Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ekran aynidir bence ama dediginiz gibi sanki kalin kenarlar biraz. bilemedim simdi. siz baya hesaplamissiniz :) ekran full hd degilse yazik yani. su adaptor olayina gelince anca ebay da bulunur tahminimce adi nedir bi aratsak bakaym ben fiyatlarina. ama telefon kalinlasacak hocam kalin arka kapak filan. zaten hantal telefon yani :) beni asar gibi bu modifiye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

hocam ekran aynidir bence ama dediginiz gibi sanki kalin kenarlar biraz. bilemedim simdi. siz baya hesaplamissiniz :) ekran full hd degilse yazik yani. su adaptor olayina gelince anca ebay da bulunur tahminimce adi nedir bi aratsak bakaym ben fiyatlarina. ama telefon kalinlasacak hocam kalin arka kapak filan. zaten hantal telefon yani :) beni asar gibi bu modifiye

valla s4 active için ekran resimlerde benchmark da full hd olarak gorunuyor ama 480 ppi ise 4.6 inç e denk geliyor hesalayınca kenarların kalın olması zaten kıllandırdı beni büyük ihtimalle ekran 5 inç değil ama olsun sonuçta 4.6 inç de hiç az değil

adaptör meselesine gelince hocam ebay de bakmadım ama şu linkte satılıyor 5 dolara xda de bayagı kişi almış burdan sitede sorun yok türkiyeye free shipping görünüyor
    http://dx.com/p/sd-to-microsd-transflash-card-converter-module-27001

açıkcası adaptörün kalınlığı 0.16 inç yani 4 mm sd kartın kendisinin kalınlığı 2.1 mm tam olarak ama resimden anladığım kadarıyla adaptörün dışında plastik bir koruyucu gibi birşey var belki onu kaldırırsam 1 mm kadar daha kazanabilirim işte burda tek mesele cihazın içinde 3 mm yer açacak bir arka kapak açıkcası cihaz ha 8 mm olmuş ha 11 mm olmuş o bana çok koymaz önemli olan canavar gibi hafızası olsun ha tabi tutup da samsung ile aynı kapasitede ama 3 mm daha ince batarya yapan olur ise onu bilemem

• BU akıllı telefon boyutları nereye gidiyor acaba 6" son noktamı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

http://www.androidauthority.com/galaxy-note-3-android-4-3-antutu-benchmark-213832/

Testler doğruysa s4 le aynı neredeyse

gsmarenanın haberinden duydum bende bu benchmark skorlarını ama işlemci frekansının s4 ile aynı olması garip geldi bana şahsen note serisi hep biraz daha hızlı olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

BU akıllı telefon boyutları nereye gidiyor acaba 6" son noktamı ?

valla hocam note 2 çıktığında 5.5 inç son nokta olarak düşünüldü ama samsung galaxy mega 6.3 ü çıkardı ki adından da anlaşılacağı üzere ekranı 6.3 inç benim şahsi tahminim samsung tablet telefon melezleri ile tabletler arasında bir sınır bırakmayacak tabletlerde 7 inç alt sınır şu anda tablet telefonlarda ise 6.3 inç üst sınır ama telefon kısmı her gecen gün büyüyor o yüzden 6.7 6.8 inç civarlarında buluşurlar gibi geliyor bana
  • quote:

http://www.androidauthority.com/galaxy-note-3-android-4-3-antutu-benchmark-213832/

nerden bulmuşlarda telefonu test etmişler anlamadım? bu adamlara el altından sızdırıyorlar mı bilgileri, cidden bilmediğimden soruyorum, güvenebiliyormuyuz dediklerine yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

quote:

nerden bulmuşlarda telefonu test etmişler anlamadım? bu adamlara el altından sızdırıyorlar mı bilgileri, cidden bilmediğimden soruyorum, güvenebiliyormuyuz dediklerine yani

su an belki telefon uretiliyo :) paketlenip stoklaniyor. 6 inc bence paikolojik sinir artik daha buyugu demek cepte gezdiremeyip yan cantayla gezmek demek. cogu insan rahatina duskun buyudukce satis duser.

• quote:

quote:

Bu türler bilgiler genelde sızıyor ama doğruluğu her zaman tartışılır. Zira test cihazlarını farklı lokasyonlardaki operatör ve şirketlere gönderdikleri aşikar çoğu zamanda gerçek oluyor.

