Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdartuncal

quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Bu haberden de sonra artık kesin gibi gözüküyor. Note 8 in küçük hali diyebilirmiyiz :)

http://www.sammobile.com/2013/05/16/rumor-galaxy-note-iii-to-use-the-same-build-as-the-s4-s3-again/

valla hocam buyuk ihtimalle s4 un buyugu olacak tabi bazı ufak dokunuslar olur ama genel olarak aynı olur işin komik yanı ben note III alacagım arkadasımda s4 var ve arada kafam mega 6.3 e de gidiyor yan cihaz olarak üçünü üst üste koyup fotograf cekmek lazım

Evet geçmişte tahmin ettiğim gibi sonuçlandı. Yani tasarım aynı. Anlamadığım birşey tasarım aynıysa Mega serisini neden çıkardın onun da tasarımı aynı? Neyse beklemeye devam...

valla onda haklısınız hocam misal galaxy note 2 kullanıyor olsa idim şu anda bana da cok bir fark olmaycaktı tasarım acısından note kullandıgım için benim için bir gelişme olacak hemde bayagı ama s4 den note 3 e gecmeyi dusunenler olur ise note 3 cıktıgında onlar için tek artı s pen olur gibi gorunuyor su an için mega serisine gelince mega 5.8 i hiç incelemedim videolardan vs cunku o gecenlerde cıkan galaxy grand gibi birşey oldu ama mega 6.3 ün satması için fiyatının note 3 ten bayagı aşagı olması lazım ön sipariş fiyatlarına yakın bir fiyat olursa mantıksız olur bir yanda octa core note 3 olacak bir yanda dual core mega 6.3 hemde 720p ekranla yani türkiyeye geldiginde fiyat durumu nasıl olur kestiremiyorum ama bence note 3 2000 civarından piyasaya girecekse mega 6.3 ün en fazla 1250 - 1300 civarından piyasaya girmesin lazım yoksa tutup da kimsenin alacagını zannetmem hele ki bugun gsmarena da galaxy tab 3 8.0 duyurulmuşken (resmi olarak değil) ki kendisinin mega dan tek eksiği gpu su olur bence (gpu daha belli değil) özetle bence galax mega 6.3 çok tehlikeli bir sınırda ya zamanında note serisinin olduğu gibi kimsenin tahmin bile edemeyeceği kadar cok satar yada tamamen galaxy grand yada fii tarihte samsung un 5.0 inç ekranlı galaxy wifi gibi bir modeli vardı onun gibi olur sonu kimse almaz satış rakamları dünya çapında milyonu bulmaz

• Note 3 tarafından çekildiği iddia edilen bir fotoğraf çıkmış. 13mp s4 teki sensör ile sanırım aynısı...

http://www.sammobile.com/2013/05/19/alleged-picture-taken-with-samsung-galaxy-note-iii/

Bu arada senin mega incelenmiş.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mega_63-review-927.php

@bbbcomrade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 19 Mayıs 2013; 22:45:06 >

• mega nın incelemesini gordum de daha tam detaya inmediler preview yaptılar ama genel olarak fiyat makul olursa umut vadediyor ama note III ile çekilen bu foto ilgincime gitti sammobile ı bu aralar pek takip etmiyorum demek ki gözümden kaçtı bu arada tüm bunların yanında açıkcası en çok merak ettiğim s4 de yaşanan hafıza sorunlarına ve 64 gb lık versiyonun surekli cok daha gec piyasaya sürülmesine verilen bir sürü tepki var özellikle de sistem dosyalarının cok yer kaplamasından o kadar şikayet olmuş ki samsung durumu incelemeye aldıklarını söylemiş umarım bundan sonra akıllanırlar da su 64 gb lık versiyonları tum dunyaya aynı anda gonderirler bir lütuf gibi sunmazlar gerçi gecen gonderdiğim mesajdaki konuyu bayagı inceledim ve note III u aldıgım zaman sd den micro sd ye ceviren adaptörü alıp 256 gb lık sd kartı note III e takacagım
    xda den birkaç kişiyle görüştüm bu konuda 128 liği note II de çalıştıranlar var ama 256 gb lık sd cok pahalı oldugundan kimsenin deneme fırsatı olmamış o zamana kadar birisi kendini feda edip test tavşanı olmazsa ben olacagım gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

