Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
124.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ham-Solo

Amazon da 40 dolar Kargo içinde 5.3 dolar isteniyor toplam 45 dolar 135 tl. civarına geliyor.
    bilginize

Acaba Gümrük filan problem olur mu? Sahibin'den de bir ilan var anası ağlamış kaleme 120 yazmışlar...
  • fatura değeri 75 EU altı olan alışverişlerde gümrük yok, problem olmuyor.
    Ama kargo sürecinde birşey olursa zaten amazon gönderimi.
    Ebay'de mantıklıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myndos

Bugün gördüm ve aldım.

Kılıf ihtiyacı olanların işine yarar belki.

Otterbox galaxy note 8 kılıf siyah 31,14 TL ücretsiz kargo.

Amazon'da Otterbox 13,49 dolara satıyor.

http://urun.n11.com/canta-kilif-aski/samsung-galaxy-note-80-otterbox-defender-kilif-siyah-P93778657

Şirket hakkında olumlu yorumlar vardı. Telefon ettim Genpadan aldıklarını söylediler. Ben güvendim sipariş verdim. Almayı düşünenler kendi değerlendirmelerini kendi yapsın.

Uyarı için teşekkürler,
    Otterbox kaliteli ve dayanıklı bir üründür.
    Note 8 ve ipad için aldım.

• Teşekkür ederim. chemxxx

Güle güle kullanın Ham-Solo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Arkadaşım bende de aynı sorun olmuştu, USB kabloyu değiştirince sorun çözüldü. Yalnız iki türlü kablo var, sıradan 10Tl satılan işe yaramıyor, iki ay sonra oda aynı problem yaptı. Orijinal olan 20Tl almıştım uzun zamandır sorun yok. Kablosu daha ince ve tablete takılan tarafı daha oturaklı ve sağlam diğerine göre. Telefoncularda satılıyor. Bendeki sorun usb kablonun tablete giriş yerinin bozulmasından ve kablonun dip kısmında deforme olmasından kaynaklandı. Sanırım sizin durumda aynı. Eğer sorun tablet girişinde ise 40Tl civarında değiştirebilirsiniz. Kabloyu almadan önce orada deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

Hocam yaklaşık 10 tane kablo denedim sonuç hep aynı. Şarj soketini de değiştirdim bir türlü açamadım. Başka bir önerisi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: programci003

quote:

Orijinalden alıntı: Acaliyptica

Arkadaşım bende de aynı sorun olmuştu, USB kabloyu değiştirince sorun çözüldü. Yalnız iki türlü kablo var, sıradan 10Tl satılan işe yaramıyor, iki ay sonra oda aynı problem yaptı. Orijinal olan 20Tl almıştım uzun zamandır sorun yok. Kablosu daha ince ve tablete takılan tarafı daha oturaklı ve sağlam diğerine göre. Telefoncularda satılıyor. Bendeki sorun usb kablonun tablete giriş yerinin bozulmasından ve kablonun dip kısmında deforme olmasından kaynaklandı. Sanırım sizin durumda aynı. Eğer sorun tablet girişinde ise 40Tl civarında değiştirebilirsiniz. Kabloyu almadan önce orada deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

Hocam yaklaşık 10 tane kablo denedim sonuç hep aynı. Şarj soketini de değiştirdim bir türlü açamadım. Başka bir önerisi olan var mı ?

Sorununuz güç ilişkili olmayabilir, ekran bağlantılarını denediniz mi?
    Bütün bağlantılarını kontrol edin, voltmetre ile güç testi yapılabilir.
    Sorun devam ederse artık bir teknik servise gitmesi, yapılamıyorsa emekliye ayırılması kaçınılmaz görünüyor.

• ARKADAŞLAR BENDE GT-5110 var yani wifi modeli cihaz Android 4.4.2 sürekli wifi bağlantısı kopuyor sürekli tarama yapıyor yeniden bağlanıyor kopuyor tekrar bağlanıyor her modemde boyle yapıyor daha once karşılaşan var mı boyle bir problem ile yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 25 Şubat 2016; 23:42:00 >
  • N 5105 batarya şarj tutmamaya başladı.
    Pili alip mahalledeki telefoncu ya taktirayim diyorum. Herhalde Samsung servise göre daha ucuza mal olur.
    Orjinal pil nerden alabilirim link verirmisiniz?

