Şimdi Ara

Samsung Galaxy S,HTC Desire veya başka öneri?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Androidli bi dokunmatik arıyorum.Forumda en çok methedilen bu modeller olduğu için bunlara yoğunlaştım. Ancak aklımda hala bazı soru işaretleri var. Benim için önemli olan kriterler fotoğraf-video kalitesi ve özellikle operatör bazında yüksek ve kaliteli ahize sesi. Bu dediğim özellikleri taşıyan başka modeller varsa önerilerinizi de alabilirim. Bu arada Nokia N8 in 12 mp kamerası falan varmış..Sizce onu beklemelimiyim? şimdiden teşekkürler...

• galaxy s öneririm.piyasada ki en iyi cihaz.yalnız şu var kamera olarak 5mp ve flash bulunmuyor.video olarak en iyi telefon ve diğer özellikleriyle de öne çıkıyor.kamera olarak çıkacak olan n8 daha iyi olacaktır ama diğer yönlerden galaxy s in gerisinde...
  • Tartışmasiz HTC Desire. Samsung Galaxy S'Teki GPS Sorunu Cok Ciddi Bir Sorun.Hem Kamerada Flaş Yok.Ama HTC Desire'De Ne GPS Sorunu Ne Flaş Sorunu Var.Maşallah Cihazda Her Şey Var.
  • Peki HTC desire ın video kalitesi nasıl? HD mi? 30 fps çekiyor mu?
    quote:

Orijinalden alıntı: Brainy

Tartışmasiz HTC Desire. Samsung Galaxy S'Teki GPS Sorunu Cok Ciddi Bir Sorun.Hem Kamerada Flaş Yok.Ama HTC Desire'De Ne GPS Sorunu Ne Flaş Sorunu Var.Maşallah Cihazda Her Şey Var.
  • quote:

Tartışmasiz HTC Desire. Samsung Galaxy S'Teki GPS Sorunu Cok Ciddi Bir Sorun.Hem Kamerada Flaş Yok.Ama HTC Desire'De Ne GPS Sorunu Ne Flaş Sorunu Var.Maşallah Cihazda Her Şey Var.

arkadaş nasıl tartışmasız desire.karşılaştır gsmarena da çok önemli farklar var aralarında.desire da tek fark led flash olması.galaxy s ise 4inc samoled ekran,bluetooth 3,wireless n,batarya süresi,daha ince ve daha hafif,daha düşük sar değeri,8 gb dahili hafıza ve rom değeri olarak desire dan daha üstün...

• Desire. Ancak eger iphone 4 alabilirsen iphone 4
  • iphone 4 güzel de pahalı be dostum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab S [Ana Konu ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragline

Peki HTC desire ın video kalitesi nasıl? HD mi? 30 fps çekiyor mu?
    quote:

Android 2.2 ile HD Video Cekimi Geldi.FPsyi Bilmiyorum. Samsung Galaxy S Secmememin Nedeni Kamerasinda Flasin Olmamasi.

• quote:

quote:

quote:

Android 2.2 ile HD Video Cekimi Geldi.FPsyi Bilmiyorum. Samsung Galaxy S Secmememin Nedeni Kamerasinda Flasin Olmamasi.

Flaş olmaması bir eksiklik fakat bence ahım şahım bir özelliği yok.

• quote:

quote:

quote:

Dostum peki video çekimindeki akıcılık nasıl? titreme atlama falan yapıyor mu? bu arada Türkiye'de satılan Desire lar için 2.2 güncellemesi geldi mi?

• N8 in sayfasına bir bak. Sonra kararı ver. Flash desen XENON u var,kamera desen 12 MP si var,GPS desen Nokia zaten bu konuda önde gelen bir firma,HD video kaydı var. 25 FPS ama yazılım güncellemesi ile 30 a çıkaracaklarmış.
  • Galaxy S in hardware i daha olsa da Desire ın sense arayüzü biraz fark atıyor gibi
    Galaxy S, desire ve iPhone 4 ü şuradahttp://www.sicakteknoloji.com/blog/apple-iphone-4-htc-desire-samsung-galaxy-s-kiyaslama-bolum-6-hangisinin-kamerasi-daha-iyi/ kıyaslamışlar isterseniz bi bakın derim
  • Baktım arkadaşım teşekkür ederim. Sanırım Nokia N8'i bekleyeceğim. Tabi fiyat faktörü de önemli benim için. iphone 4 bana pahalı gelir. 1000-1200 TL civarında verebilirim en fazla. eğer bu telefonların hiçbiri bu fiyata düşmezse samsung wave düşünücem.

quote:

Orijinalden alıntı: sevittopcu

Galaxy S in hardware i daha olsa da Desire ın sense arayüzü biraz fark atıyor gibi
    Galaxy S, desire ve iPhone 4 ü şuradahttp://www.sicakteknoloji.com/blog/apple-iphone-4-htc-desire-samsung-galaxy-s-kiyaslama-bolum-6-hangisinin-kamerasi-daha-iyi/ kıyaslamışlar isterseniz bi bakın derim

• Fotoğraf-video kalitesi olarak N8'den daha iyi bir cihaz yok. Ayrıca görüşme kalitesi olarak da diğer cihazlardan üstün olacaktır. Zira Galaxy S ve Desire'de tek mikrofon vardır. N8'de ise çift mikrofon vardır. Bu sayede görüşme sırasında arka planda oluşan gürültüyü engelleyerek sesin karşı tarafa daha net iletilmesini sağlar. Ayrıca çift mikrofonlu olduğu için video kayıtta sesleri stereo olarak kaydeder. Ihtiyaçlarınıza en iyi cevap veren cihaz N8'dir.

@ax Galaxy S'in ROM değerinin yüksek olmasının hiçbir artısı yoktur. ROM, cihazın sistem dosyalarının bulunduğu yazılamayan sadece okunabilen bir bellektir. Cihazın performansına hiçbir şekilde etki etmez. Isterse 5GB olsun hiç farketmez. Önemli olan RAM'dir ROM değil.
  • o kadar para verıyorsan Iphone 4 tabıkı. desıre falan salla gıtsın
  • evet arkadaşım söylediklerin mantıklı..N8'in bu saydığın özellikleri beni cezbediyor. Bir çıksın piyasaya bikaç inceleme yapılsın ondan sonra kararımı vericem Bir de tabi symbian^3 'ün performansı da önemli

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Fotoğraf-video kalitesi olarak N8'den daha iyi bir cihaz yok. Ayrıca görüşme kalitesi olarak da diğer cihazlardan üstün olacaktır. Zira Galaxy S ve Desire'de tek mikrofon vardır. N8'de ise çift mikrofon vardır. Bu sayede görüşme sırasında arka planda oluşan gürültüyü engelleyerek sesin karşı tarafa daha net iletilmesini sağlar. Ayrıca çift mikrofonlu olduğu için video kayıtta sesleri stereo olarak kaydeder. Ihtiyaçlarınıza en iyi cevap veren cihaz N8'dir.

@ax Galaxy S'in ROM değerinin yüksek olmasının hiçbir artısı yoktur. ROM, cihazın sistem dosyalarının bulunduğu yazılamayan sadece okunabilen bir bellektir. Cihazın performansına hiçbir şekilde etki etmez. Isterse 5GB olsun hiç farketmez. Önemli olan RAM'dir ROM değil.

• ikisinide gönül rahatlığıyla alabilirsin bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.