Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note Fan Edition Coral Blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Samsung Galaxy Note Fan Edition Coral Blue
    29 Ocak 2020 ye kadar Garantisi devam eden Türkiye cihazı Migrosdan alındı (Delta Garantisi altında ).İlk günkü gibi tertemiz en ufak çizik sıyrık bulunmayan cihazım alındığı günden beri ekran jelatini ve kılıf ile kullanıldı.Hiçbir problemi yok son derece de memnunum açıkcası satma sebebim tamamen değişiklik amaçlı.Full kutu ve yanında şeffaf silikon , orjinal spigen slim ve Orjinal sıfır clear view olmak üzere 3 adet kılıf verilecek ( kulaklık yok kayboldu )...Alıcısına hayırlı olsun...2650 son rakam Yer:Adana
    Samsung Galaxy Note Fan Edition Coral BlueSamsung Galaxy Note Fan Edition Coral BlueSamsung Galaxy Note Fan Edition Coral BlueSamsung Galaxy Note Fan Edition Coral BlueSamsung Galaxy Note Fan Edition Coral BlueSamsung Galaxy Note Fan Edition Coral Blue
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba 1650 yazmak isterken yanlışlıkla 2650 yazmış olabilirmisiniz ?

Emsalleri 1500-1750 bandında dahi zor satılmış cihazlar çünkü
  • Bence sen bu cihazı ömürlük sakla , ederi Max 1700.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slayer_00 kullanıcısına yanıt
    2300 teklif verenlerin bundan haberi yok demekki ;) 1500 e nerede acaba türkiye garantili jelatini dahi çıkmamış full kutu orjinal sıfır clear view kapaklı note fan edition link verirsen soran arkadaşlar oluyor göndereyim faydalansın insanlar bekliyorum
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi link alabilirim madem bukadar eminsiniz rakamdan soran arkadaşlara iletiriz yannz vuruk kırık ezik ekranı değişmiş imei atılmış amoled yanıklı cihazlar olmasın rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpala

dediğim gibi link alabilirim madem bukadar eminsiniz rakamdan soran arkadaşlara iletiriz yannz vuruk kırık ezik ekranı değişmiş imei atılmış amoled yanıklı cihazlar olmasın rica ediyorum
    yarın itina ile bulup gonderecegimden şüpheniz olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar hocam yine ben geldim dün akşam söz verdiğim gibi itina ile ilanları inceleyip bulduklarımı sıralıyorum size 2300 teklif veren arkadaşlar (sizin iddianıza göre) burdan bakabilirler tabi sizde tek tek bakabilirsiniz

Malum sitedeki ilan no'ları ile paylaşıyorum hiç biri ile bir bağım tanışmışlığım yoktur

642283968 (2099 lira 5 aylık hatasız pazarlık payı varmış, sizin cihazınızın 23 aylık olduğunu varsayarsak bu adam salak herhalde sizden 650 lira daha ucuza 5 aylık cihaz veriyor)

754309267 (1700 lira)

757415790 (2000 lira)

628737536 (1550 lira) konumuma çok yakın isteyen forum dostuma gider cihazı incelerim

742868556 (1800 lira)

751067974 (1650 lira)

751022989 (1800 lira)

Bu cihazların bir çoğu garantili satıcı arkadaşların bahsettiğine göre bir çoğuda sıfıra yakın kozmetik sorunu olmayan cihazlarmış

benden başka bir isteğiniz olursa konu altına söyleyin onlarıda araştırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_00 -- 18 Kasım 2019; 9:51:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1600-1700 Nefis rakamlar bu cihaz için ilgilenen arkadaşlara ileticem malesef benim rakamım sabit :) üşenmemiş zaman ayırmış araştırma yapmışsınız ne mutlu teşekkürler ;)
  • quote:

1600-1700 Nefis rakamlar bu cihaz için ilgilenen arkadaşlara ileticem malesef benim rakamım sabit :) üşenmemiş zaman ayırmış araştırma yapmışsınız ne mutlu teşekkürler ;)
    rica ederim hocam tabiiki forumdan cihaz almak isteyen bütün forumdaşlar için bu işleri yaparız eski forum üyeleri bilir kimse alırken öpülmesin diye özellikle extreme fiyat girilmiş ilanlarda bilgilendirme yapıyoruz
    öpülmek derken ???? efendi gibi yazdın efendi gibi cevapladım efendiliğe devam et bence herkesin senin kadar kafası çalışıyor araştırır işine gelen alır işine gelmeyen almaz kimse kimseye zorla ürün satmıyor ki herkes sattığı ürüne biçtiği değer konusunda da serbesttir buna da saygı duymak durumundasın...Birilerini öpmek olsaydı amacım (ki terbiyesizce bir tabir ) yaptığın yorumları silerdim ama bak duruyor hepsi işine gelmeyen verdiğin ilanlara da baksın diye ;) az biraz terbiye rica ediyorum ötesi beni bağlamaz zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 18 Kasım 2019; 23:1:31 >
  • quote:

öpülmek derken ???? efendi gibi yazdın efendi gibi cevapladım efendiliğe devam et bence herkesin senin kadar kafası çalışıyor araştırır işine gelen alır işine gelmeyen almaz kimse kimseye zorla ürün satmıyor ki herkes sattığı ürüne biçtiği değer konusunda da serbesttir buna da saygı duymak durumundasın...Birilerini öpmek olsaydı amacım (ki terbiyesizce bir tabir ) yaptığın yorumları silerdim ama bak duruyor hepsi işine gelmeyen verdiğin ilanlara da baksın diye ;) az biraz terbiye rica ediyorum ötesi beni bağlamaz zaten...
    bence terbiyesizlik bir durum yok bildiğin alırken kazıklanmak ütülmek öpülmek daha ağırları elbette var ve hakarete girer ki benim direk durum analizi buda gayet açık gayet efendi gibi yazdım dilerseniz şikayet edin hakaret küfür vs varsa zaten gerekeni yaparlar şikayet butonu bunun için kullanılıyor...

• Konu sahibi arkadaş pazarlık payını biraz yüksek tutmuş olabilir.
    Bu forumun sakinleri fiyat aralıklarını bilir incelemeleri takip etmeden ürün almaz aldığı ürünün teknik detaylarını bilir.
  • 2799tl sıfırı, çocuklarına sakla antika diye satarlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.