Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbbcomrade

quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Yeni tasarım ile ilgili bugün bir yazı yayınlandı. Tam seviniyordum ama sondaki cümle beni üzdü.

http://www.sammobile.com/2013/05/29/new-samsung-design-in-the-works-code-named-design-3-0/#.UaXogJE5VeE.twitter

quote:

The Galaxy Note III will not feature the new design but will feature a S4-like design instead, the new “Design 3.0″ will make a debut in 2014.

hocam aklımı çeliyorsun gidip Samsung Galaxy Note 4 Kullanıcılar Kulübü diye konu açıp beklemeye başlayacağım

Hocam siz Note 4 Kullanıcılar Kulubü diye Konu açın...Bende hemen arkasından Note 5 Kullanıcılar kulubü diye konu açayım ve bu böyle uzasın gitsin Arkadaşlar şaka bir yana da size tavsiyem bekle bekle nereye kadar...Beklemek için ve maddi nedenlerden dolayı vakte ihtiyacınız varsa Note 3 ü bekleyinde,ama durumunuz varsa Note 2 de her yönüyle işinizi görecektir...Note 3 le yaptığınız herşeyi Note 2 ile de çok rahat yaparsınız(Yani Note 3 dende öyle ahım şahım birşey beklemeyin) ...Ayrıca aralarında ki fiyat farkına hiç değinmiyorum bile... Bu aralar Note 2 fiyatlarını, kampanyaları takip edin fiyatlar iyice uygunlaşmaya başladı...Son olarak Note 2 ilk çıktığında alanlardan biriyim...7 aydan fazla süredir Note 2 kullanıyorum...Bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki daha önce hiç bir teknolojik üründen bu kadar memnun kalmamıştım...Kusursuz cihaz yoktur ama şu an piyasada ki en iyi cihazlardan birisi Note 2...Bekle bekle nereye kadar alın bir Note 2 bakın keyfinizeNote2 Kullanıcılar Kulubündeyiz, sizleri de bekleriz, ama Note 3 ü bekleyecek olanlara da saygı duyarım, onlar beklemeye devam...Note 2 ile ilgili aklınıza takılan bir şey olursa bir Note 2 kullanıcısı olarak sizlere seve seve yardımcı olurum...Herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle...İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla hocam bende şu anda note 1 oldugu için note 3 de bu kadar yaklaşmışken direk ona gececegim ama note 2 kullanıyor olsaydım ne yapardım inan bilmiyorum ama note 3 ten note 4 e gecer miyim buyuk ihtimalle hayır o aralar mega serisinden galaxy mega 7.0 falan çıkar belki 2. cihaz olarak onu alırım note 2 ile 3 arasında sıradan kullanıcı olarak cidden fark olmayacak ama power userlar için (misal ben) cidden fark olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

hocam acın konuyu bende geliyorum :D bu sezonda aynı film izlicez yanı. pek bi değişiklik olmadan s4 gorunumlu kalemlı note3.

note 3 almayı düşünüyorum bir çok kişi gibi şimdi o telefon 2binden aşağı gelmez note 2 ise 1200 e falan distribütör garantili olanlardan var.O kadar çok fiyat farkını vermeye gerek varmı yoksa note 2 aynı işi görürmü ? çok merak ettiğim sorulardan biri.. yorum yapan arkadaşlar olursa şimdiden teşekkürler :)
  • hocam telefonu tamamen hangi amaçla kullanacağınıza bağlı normal bir kullanıcı iseniz note 2 fazlasıyla yeter size

sonuçta note 3 ün 2 seçenekle gelme ihtimali var ya octa 5 ki o zaman 4+4 çekirdek olacak hızlı olan 4 çekirdek devreye girdiğinde note 2 den yüzde 10 15 daha hızlı olabilir note 3 o da en fazla diger seçenek ise snapdragon 800 ile gelmesi ki bizim beklentimiz o yönde
    ama snapdragon 800 ile bile gelse note 3 o işlem gücünü tam anlamıyla kullanabilmek için full hd oyunları son ayarda oynamanız lazım anca o zaman farkı hissedersiniz yoksa normal günlük kullanımda veya orta dereceli zorlamalarda fark olmayacaktır

