Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Kızlar için kendinizi bu kadar şey yapmayın ya işte anladınız siz

mesaj alındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

kardesim sagol yengen ne derse o zaten baska care yok. ducati ye bende hastayim bu arada. ducati 999 biposto mu ne vardi harika aletler. araba en guvenlisi iste turkiye yol ve sartlaribda kullanilmaz. cok simarik arac soforleri var aniden uzeriniE gelir sinyal vermeden dalarlar. hep soverim onlara bos gecmem

ya ben arabada bile aynı şeyi yaşıyorum allahtan reflekslerim kuvvetli tepkilerim hızlı da kaç defa kaza atlattım insanlar arkamdan araba mı geliyor ne geliyor demeden şerit değiştiriyorlar bilmem kaç km hızla benim favorim de ducati ama racing ler değil daha çok yazdıgım model gibi sport classic 1000
    motor hacmi çok büyük istemiyorum genelde racingler 1000 cc bile olsa yarış modifiyeli oldugundan deli gibi gidiyor ben biraz daha normal olanları seviyorum daha az bağırsınlar kafam kaldırmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

mesaj alındı

Yalnış anlaşılır yazıyı kaldırmıştım yakalamışsın

• quote:

quote:

quote:

mesaj alındı

ayıpsın hocam bende kaldırayım istiyorsan

• cnet in haberine de baktım da note 3 de ois ve shutter kullanılacağı yazılmış kamerası ile ayrılacak fotograf makinalarına yaklaşacak denmiş ama benim ilgimi çeken birşey daha var 3x optik zoom da söylentiler arasında ama bu kadar ince gövdeye sıgdırmak zorlayıcı olabilir denilmiş samsung da resmi bir açıklama yok diye cevap vermiş bu yorumlara haber şuhttp://news.cnet.com/8301-1035_3-57586374-94/samsungs-galaxy-note-3-could-offer-more-advanced-camera/

sizce 3x optik zoom u 7 8 mm kasaya sıgdırmaları mumkun mu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

mesaj alındı

ayıpsın hocam bende kaldırayım istiyorsan

Yalnış anlaşılma olmadıktan sonra problem yok :)

• hekes bi gün hanımköylü olacak
  • quote:

hekes bi gün hanımköylü olacak

Geçenlerde bir arkadaşa sordum nerelisin diye daha evlenmedim demişti buda o misal biraz
  • quote:

cnet in haberine de baktım da note 3 de ois ve shutter kullanılacağı yazılmış kamerası ile ayrılacak fotograf makinalarına yaklaşacak denmiş ama benim ilgimi çeken birşey daha var 3x optik zoom da söylentiler arasında ama bu kadar ince gövdeye sıgdırmak zorlayıcı olabilir denilmiş samsung da resmi bir açıklama yok diye cevap vermiş bu yorumlara haber şuhttp://news.cnet.com/8301-1035_3-57586374-94/samsungs-galaxy-note-3-could-offer-more-advanced-camera/

sizce 3x optik zoom u 7 8 mm kasaya sıgdırmaları mumkun mu

3x optik zoom iyi güzel olucakta iptal edildi diyen de var.

• http://www.dailytech.com/Details+of+Samsung+Galaxy+Note+III+Camera+Tipped/article31643.htm burda da bişiler demişler konuyla ilgil..sarsıntı onleyıcı optik zoom belli olmaz demısler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 29 Mayıs 2013; 11:42:16 >
  • EstrEmO hocam valla güldürdün beni bayağı arkadaşının cevabı bombaymış valla istesek de istemesek de hanımköylü olacagız zamanı gelince

genelsekreter hocam sana şimdiden mutluluklar ama düğün olunca resimleri bekleriz bu arada bu optik zoom olayını sarsıntı önleyecek şekilde yaparlarsa gövde yi 9 mm falan tutarak sıgdırabilirler diye düşünüyorum ki mükemmel olur sonuçta sony incecik compact maknalarına 10x zoom sıgdırabiliyor samsung da yepyeni bir kamera modülü ile gelirse şahane olur gerçi cihazın kalınlığı ile oynamamak adına son dakikada kaldırabilirler de sonuçta sadece kameranın olduğu kısım kalınlaşır diğer yerler ince kalırsa dengesiz bir tasarım olur ya tamamen kalınlaştıracaklar yada optik zoom dedikleri gibi son dakikada iptal olacak

• teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kardeşim.i nşallah hayırlııyla olur. hepimiz için hayırlısı
  • Yeni tasarım ile ilgili bugün bir yazı yayınlandı. Tam seviniyordum ama sondaki cümle beni üzdü.

http://www.sammobile.com/2013/05/29/new-samsung-design-in-the-works-code-named-design-3-0/#.UaXogJE5VeE.twitter

quote:

The Galaxy Note III will not feature the new design but will feature a S4-like design instead, the new “Design 3.0″ will make a debut in 2014.
  • quote:

Yeni tasarım ile ilgili bugün bir yazı yayınlandı. Tam seviniyordum ama sondaki cümle beni üzdü.

http://www.sammobile.com/2013/05/29/new-samsung-design-in-the-works-code-named-design-3-0/#.UaXogJE5VeE.twitter

quote:

The Galaxy Note III will not feature the new design but will feature a S4-like design instead, the new “Design 3.0″ will make a debut in 2014.

hocam aklımı çeliyorsun gidip Samsung Galaxy Note 4 Kullanıcılar Kulübü diye konu açıp beklemeye başlayacağım

• UAProf bilgileri internette ortaya çıkan ve 10x optik yakınlaştırmalı 16 MP çözünürlükteki bir kamera ile gelmesi beklenen cihazın özellikleri için ilk bakışta Galaxy S4 mini'nin özelliklerine benzediğini söyleyebiliriz. 4.3 inç büyüklüğünde ve 540x960 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan cihaz, gücünü çift çekirdek 1.6 GHz işlemcisinden alıyor.

ARM11 tabanlı bir işlemciye yer verildiği belirtilen cihazın önümüzdeki haftalarda Samsung tarafından tanıtılması bekleniyor.

s4 zoom un ozellikleri sızmıs beyler
  • hocam acın konuyu bende geliyorum :D bu sezonda aynı film izlicez yanı. pek bi değişiklik olmadan s4 gorunumlu kalemlı note3.
  • quote:

hocam acın konuyu bende geliyorum :D bu sezonda aynı film izlicez yanı. pek bi değişiklik olmadan s4 gorunumlu kalemlı note3.

hocam ois bari olsa demeye basladim
    gerci note kullandigimdan note 3 kesin alacagim ama note 4 nasil olacak cidden merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 3 mümkün değil s4 ile birebir olamaz.. s ve note serisinde çıkan her telefon diger serinin birkaç adım ilerisinde olmak zorunda..büyük kayıp olur Samsung için böyle bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

note 3 mümkün değil s4 ile birebir olamaz.. s ve note serisinde çıkan her telefon diger serinin birkaç adım ilerisinde olmak zorunda..büyük kayıp olur Samsung için böyle bir durum

aslina bakilirsa noteb2 ile bir arasindada azicik kasa ram ve islenciden baska fark yok aslinda. ekran deseniz cok farkli degil. note 3 te ucari bisi olmaz mantikli dusununce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben tasarımı bir kenera attım artık da şu snapdragon söylentisi bari dogru çıksa o zaman yine de piyasadaki en güçlü makina olur
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.