yaziyor ama arka kapakta note 4 ama boyle cift led yada stereo cift hoparlorle falan gelirse tadindan yenmez birde tuslar dikkatimi cekti samsung un genelde yurtdisi modellerinde kullandigi 4 lu tuslar var acaba note 3 de klasik home menu back tuslarindan vazgecip tamamen 4 lu dokunmatik tus mu kullanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet cok ucmuslar bariz celişki var, toplama telefon gıbı olmus :) ve bence tasarım ince ekran dısında bıldıgın galaxy note ilk seri gibi. birde alt tus takımı hariç. bencede tam dokunmatık olmalı tuslar. home tusu sonucta mekanık ve arıza yapma ıcıne toz alma su kaçma gıbı ıhıtmallerı var.
  • valla samsung eger 4 dokunmatik tuş olayını uygularsa note 3 te bana uyar en azından farklılık olur ki fiziksel home tuşu bazen bende sıkıntı çıkarıyor geç tepki veriyor vs ıslak elle basmaya çekiniyorum falan ama kapasitif tuşlarda böyle bir sıkıntı olmaz

bu arada bekle bekle agaç olduk en azından ucundan bir tarih gorunsede resmi olarak ona göre beklesek
  • quote:

valla samsung eger 4 dokunmatik tuş olayını uygularsa note 3 te bana uyar en azından farklılık olur ki fiziksel home tuşu bazen bende sıkıntı çıkarıyor geç tepki veriyor vs ıslak elle basmaya çekiniyorum falan ama kapasitif tuşlarda böyle bir sıkıntı olmaz

bu arada bekle bekle agaç olduk en azından ucundan bir tarih gorunsede resmi olarak ona göre beklesek

bu arada beklemek demisken su mega serisi ne oldu yaw ses yok hala

• quote:

valla samsung eger 4 dokunmatik tuş olayını uygularsa note 3 te bana uyar en azından farklılık olur ki fiziksel home tuşu bazen bende sıkıntı çıkarıyor geç tepki veriyor vs ıslak elle basmaya çekiniyorum falan ama kapasitif tuşlarda böyle bir sıkıntı olmaz

hakikaten hiç ses seda yok .S4 mini haberleri göz kırpıyor hep.Geçenlerde s4 miniyi görüntülemişlerdi şimdi de samsung sözde yanlışlıkla samsung appste uyumluluk listesindeki telefonlara eklemiş ve ardından kaldırmış.s3 mini note2den sonra çıktı ama haberleri note3 den önce geliyor anlayabilmiş değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

quote:

bu arada beklemek demisken su mega serisi ne oldu yaw ses yok hala

hocam megaların yabancı sitelerden incelediğim kadarıyla pek tutacağını zannetmiyorum.Mobiliteleri yok bir kere.Telefon dediğimiz şeyin mobil olması ve cepte taşınması gerekir bunun için de telefon sınırları max note2 kasası gibi olmalı.Megalarsa çok daha büyük.Megalarda ya çantana atıcan öyle dolaştırıcan ya da evde tablet gibi kullanıcan.Türkiyede "daha büyüğü, daha da büyüğü" diyenler dışında cep telefonu olarak pek tutulacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 27 Mayıs 2013; 19:47:16 >

• 20 Haziranda Note 3 ile ilgili de süpriz yaşanır mı, ne dersiniz ?
    http://www.chip.com.tr/haber/samsung-icin-buyuk-gun-20-haziran_40617.html
    buda afişi:http://www.webeyn.com/wp-content/uploads/Samsung-Galaxy-Ativ-etkinlik-webeyn.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 27 Mayıs 2013; 20:02:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