• quote:

quote:

quote:

Bu türler bilgiler genelde sızıyor ama doğruluğu her zaman tartışılır. Zira test cihazlarını farklı lokasyonlardaki operatör ve şirketlere gönderdikleri aşikar çoğu zamanda gerçek oluyor.

valla hocam bana da ön inceleme için gönderilmiş son prototiplerden birisi olabilir gibi geldi yani son ince ayarların çekildiği cihazlar piyasaya sürülecek ile herşeyi aynıdır ne bileyim sadece işlemci frekansı farklıdır vs
    bu işlemci frekansı olayı bence değişebilir çünkü her zaman note serisi s serisinin overclocklu hali oldu o yüzden 1.6 Ghz değil de 1.8 Ghz olabilir diye düşünüyorum

• Gaza gelip note 2 alacaktım ama son anda kendime hakim oldum. Hala beklemedeyim. Yok mu gelişme:)
  • Off off şu telefon çıksa da özlem bitse bekle bekle nereye kadar eylüle de daha çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

Gaza gelip note 2 alacaktım ama son anda kendime hakim oldum. Hala beklemedeyim. Yok mu gelişme:)

artık yavaştan resmi açıklamalar da geldi 5.9 inç full hd ekran octa 5 işlemci 3 gb ram şu anda netleşenler bunlar tabi s4 teki tüm özellikler s pen gelişmesi vs benim açıkcası merak ettiğim birşey bataryanın kapasitesi çünkü note 2500 mah note 2 3100 mah aynı mantıkla note 3 ün 3700 mah olması lazım ama umarım bit sürpriz yaparlar da 4000 mah falan çıkarırlar o zaman canavar olur

bende sabırsızlanıyorum açıkcası hele ki note um bugün 1 yaşına girmişken note 3 çıkana kadar 1.5 yaşında olacak sabırlar bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

quote:

quote:

valla hocam bana da ön inceleme için gönderilmiş son prototiplerden birisi olabilir gibi geldi yani son ince ayarların çekildiği cihazlar piyasaya sürülecek ile herşeyi aynıdır ne bileyim sadece işlemci frekansı farklıdır vs
    bu işlemci frekansı olayı bence değişebilir çünkü her zaman note serisi s serisinin overclocklu hali oldu o yüzden 1.6 Ghz değil de 1.8 Ghz olabilir diye düşünüyorum

Snapdragon 800 lü bir işlemciyle gelirse gerçekten alınabilir bir cihaz olucak yoksa aşağısı beni kurtarmaz. :) 3 yada 4 gb ram 4.000 mah a yakın bir batarya ekran ve kasada yenilikler bekliyorum. S4 güneşte çok kötü bir performans sergiliyormuş aynı şeyleri yaşamamak gerek diye düşünüyorum.

• bu arada lg de 5.5 inclik bir cihaz cikaryormus. islemci snapdragon galiba.

• Lg'ye hayatta bulaşmam. Keza Sony'ye de. Türkiye de teknik servis anlamında parça anlamında sıkıntı yaşamayacağım bir telefon almak istiyorum. Bunun için ya Apple alacaksın ki minicik geliyo bana, ya da samsung. Bu arada beklentilerinizi çok yükseltmeyin hayal kırıklığına uğramayın derim. En başından beri düşüncem hiç değişmedi. Aynı kasa biraz büyümüş hali. Hız olarak çok bir fark olacağını sanmıyorum. s800ü kesinlikle beklemiyorum. Pil 4000 mah olması muhtemel. Ramde 3 gb yerine 4 yaparlarsa tadından yenmez. Bir kaç tane de göz boyamak için yapılmış programlar başka da birşey beklemeyin. Ben bu bahsettiğim haliyle çıktığında alacağım inşallah:)
  • LG'nin G2 özellikleri duyuruldu. s800 1.9ghz. Adreno330 grafik birimi, 5.2 inç ekran. Samsung bunun altında kalmaz bence. Note 3'te de s800'ü görebiliriz.
  • işin gerçeği bende snapdragon 800 ile beklemiyorum octa 5 olacak o artık kesin tek muamma kaç ghz ve s4 deki sorunlar giderilmiş olacak mı çünkü s4 kutudan hız makinası olarak çıkmadı bayağı sorunları vardı takılmalar vs note 3 ün hem donanımsal hemde yazılımsal olarak hazır ve nazır çıkması bence s800 den çok daha önemli