tahmini note 3

http://www.youtube.com/watch?v=oA666y8oXDE

samsung'dan surpriz beklemeyelim artik. s4 un aynisinin buyugu geliuo iste. ozelliklerde farkli seyler cikabilir belki. mesela simdi reklam yayinlarinda donen bi s4 reklami, telefonlari birbirine deydiriyor 3, 4 kisi ..telefonlar ayni muzigi calmaya basliyor. ( gerci bu ozellikler ne ise yarauacak :) )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Note 3 tarafından çekildiği iddia edilen bir fotoğraf çıkmış. 13mp s4 teki sensör ile sanırım aynısı...

http://www.sammobile.com/2013/05/19/alleged-picture-taken-with-samsung-galaxy-note-iii/

Bu arada senin mega incelenmiş.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mega_63-review-927.php

@bbbcomrade

fotograf bayagi gunesli ortamda cekilmis. aydinlik patlamis. iso 50 filan diyo exif de nasil iso 50 ile cekilmissse

• sayin bbbcomrade su mega serisi gelirse artik elektronik marketlere bende inceleyecegim. acikcasi tek artisi buyuk ekran. birde su hafizq olayi cidden onemli. surekli guncelleme aliyisun, yeni programlar ekliyirsun ama hafizwn 16 gb sistem dunyanin yerini kapliyor. buna bi cozum bulmali sqmsung

• Bence note 2 kullanan birine telefon değiştirme ihtiyaci hisseddirecek bir yenilik vermeyecek not 3

• aynen öyle hocam herhalde 1 seri sonra ancak bazı seyler tamamen farklılaşacak

@.::oksijen::.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

aynen öyle hocam herhalde 1 seri sonra ancak bazı seyler tamamen farklılaşacak

genelsekreter hocam artik su hafiza olayina ya samsung el atacak yada ben deney tavsani olup kendim sd kart adaptoru ile halledecegim bu arada oksijen hocam dediginiz dogru note 2 den 3 e gecmek cokda mantikli olmaz ama note 1 den gecenler benim gibi cidden ucacaklar

• quote:

quote:

genelsekreter hocam artik su hafiza olayina ya samsung el atacak yada ben deney tavsani olup kendim sd kart adaptoru ile halledecegim bu arada oksijen hocam dediginiz dogru note 2 den 3 e gecmek cokda mantikli olmaz ama note 1 den gecenler benim gibi cidden ucacaklar

dnemek lazim hocam soylediginiz yontemi ama o harici adaptorle batrya nasil sigiyo anlamadim. herhalde arka kapak ta zor kapaniyordur

• quote:

quote:

quote:

dnemek lazim hocam soylediginiz yontemi ama o harici adaptorle batrya nasil sigiyo anlamadim. herhalde arka kapak ta zor kapaniyordur

valla hocam sd adaptorle standart arka kapak buyuk ihtimalle kapanmaz xda deki arkadaslardan bazilari telefonun ic govde plastigini adaptore gore traslayalim falan demis ama ben o olaya girmem telefona zarari olur ben buyuk ihtimalle aftermarket bir kapak ve azicik daha kalin mugen power bataryalardan alip aradan kazanacagim (bataryanin ust kismindan) birkac mm ye adaptoru sigdiririm diye dusunuyorum

• Samsung Galaxy Note 3 hakkındaki ilk resmi açıklama sonunda Samsung CEO’su J.K. Shin’den geldi. İşte cihaz hakkındaki ilk bilgiler:

Samsung’un Galaxy S4’ten sonra bu yıl tanıtması beklenen en önemli ikinci model hiç şüphe yok ki Galaxy Note 3. Dev ekranlı akıllı telefon tutkunlarının merakla beklediği cihaz için her geçen gün yeni bir söylenti ortaya atıladursun Güney Koreli teknoloji devinin CEO’su J.K. Shin ilk resmi açıklamayı yaptı.

