Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note mi yoksa S3 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar elimde 600-700 tl arasında bir bütçe mevcut 2. el telefon almayı düşünüyorum telefonla yapmak istediklerim aktif olarak film, dizi izlemek oyunlar oynamak bunun için performans hız kalitesi olarak hangisini almam daha uygundur önerilerinizi bekliyorum

• Ekrem* kullanıcısına yanıt
    Yok mu hiç önerisi olan yahu :D
  • İkısıde çok eski bence başka alternatiflere bakın 600-700 tlye hemde sıfır olarak güzel telefonlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frolding F kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum eski olmasına rağmen bana hala çok gösterişli bir telefon gibi gelmekte ama önerilere de açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frolding

İkısıde çok eski bence başka alternatiflere bakın 600-700 tlye hemde sıfır olarak güzel telefonlar var.

l625o paraya önerebileceğim bu gmd de olur ama başına bela olur.
  • Bu ikisi arasından alacaksan S3 al.Note daha eski
  • l625 i bilmiyorum ama genaral mobile pek kaliteli bir telefon olarak gelmiyo bana çünkü arkadaşımda da var o telefondan gerek kamerası gerek görüntüsü olsun beni pek tatmin etmedi açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekrem*

l625 i bilmiyorum ama genaral mobile pek kaliteli bir telefon olarak gelmiyo bana çünkü arkadaşımda da var o telefondan gerek kamerası gerek görüntüsü olsun beni pek tatmin etmedi açıkçası.

biliyorum ama bahsettin tlfnlar cok eskiiiiiii ondan verdiğin fiyatl için öle dedim lumia 625 internetten araştır bak ille ikisi arası dersen s3
  • huawei ascend g610 599 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sıfır olarak Moto G alın derim. Hem şık hem de performanslı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.