gelelim ekran konusuna note 2 nin ekranı 720*1280 note 3 1080*1920 olacak note 2 267 ppi ken (5.5 inç ekranda) note 3 367 ppi olacak (5.99 inç ekranda) yani bazı high end uygulamalarda aradaki 100 ppi fark edilebilir ama bence normal kullanımda ekranın dibine girmiyorsanız fark edilmez
    bende note 1 var 285 ppi arkadaşım s4 aldı yanyana ilk bakışta ekran aynı gibi detaya inince fark elbetteki var hemde çok ama normal bakış mesafesinden çok fark yok ki s4 441 ppi
    ayrıca note 3 büyük ihtimalle s4 kasası ile aynı olacak ama sonuçta note 2 de s4 kasasının sadece kenarları kalın hali note 3 te ekran sadece kenarlara daha da yaklaşacak çerçeve incelecek
    note 2 nin kamerası 8 mp note 3 ün 13 olacak ama sonuçta cep telefonu ile profosyenel fotografçılık yapmayacagınıza göre bu da çok farketmeyecektir (tabi 13mp lik note 3 kamerasına 3x optik zoom yada ois gibi sıradışı ve beklenmedik bir teknoloji gelirse durum değişir)

demem o ki hocam aradaki fiyat farkı sizin bütçenizi zorlayacaksa ve illa son çıkan cihaz benim olsun kaygınız yoksa note 2 yi gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz edeceğiniz en az 800 liralık karın 150 lirası ile 64 gb micro sdxc 150 lirası ile de bluetooth kulaklık alırsınız (stereo veya mono) ve hala 500 lira karda olur keyfinize bakarsınız

• az önceki mesajda belirtmeyi unuttum eger sizin yerinizde olsam note 2 ye karar verirsem de note 3 ün çıkmasını yine beklerdim note 3 duyurulunca stoktaki note 2 leri ucuzdan verecekler kampanyalar yapacaklardır o zaman belki de şu anda 16 gb dahili hafızalı note 2 fiyatına 32 gb dahili hafızalı olanı alabileceksiniz sonuçta herkesin kesesi kendine ve hiçbirimiz de parayı ağaçtan toplamıyoruz
  • hocam degerli yorumunuz icin teskkurler. bende note 2 kullanicisiym. inanin daha fazlasi cok gereklimi derseniz su an icin degil aslinda. ama cikacak alet bir cok yeni ozelligi destekler cok fark yaratir ben gecerim acikcasi yok ortalamada kalirsa ziyaretci olucam buraya konuyu sirtlanicak arkadaslar var

• quote:

az önceki mesajda belirtmeyi unuttum eger sizin yerinizde olsam note 2 ye karar verirsem de note 3 ün çıkmasını yine beklerdim note 3 duyurulunca stoktaki note 2 leri ucuzdan verecekler kampanyalar yapacaklardır o zaman belki de şu anda 16 gb dahili hafızalı note 2 fiyatına 32 gb dahili hafızalı olanı alabileceksiniz sonuçta herkesin kesesi kendine ve hiçbirimiz de parayı ağaçtan toplamıyoruz

asıl benim merak ettiğim bu note 3 yurt dışında ne kadardan girer. yani kesin olarak amerika dubai falan demiyorum genel olarak..çünkü babam dışarıda çalışıyor yanı oradan alma imkanım var burdaki fiyatla note 2 almaktansa babama söylerim note3 aldırırım.ama bilmeden boş yere beklemekte istemiyorum atıyorum cıktı fiyat ordada pahalı yine note 2 alıcam ama beklemek can sıkıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

quote:

az önceki mesajda belirtmeyi unuttum eger sizin yerinizde olsam note 2 ye karar verirsem de note 3 ün çıkmasını yine beklerdim note 3 duyurulunca stoktaki note 2 leri ucuzdan verecekler kampanyalar yapacaklardır o zaman belki de şu anda 16 gb dahili hafızalı note 2 fiyatına 32 gb dahili hafızalı olanı alabileceksiniz sonuçta herkesin kesesi kendine ve hiçbirimiz de parayı ağaçtan toplamıyoruz

asıl benim merak ettiğim bu note 3 yurt dışında ne kadardan girer. yani kesin olarak amerika dubai falan demiyorum genel olarak..çünkü babam dışarıda çalışıyor yanı oradan alma imkanım var burdaki fiyatla note 2 almaktansa babama söylerim note3 aldırırım.ama bilmeden boş yere beklemekte istemiyorum atıyorum cıktı fiyat ordada pahalı yine note 2 alıcam ama beklemek can sıkıcı

yani bence yurtdisi fiyati note 3 un 900 dolar i bulur cunku mega 6.3 bile 695 dolarken note 3 850 900 dolar civarinda olur