Korea Times’ın yaptığı bir röportajda bahsi geçen Samsung Galaxy Note 3, 5.9inçlik ekrana sahip olacak. Büyük bir olasılıkla OLED tabanlı bir teknolojinin kullanılacağı bu ekran, Galaxy S4’ün ekranından bir inç daha büyük. Ekranda kırılmzaz OLED teknolojisinin kullanılıp kullanılmayacağına ilişkin bir soruya da samimiyetle yanıt veren Samsung CEO’su, bu teknolojinin henüz kullanılabilir olgunlukta olmadığını belirtmekten kaçınmıyor. Anlaşılan o ki 2014 yılından önce yeni nesil bir OLED ekran teknolojisinin kullanılmasını beklemek hayalci bir yaklaşım olacak.

kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Samsung Galaxy Note 3 hakkındaki ilk resmi açıklama sonunda Samsung CEO’su J.K. Shin’den geldi. İşte cihaz hakkındaki ilk bilgiler:

Samsung’un Galaxy S4’ten sonra bu yıl tanıtması beklenen en önemli ikinci model hiç şüphe yok ki Galaxy Note 3. Dev ekranlı akıllı telefon tutkunlarının merakla beklediği cihaz için her geçen gün yeni bir söylenti ortaya atıladursun Güney Koreli teknoloji devinin CEO’su J.K. Shin ilk resmi açıklamayı yaptı.

Korea Times’ın yaptığı bir röportajda bahsi geçen Samsung Galaxy Note 3, 5.9inçlik ekrana sahip olacak. Büyük bir olasılıkla OLED tabanlı bir teknolojinin kullanılacağı bu ekran, Galaxy S4’ün ekranından bir inç daha büyük. Ekranda kırılmzaz OLED teknolojisinin kullanılıp kullanılmayacağına ilişkin bir soruya da samimiyetle yanıt veren Samsung CEO’su, bu teknolojinin henüz kullanılabilir olgunlukta olmadığını belirtmekten kaçınmıyor. Anlaşılan o ki 2014 yılından önce yeni nesil bir OLED ekran teknolojisinin kullanılmasını beklemek hayalci bir yaklaşım olacak.

kaynak

yazi icin tsk dostum. en ust kademenin aciklamasinin uzerine bilgiye gerrk yok. demekki note 3 sadece note 2 ye gore azcik ekran ve islemci performansi azicik kamera iyilestirmesi haricinde pek bir yenilik yok. belki ben note 3 e gecmekten vazgecebilirim ozmn gelsin gorucez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Samsung Galaxy Note 3 hakkındaki ilk resmi açıklama sonunda Samsung CEO’su J.K. Shin’den geldi. İşte cihaz hakkındaki ilk bilgiler:

kaynak

yazi icin tsk dostum. en ust kademenin aciklamasinin uzerine bilgiye gerrk yok. demekki note 3 sadece note 2 ye gore azcik ekran ve islemci performansi azicik kamera iyilestirmesi haricinde pek bir yenilik yok. belki ben note 3 e gecmekten vazgecebilirim ozmn gelsin gorucez.

acıkcası bende kararsız kaldım yorumları okuyunca.bir telefon cıksın herşey kesinleşsin yine konuşuruz :)
    olmadı bende note 2 alırım en azından bu kadar bekledik 3 çıkınca biraz indirime girer :)

• o zaman artık kesinlikle diyebiliriz ki samsung galaxy note 3 5.9 inç ekran
    yalnız benim merak ettiğim bugün itibariyle galaxy s4 active in resimleri gsmarena da göründü
    http://www.gsmarena.com/see_the_samsung_galaxy_s4_active_for_the_first_time-news-6069.php
    acaba note 3 cıktıgında da samsung bu şekilde davranıp samsung galaxy note 3 active çıkarır mı
    abow söylerken bile nefessiz kaldım eşe dosta telefonun modeli söylerken derin bir nefes alırım herhalde