• Whatsapp-ın son belge gönderme güncellemesi uğruna tablete saçma sapan uygulama yüklenmesine sebep oldu ve silemiyorum. Var mı yardımcı olacak bir arkadaş. Hard resetinden herşeyi yaptım ama açınca geri yüklenmiş buluyorum o uygulamayı. Bu durum tableti ortadan 2'ye bölmeme sebep olabilir. Yardım edin arkadaşlar. Kaç saattir uğraşıyorum...
  • Uygulamanın adı nedir?
    Whatsapp sistem yazılımlarını değiştirecek bir yazılım nasıl yüklemiş ki?
    Eğer çözüm bulamazsan kullandığın ROM'u yeniden kurabilirsin. Eğer rom'a yapılmış her hangi bir mod varsa istemli veya istem dışı tamamını siler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

N 5105 batarya şarj tutmamaya başladı.
    Pili alip mahalledeki telefoncu ya taktirayim diyorum. Herhalde Samsung servise göre daha ucuza mal olur.
    Orjinal pil nerden alabilirim link verirmisiniz?

Daha önce bahsedilen batarya reset işlemini denedin mi?
    Genellikle bu tür bataryalar, tavsiye edilen kullanım şartlarında, cihazın kullanım süresinin üzerinde performans gösteriyor.
  • quote:

Uygulamanın adı nedir?
    Whatsapp sistem yazılımlarını değiştirecek bir yazılım nasıl yüklemiş ki?
    Eğer çözüm bulamazsan kullandığın ROM'u yeniden kurabilirsin. Eğer rom'a yapılmış her hangi bir mod varsa istemli veya istem dışı tamamını siler.

Hocam aslında yüklemiştim sıkıntı yoktu ancak başka bir sürümünü yüklemem gerekti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Rom-u yeniden yüklemeye çalıştım odinle. Ancak bilgisayar cihazı tanımadı. Samsung driver, kies ne var ne yok yükledimse de bilgisayar cihazı tanımadı. Sonra pes ettim. Çarşamda günü servise götüreceğim.
  • Sürücü tanıtımı ve yüklenmesi ne yazık ki sorun olabiliyor. Bunlarla ilgili kesin bir çözün yok. Genellikle kaldır tekrar kur yada başka bilgisayarda tekrarla gibi çözümler önerilir.
    Siz bilirsiniz, ben servise laf anlatmaktansa kendim yapardım ama süreç içerisinde insan usanabiliyor. (eski servis tecrübelerimde bir problem yok deyip iade etmelerinden gına geldi)
    Kırmaktansa Servise vermek bir çözüm olabilir.
  • quote:

Sürücü tanıtımı ve yüklenmesi ne yazık ki sorun olabiliyor. Bunlarla ilgili kesin bir çözün yok. Genellikle kaldır tekrar kur yada başka bilgisayarda tekrarla gibi çözümler önerilir.
    Siz bilirsiniz, ben servise laf anlatmaktansa kendim yapardım ama süreç içerisinde insan usanabiliyor. (eski servis tecrübelerimde bir problem yok deyip iade etmelerinden gına geldi)
    Kırmaktansa Servise vermek bir çözüm olabilir.

Aynen hocam. Bugün götürdüm verdim. Defalarca programı kurup tekrar kaldırdım tekarar yükledim ama nafile. İnşallah o sorun çözülür. Yoksa mecbur o şekilde kullanacağım artık. Yapacak birşey yok.

• Ham-Solo kullanıcısına yanıt
    Batarya reset işlemi dediğiniz, şu bataryayı çıkartıp yeniden takmak mı?
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Selamlar, arkadaşlar n5100 almanın mantığı var mı hala? Güncelleme gelmemesi program konusunda sorun yaratır mı mesela? Ben ikinci el bir tane almayı düşünüyorum. Fakat kararsizim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Selamlar, arkadaşlar n5100 almanın mantığı var mı hala? Güncelleme gelmemesi program konusunda sorun yaratır mı mesela? Ben ikinci el bir tane almayı düşünüyorum. Fakat kararsizim.

Selam, ben 2 senedir bu cihazı kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Yalnız son zamanlarda android sürümünün eski kaldığını ve bazı uygulamaların yüklenmediğini görüyorum ve bunu can sıkıcı buluyorum. Tek sıkıntısının bu olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında mükemmel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemxxx

quote:

Orijinalden alıntı: FreeShah

Selamlar, arkadaşlar n5100 almanın mantığı var mı hala? Güncelleme gelmemesi program konusunda sorun yaratır mı mesela? Ben ikinci el bir tane almayı düşünüyorum. Fakat kararsizim.

Selam, ben 2 senedir bu cihazı kullanıyorum ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Yalnız son zamanlarda android sürümünün eski kaldığını ve bazı uygulamaların yüklenmediğini görüyorum ve bunu can sıkıcı buluyorum. Tek sıkıntısının bu olduğunu söyleyebilirim. Bunun dışında mükemmel bir cihaz.

Sanırım güncelleme almayacak, o halde almanın pek mantığı yok. :( Zaten program kuramama sorunu oldukca etkili.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.