• quote:

quote:

quote:

yani bence yurtdisi fiyati note 3 un 900 dolar i bulur cunku mega 6.3 bile 695 dolarken note 3 850 900 dolar civarinda olur

Çok kararsız kaldım anlatamam şimdi burda 1000 tl üstü verip note 2 almak varken max 850 900 dolar verip note 3 almakta var.. peki yurt dışından bu ürünü aldırsam türkiyeye geldiğimizde bu ürünü yasal olarak kullana bilmem için ne işlemler yaptırmam gerekiyor? veya girişte direk pasaporta işliyorlarmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok kararsız kaldım anlatamam şimdi burda 1000 tl üstü verip note 2 almak varken max 850 900 dolar verip note 3 almakta var.. peki yurt dışından bu ürünü aldırsam türkiyeye geldiğimizde bu ürünü yasal olarak kullana bilmem için ne işlemler yaptırmam gerekiyor? veya girişte direk pasaporta işliyorlarmı

valla en son bildigim kadariyla bir pasaporta bir cihaz isletilebiliyor ve islettirme ucreti 100 tl idi tabi benim fiyat tahminim tamamen havada turkiye fiyati 2000 lira olsa ki en az 2000 olur daha bile fazla olur bence o zaman yurtdisi fiyati 1500 1600 lira olur ki bu da 900 dolar eder kafanizi karistirmak istemem cunku bende cogu konuda kararsizliga dusuyorum su anda araba konusunda kararsizim misal

• quote:

quote:

quote:

quote:

vergi dairesinr 100 tl harci yatirip pasaporta turkcel tim ve benzeri uerlerden isletebiliyrosunuz. yanilisim yoksa eger

• hocam sen onu birak da son mesaji tam 0:00:00 da atmayi nasil basardin

• quote:

hocam sen onu birak da son mesaji tam 0:00:00 da atmayi nasil basardin

istesen olmaz.

http://shiftdelete.net/galaxy-mega-5.8-ve-6.3un-fiyati-belli-oldu-44955.html

• quote:

quote:

istesen olmaz.

valla hocam oturup ayarlasam beceremem site takılır ne bileyim mouse a tıklayamam

• quote:

quote:

quote:

istesen olmaz.

valla hocam oturup ayarlasam beceremem site takılır ne bileyim mouse a tıklayamam

Bu arada LG bu sene bükülebilir ekranlı telefon çıkarmayacakmış. Samsung tanda bu beklenmeyecek demektir.
    http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/haberleri/LG-Android-tablet-yolda-bu-yil-bukulebilir-ekranli-akilli-telefon-olmayacak.htm

Note III için yayımlanma tarihi öne alındı deniliyor.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/iddia--Galaxy-Note-3-modeli-TemmuzAgustos-donemi-icin-planlaniyor.htm

• Bende artık bu kulübe katıldım sanırım =) Gecen günlerde ev arkadaşım elimden bu sefer tamam 2 yıl değiştirmicem dediğim note 2 me el koymasıyla. O günden beri napıcağımı şaşırdım resmen note kullanmaya o kadar alışmışım ki pc basına geçmek ilginç geliyor şuan =) Dayanamayıp az önce yeniden note 2 alıcaktım az daha sonra dur napıyorsun 3 ay sabret yenisi çıkıcak bari ona para ver dedim kendi kendime ( tabi ikna edebilirsem kendimi =D ) işin komik tarafı note 2 den sonra en büyük telefondan en küçüğüne geçmek oldu Sony Ericsson xperia x10 mini pro ( Brezil'ya ismi var telefonda kesinlikle =D ). Şuan yanımda telefon var mı yok mu başım sıkışsa ben naparım bu telefonla düşünceleriyle geçiriyorum kendimi. Konuya sırf note 3 begenirimde almak zorunda kalırım diye girmiyordum ama sanırım artık her gün takip edicem. Fiyat konusunda note 2 içinde 2250 - 2500 fiyat aralığından bahsedilmişti hep ama samsung güzel bir süprizle 1800tl gibi bir fiyata sundu umarım bu seferde öyle olur diye umut ediyorum taksitleri bitmeden sürekli telefon değiştiriyoruz telefon kiralama hizmeti gibi bir şey oldu bizim ki =) Şimdiden herkese yeni telefonlarıyla mutluluklar diliyorum umarım herkesi mutlu edebilecek bir telefon çıkar samsungdan