• arkadaşlar s4 s3'e göre 2 ay erken çıktı. Note3'de de böyle birşey olabime ihtimali varmı? Yoksa yine geçen senedeki gibi İFA'da mı tanıtılır? Kesin bilgi varmı bunun hakkında ?
  • quote:

o zaman artık kesinlikle diyebiliriz ki samsung galaxy note 3 5.9 inç ekran
    yalnız benim merak ettiğim bugün itibariyle galaxy s4 active in resimleri gsmarena da göründü
    http://www.gsmarena.com/see_the_samsung_galaxy_s4_active_for_the_first_time-news-6069.php
    acaba note 3 cıktıgında da samsung bu şekilde davranıp samsung galaxy note 3 active çıkarır mı
    abow söylerken bile nefessiz kaldım eşe dosta telefonun modeli söylerken derin bir nefes alırım herhalde

hehehehh haklisin hocam nefessiz kalir insan soylerken. devamida gelir s4 active much more cool... bide disa rengi guzelmis s4 un. edirnedeyim ya bizim rengimiz azcik pahali olsun kirmizi olsun. birde home tusu yerine full dojunmatikmi banami oyle geldi s4 active

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 20 Mayıs 2013; 19:24:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

arkadaşlar s4 s3'e göre 2 ay erken çıktı. Note3'de de böyle birşey olabime ihtimali varmı? Yoksa yine geçen senedeki gibi İFA'da mı tanıtılır? Kesin bilgi varmı bunun hakkında ?

butun yabanci kaynaklar ifa diyor. kesin bisi yok

• quote:

quote:

o zaman artık kesinlikle diyebiliriz ki samsung galaxy note 3 5.9 inç ekran

hehehehh haklisin hocam nefessiz kalir insan soylerken. devamida gelir s4 active much more cool... bide disa rengi guzelmis s4 un. edirnedeyim ya bizim rengimiz azcik pahali olsun kirmizi olsun. birde home tusu yerine full dojunmatikmi banami oyle geldi s4 active

yok hocam home menu back tüm tuşlar galaxy xcover daki gibi normal tuş anladıgım kadarıyla ama gsmarenadaki haberdeki resimlere baktıysanız benchmark ekranında 480 ppi oldugu yazıyor ama haberde yazan 5 inç 1920 * 1080 yani s4 ile aynı ama o zaman 441 ppi oluyor 480 ppi olması için full hd çözünürlükte 4.6 inç olması lazım ekranın
    s4 active ın resimlerine de bakınca çerçeve s4 e gore daha kalın acaba cihazı su geçirmez yapmak için çerçeveyi arttırıp ekranı 4.6 inç e mi çektiler sizce ?
    galaxy note 3 ün de active versiyonu çıkarsa aklımı çelebilir ama ilk önce s4 active in neler yapabildiğini görmek lazım elde nasıl hissediliyor vs bu arada ben sd kart adaptörü olayına açıklık getirdim xda de note 2 kullanan bir arkadaşa sordum ki kendisi adaptörden almış mugen power ın şu kalın 6400 mah lik bataryaları değil de 3400 luk mu ne bir bataryası var onu almış ve bataryayla birlikte arka kapak almış ebay den metal normal kapaktan biraz daha fazla alan var içeride ve bu tam sınırda olsa da sd adaptöre yetiyor diye mesaj attı kendisi 64 gb sdxc kullanıyormuş (kart kendi elinde oldugu için tutup da 64 gb micro sdxc almamış boşuna 5 dolar adaptörü almış) ama kendisi de çok emin 128 hatta 256 gb lık kartı tanıyacagından yani test tavşanı olmama gerek kalmadan hafıza kralı olabilirim note 3 için

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.