20 Haziranda Note 3 ile ilgili de süpriz yaşanır mı, ne dersiniz ?
    http://www.chip.com.tr/haber/samsung-icin-buyuk-gun-20-haziran_40617.html
    buda afişi:http://www.webeyn.com/wp-content/uploads/Samsung-Galaxy-Ativ-etkinlik-webeyn.jpg

cidden samsung note 3 le belki cok fark yapmayacak ama ativ ve galaxy ne haltsa ilgi gorecek yeniliklerle gelecek urunler galiba, hadi hayirlisi. tuketim toplumu olarak merakla bekliuoruz :) biraz nefez alsak iyiydi gerci beni cezbedip de elimde varken yenisini aldirabilecek bisiy sadece cep telefonu ve slr fot.mak olabilir ancak. cunki hemen teknolojisi elimde eskiyormus hissine kapiliyorum.surekli yeniisi cikinca bisiyn şok u cikiyor

• genelsekreter hocam mega serisini duyurdular gecen hafta mıydı gsmarena hands on yaptı ama preview şeklinde onlar bile review yapmadılar daha ama cihazın eldeki hali çok da kötü değil yani kullanılabilir ama işte tamamen fiyatına bağlı bu arada video da şuhttp://www.youtube.com/watch?v=xDgiJMNvXXI
    şimdi tutup da 2 bin lira çekerlerse satılmaz max 1400 falan olmalı sıfırı ki satılsın ki 1300 1400 olursa ben bile lüzumsuzluk olsun diye alabilirim note 3 çıkana kadar
    z0rr0nur hocam s4 mini haberlerine bende baktım sitede göründü kayboldu vs tamamen piyasa yoklama bence

bu arada genel olarak konuşursam bu 20 haziran etkinliği ile ilgili haberdeki yorumlara falan baktım note 3 gelir mi acaba diyenler var gsmarena da ve başka sitelerde ama bence note 3 gelmeyecek büyük ihtimalle s4 active, galaxy camera 2 veya s4 zoom ve birde bu sonynin kaydırmalı klavyeli vaio modeli gibi birşey gelecek samsung dan
    bunları afişi iyice incelediğimde düşündüm ama etkinlik ilk duyurulduğunda aklıam gelen galaxy yönünde galaxy tab 3 7.0, s4active, s4 mini ativ yönünde de 5 inç 720p ekranlı bir cihaz ve/veya ativ serisi bir tablet belirdi
    ama sonra düşününce samsung galaxy tab 3 serisini üvey evlat gibi parça parça duyurmaz 7.0 10.0 8.0 ne varsa bir arada duyurur ki buyuk ihtimalle bu duyuru da note 3 ile beraber olur daha büyük bir etkinlikte

açıkcası 20 haziranda ben note 3 süprizi beklemiyorum sadece aklıam takılan birşey var bunlar s4 ün satılma hızından gazla "hadi şu s4 mini yi de duyurak bu arada o da satılsın deli gibi" diyebilirler mi ki o zaman s4, s4 active, s4 mini derken ortalık s4 cenneti olur valla

bu arada genelsekreter hocam gecenlerde muhabbetini yaptıgımız sd kartı micro sd ye çeviren adaptör olayına yeni bir boyut getirdim adaptörü sipariş ettim paypal ödemeyi gönderince kargoya verecekler bendeki mark II cf kullandığından elimdeki sd kartların en büyüğü 32 gb ama arkadaşımda 60D var lexar 128 gb sdxc almıştı adaptör gelince onu deneyeceğiz eğer çalışırsa video hazırlayıp burada da paylaşacağım ve note 3 ün durumuna göre (kasa yapısı vs) bir tane lexar 256 gb sdxc sipariş edeceğim

• hocam bu lexar hafiza kartinin fiyati nedir ebay de baktizmi. eger cidden olursa bende deneyym. ebay alisverisi manyaqi oldum bu aralar zaten araya skisitirrm. 2 foto mak.lensim var kargoda :) insallah gecer gumrugu. ben de bu mega serisinin 1400 1500 gni girecegini dusunuyirum. bakalim nasil olacak. videoua da bi bakim. sagol kardesim

• bu arada baktim lexar 128 gb 100 dolqr gibi. pahali yauw

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.