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Bende artık bu kulübe katıldım sanırım =) Gecen günlerde ev arkadaşım elimden bu sefer tamam 2 yıl değiştirmicem dediğim note 2 me el koymasıyla. O günden beri napıcağımı şaşırdım resmen note kullanmaya o kadar alışmışım ki pc basına geçmek ilginç geliyor şuan =) Dayanamayıp az önce yeniden note 2 alıcaktım az daha sonra dur napıyorsun 3 ay sabret yenisi çıkıcak bari ona para ver dedim kendi kendime ( tabi ikna edebilirsem kendimi =D ) işin komik tarafı note 2 den sonra en büyük telefondan en küçüğüne geçmek oldu Sony Ericsson xperia x10 mini pro ( Brezil'ya ismi var telefonda kesinlikle =D ). Şuan yanımda telefon var mı yok mu başım sıkışsa ben naparım bu telefonla düşünceleriyle geçiriyorum kendimi. Konuya sırf note 3 begenirimde almak zorunda kalırım diye girmiyordum ama sanırım artık her gün takip edicem. Fiyat konusunda note 2 içinde 2250 - 2500 fiyat aralığından bahsedilmişti hep ama samsung güzel bir süprizle 1800tl gibi bir fiyata sundu umarım bu seferde öyle olur diye umut ediyorum taksitleri bitmeden sürekli telefon değiştiriyoruz telefon kiralama hizmeti gibi bir şey oldu bizim ki =) Şimdiden herkese yeni telefonlarıyla mutluluklar diliyorum umarım herkesi mutlu edebilecek bir telefon çıkar samsungdan

hocam aramıza hoşgeldiniz merak etmeyin çogumuz zaten sabırla bekliyoruz ve dediğiniz gibi olurda samsung fiyat konusunda da makul bir giriş yaparsa piyasaya süper olur gerçi üstteki mesajlarda okudunuz mu bilmiyorum ama note 3 ün snapdragon 800 ile gelme olasılıgı var o zaman 2500 olsa bile deger bence

• bbbcomrade 'ın da dedıgı gıbı al sana naylon diyecekler demkki. koyacak yenı ozellik olmayınca öne alırlar tabi
  • hosgeldiniz, listedesiniz :) telefonunuzun ismide, Sony Ericsson xperia x10 mini pro! wohhoooo ne aletmiş isme bakırsa uçuyordur , dedirtebilir bilmeyen ilk etapta. note 2 kullanıyorum başka marka model kullanmadım galaxy ace, galaxy note 1 ve galaxy note 2 kullandım. benden telefonu gorup dokunup ''ne telefonmus deyip'' s3 note 2 vb. alan arkadaşlarım oldu. cafe de oturrken kızlar arkamdan durtup aa note 2 :) deyip '' hatunlar da hatundu ama :D '' alın dokunun deyip ellerine verdim telefonu :) o kız emınım o gunden sonra ya sevglilsne ya babasına dır dırıyla aldırmıstır note 2. gecen gun yıne bir cafedeyim uc arkadasız biri masaya s3 koydu ben note ,diğeri galaxy ace. garsonn benımkıne bu telefon nedir acaba dedii note 2 dedım. s3 u de sordu :D diğer arkadasta sitem etti benımkını kaide ye almadınız sormadınız diye :) ..hani gösteriş değil maksadım tabı bu twelefonu almada ama inanın gunluk haytta bir cok gereksiniminizi size kolayca verir. ve inan ıphone cücük gibi. note kullanan seven başka telefon alamaz.
    edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 30 Mayıs 2013; 12:46:43 >

• quote:

hehehee :D nu ney yaww , vallaha 00.00.00 yazıyo simdi farkettim sizin msjı okuyunca. deddign gibi, yapayım desen mause tıklamaz elin kayar. bu ilahı bi işaret mi acaba bbbcomrade hocam sen dede ne göz var maşallah, cok dikkatlisn ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 30 Mayıs 2013; 8:53:04 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.