Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ring Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Ring Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı
    Samsung tarafından bu yılın Temmuz ayında tanıtılan akıllı yüzük Galaxy Ring için işler yolunda ilerliyor. Samsung, ilk akıllı yüzüğünü daha fazla ülkede satışa sunmaya başlarken şimdi sıra Türkiye’ye gelmiş durumda. Firmanın akıllı yüzüğü ülkemizde ön siparişe açılırken Galaxy Ring’in Türkiye fiyatı da belli oldu.

Galaxy Ring ne kadar?

Samsung cihazın yurt dışı fiyatını 399 dolar olarak açıklamıştı. Teknoloji devi Galaxy Ring’in Türkiye fiyatını ise 12.999 TL olarak duyurdu. Titanyum siyahı, gümüş titanyum ve altın titanyum renk seçeneklerine sahip olan Galaxy Ring, halihazırda ön sipariş ile satın alınabiliyor. Teslimatlar ise çok geçmeden, 18 Kasım tarihinde başlıyor.

Bununla birlikte Samsung, Galaxy Ring’i iki farklı seçenek ile satıyor. Eğer yüzük ölçünüzü bilmiyorsanız sipariş verdiğiniz elinize ilk olarak ücretsiz “Ölçü Kiti” gönderiliyor. Ölçü Kitindeki deneme yüzükleri kullanarak istediğiniz parmağınızın ölçüsünü öğrenebilir ardından “Siparişlerim” sayfasından ölçü için onay verebilirsiniz. Eğer zaten yüzük ölçünüzü biliyorsanız doğrudan sipariş de verebilirsiniz.

Samsung, Galaxy Ring’i 5 ila 13 arasında değişen ölçülerde satışa sunmuş durumda. Yüzük ölçülerindeki farklılık herhangi bir işlevsel değişikliğe neden olmuyor. Tek fark, büyük ölçülerin pil ömrünün daha fazla olması. Bu arada cihazın şarjı 7 güne kadar ulaşabiliyor.

Ayrıca Bkz.Oura'dan Apple'a gönderme: Akıllı yüzük yapmak kolay değil!

Öte andan Galaxy Ring, Bluetooth üzerinden eşleşiyor ve Android 11 veya sonraki sürümleri çalıştıran Samsung Galaxy telefonlara veya diğer uyumlu Android cihazlara ihtiyaç duyuyor. iOS desteği ise yok. Sensörlere gelince, bir ivmeölçer, optik kalp atış hızı sensörü (yeşil, kırmızı ve kızılötesi LED'ler dahil) ve cilt sıcaklığı sensörü cihazda bulunuyor. Genel olarak, uyku, kalp atış hızı verileri ve aktiviteyi takip etmek mümkün olacak.

Kaynak:https://www.samsung.com/tr/rings/galaxy-ring/buy/

• Birkaç sağlık özelliği dışında hiçbir özelliği olmayan bir yüzük Ring yüzük parmağında işlevselliğini sağlayamıyormuş,işaret parmağında bu ölçümü doğru yapıyormuş.

Tebrikler Samsung işe yaramayan yüzük parmağında çalışmayan yüzük yapmayı becerdin.

• Bir yüzük de devlete alayım durumu yok, baktım tüm dünya ile benzer fiyat. Hatta bi tık daha düşük. (Biz dövize yenildik, ülkece fakirleştik onun etkisi var)

• Akıllı saat kullanmayanlar için iyi bir seçenek bazılarının vasat altı bakış açısına rağmen yine de pahalı buldum

• iOS desteği yok...

Ooooo desenize aypon kullanıcılarının madara olacağı, içim içim iç geçirip içlerini çekeceği bir ürün geliyor :D

Neyse 2035'te belki yapar ebıl bi tane

• Bekar kızlar takmasın teklif ederken sıkıntı oluur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hali hazırda stator'u yapmışlar. o yüzüğe rotor dizayn edip, satışa sunan parayı götürür. nasıl yaparlar demeyin yaparlar belki biraz etli olur. bu öneriyi verirken aklıma almanya'daki tren kazası geldi. trenin tekerlekleri çok titreşim yapıyor diye monoblok halindeki tekerleklerin çapını düşürüp bunun üzerine titreşim emici olarak metal harici kauçuk bir malzemeyi yüzük halka olarak geçirdikten sonra bunun üzerine de ikinci bir metal yüzüğü yerleştiriyorlar. dueblok olarak adlandırılan yeni blok tekerlekler ile tren hareket halindeyken tekerlekler titreşimi önlüyordu. önlüyordu ama titreşimin yarattığı devinim, merkezden kaçık hareket etmesi artık ne derseniz deyin, dışta kalan metal yüzük blok tekerlerden biri kırılınca, çok kötü bir kaza meydana gelmişti. (yıl 1998 almanya-eschede / 100 can kaybı) sonrasına eski sisteme geri dönülmüştü. alman malına çok güvenenlere bir hatırlatma olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titreşimi yok bu arada. Titreşimsiz yüzüğe bu kadar para vermem. (Titreşim keyfi bi başka, mesela çok güzel uyandırabilirdi)

• Fiyat tarafında olmamış halâ. Bu alanda rekabet artarsa ancak olur gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki farklı yorum yapmak istiyorum

1- fiyatının 12.999 TL olması alınası bir ürün olmadığını gösteriyor. Gidip kuyumcudan 4-5 gr Altın almak en güzeli.

2- bu fiyat bandında çok güzel bir akıllı saat almak daha mantıklı. Bu ürünün satılabilir fiyatı 3.000-4.000 TL üstüne çıkmamalı.

• faydalı bir ürün ama 13 bin lira bana da pahalı geldi.

• O yüzük için büzük lazım.😃

• Yakında her yerimize bir şey takacak bunlar.

• Mesela ben penisime takmak istiyorum SAMSUNG...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuza Galaxy Watch 7 44 mm almak çok daha mantıklı görünüyor. Bu paralara değmez. Fiyat Galaxy Buds 3 seviyelerine düşerse düşünülür.

• Beklediğimin çok üstünde fiyat. Neyse Çinli markalar da üretmeye başlar yakında fiyatlar 3 bin 4 bin seviyelerine düşer.

O zaman alırım, akıllı saat takmaktan nefret ediyorum ve arama, mesaj vb. kaçırmamam da gerekir işteyken bu yüzden titreşim falan varsa bana şarttı

• Gider altın alırım. O değer kazanır bu değer kaybeder. Çok gereksiz ve abartılı fiyat.

• Bataryayı nasıl büküp sığdırdılar buna? Teardown videosuna bakmadım henüz eğer varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya gider meme coin alırım daha iyi şimdi tam kırılım zamanı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.