4000 mah pil bence de çok iyi olur hele ki 6 inç bir ekranda ve octa 5 işlemcide gerçekten gerekli motorola bile razr maxx da 3300 mah kullandı taa ne zaman artık samsung un da bu konuya tam eğilmesi lazım rakipsiz olmak istiyorsa

ram bence 3 gb da kalacaktır 4 gb şu an için biraz astronomik olur her ne kadar gönlüm 4 gb olsun dese de pek olacakmış gibi gelmiyor bana

huawei nin atakları hep oldu ilk 6.1 inç telefonu çıkaran da onlar oldu ama huawei gibi markalar nedense türkiyede pek tutulmuyorlar turkcell in t20 gibi cihazları hariç yani ya öperatörler ballandıra ballandıra anlatarak tarifeye ek uygun meblağlardan yuksek güçlü huawei modellerini getirecek ki bu durumda kendilerine balta vurmuş olurlar yaptıkları samsung apple ve htc satışlarını düşürerek yada çok az insan kullanmaya devam edecek sadece

huawei iyi bir marka ama sorun şurda bence dünya piyasasındaki durumlarını pek takip etmiyorum ama türkiye için konuşmak gerekirse samsung apple htc hatta ve hatta nokia kadar bile imajları yok az biraz akıllı telefonlara bulaşmış birisi samsung apple htc nokia sony nin modellerini ayırt edebilir ama huawei denince insanların aklında hala canlanan (benim görüşümce) çin malı çakma iphone gibi bir marka (hiphone 7 gibi )

sözün kısası samsung ciddi bir liderliğe soyundu apple uzunca bir süre piyasada olacak ama hayatımızın neredeyse çoğu alanında elektronik anlamında uzun süre samsung u göreceğiz o artık dünyanın en büyük şirketi

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

işin gerçeği bende snapdragon 800 ile beklemiyorum octa 5 olacak o artık kesin tek muamma kaç ghz ve s4 deki sorunlar giderilmiş olacak mı çünkü s4 kutudan hız makinası olarak çıkmadı bayağı sorunları vardı takılmalar vs note 3 ün hem donanımsal hemde yazılımsal olarak hazır ve nazır çıkması bence s800 den çok daha önemli

4000 mah pil bence de çok iyi olur hele ki 6 inç bir ekranda ve octa 5 işlemcide gerçekten gerekli motorola bile razr maxx da 3300 mah kullandı taa ne zaman artık samsung un da bu konuya tam eğilmesi lazım rakipsiz olmak istiyorsa

ram bence 3 gb da kalacaktır 4 gb şu an için biraz astronomik olur her ne kadar gönlüm 4 gb olsun dese de pek olacakmış gibi gelmiyor bana

huawei nin atakları hep oldu ilk 6.1 inç telefonu çıkaran da onlar oldu ama huawei gibi markalar nedense türkiyede pek tutulmuyorlar turkcell in t20 gibi cihazları hariç yani ya öperatörler ballandıra ballandıra anlatarak tarifeye ek uygun meblağlardan yuksek güçlü huawei modellerini getirecek ki bu durumda kendilerine balta vurmuş olurlar yaptıkları samsung apple ve htc satışlarını düşürerek yada çok az insan kullanmaya devam edecek sadece

huawei iyi bir marka ama sorun şurda bence dünya piyasasındaki durumlarını pek takip etmiyorum ama türkiye için konuşmak gerekirse samsung apple htc hatta ve hatta nokia kadar bile imajları yok az biraz akıllı telefonlara bulaşmış birisi samsung apple htc nokia sony nin modellerini ayırt edebilir ama huawei denince insanların aklında hala canlanan (benim görüşümce) çin malı çakma iphone gibi bir marka (hiphone 7 gibi )

sözün kısası samsung ciddi bir liderliğe soyundu apple uzunca bir süre piyasada olacak ama hayatımızın neredeyse çoğu alanında elektronik anlamında uzun süre samsung u göreceğiz o artık dünyanın en büyük şirketi

huawei de ciddi kalite var gibi geliyor bana. marka bilinirligi az. lg kullanmistim tabi dokunmatik degil eski klasiklerden. 3 mp kamerasi filan vardi nokianin 1.3 mo kamerasi kadar cekemiyordu. sonra tel. 6 ayda bozuldu filan. o acidan lg bu telfon ucuo dese ben de bulasmam. bu saatten sonra sqmsung benim icin vazgecilmeZ.gecenlerdr bir arkadasim ipho.ne 5 almis bildigin kizdim adama bu para verilipte bumu alinir diye. elime aldim benimkinin yanina koydum , cücük gibi telefon yazik etmissin dedim. bildigin cocuk haklisin abi yanlis yaptim moduna girdi..note 3 konusuna gelince yukarda bi arkadasinda belirttigi gibi ufak tefek donanim artilari ve yeni bi kac yazilim özelliğiyle ittirecelekler galiba. nasiilsa musteri kitlelri ne note 3 diye ne cikarsa alacak

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.