Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Plus'ı net şekilde gösteren bir fotoğraf yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galaxy S10 Plus modelini çalışırken gösteren yeni bir fotoğraf internete düştü. Son sızıntı birkaç gün önce ortaya çıkandan çok daha net. Fotoğraf ekrana gömülü çift ön kamerası olan akıllı telefonun ön yüzünü gösteriyor. Telefonun arayüzünden görüldüğü kadarıyla pil seviyesi ve çekim gücü gibi simgeler kamera deliği ile aynı hizada olacak.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S10'un kablosuz şarj cihazı FCC'de ortaya çıktı
    Amiral gemisi telefonun üst çerçevesi yok ancak alt kısımda ince bir çerçeve bulunuyor. Genel olarak geniş bir ekran alanı var. Çince arayüzde ayarlar ve diğer simgelerin yer aldığını görüyoruz. Galaxy S10 Plus, serinin en büyük ve ekranında çift ön kamera deliği olan tek modeli olacak.

Galaxy S10 serisi 20 Şubat'ta tanıtılacak

Akıllı telefonun arka tarafında LED flaşlı, yatay olarak konumlandırılmış üçlü kamera sisteminin yer alacağı söyleniyor. Ayrıca 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C Type portu ile gelecek. Bununla birlikte Güney Koreli şirketin yeni Galaxy S10 serisinde ters kablosuz şarj teknolojisi sunacağı söyleniyor. Amiral gemisi telefon, Barcelona'daki Mobil Dünya Kongresi'nden önce 20 Şubat 2019 tarihinde tanıtılacak.

• Şahsi görüşüm bilemiyorum gerek var mı buna. Ha çentik ha bu

• Asimetrik olmuş, altta bir miktar çerçeve var, ya üste de aynı çerçeveyi koysalarmış, yada hiç olmasaymış, ama bu asimetrik haliyle ben sevmedim.

• çentik bundan mantıklı bence en azından ekranın daha üstünde oluyor bunun üst tarafında saçma bir boşluk var . köşede olsa neyse ama löks diye saçma bir yere koymuşlar insanın gözü takılıyor
    bana çok gereksiz geldi en güzeli damla çentik en azından ortada simetriyide koruyor

• şöyle birşey takıldı gözüme, kamerayla saat aynı hizada tamam ama onların üstünde kalan alan ne olacak cok boşluk var gözüme takılır orası ben sevmedim, simetri sorunuda var gibi bakalım cıksın son durum ne olacak.

• Tasarımını beğendim. Çerçeve takılacak kadar abartı değil. Çift ön kamera bokeh efekti içinse fena değil monokrom içinse daha güzel olabilir. Ekrana gömülü parmak izi kesinlikle olmalı. Yapmayan kalmadı çünkü. Batarya 4000 küsür olmalı. En önemlisi de fiyat politikası. Malum çinliler piyasayı domine etmiken 10 15 k üzeri fiyatla gelirse intihar olabilir. Yüz tanıma sensörleri yok. Galiba yüz tanıma olmayacak. Fiyatı tutturularsa satar yoksa işi zor.

• Fake olduğu bariz beli kamera çok aşağıda hadi onu geçtim saat bildirim ve pil seviyesi hepsi simetrik olarak hatalı.. O yüzden orijinalini 20 şubatta göreceğiz. Bekleyelim ve görelim. Bu arada kamera tek olmalı umarım çift kamera gibi bir hata yapmazlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichesMen -- 30 Ocak 2019; 0:09:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S8 ve Note8 tasarım anlamında en üst noktadaydı. Üst ve alt çerçeveler simetrik, arka kameranın etrafı note 8de siyah olduğu için de kötü detayları gizliyordu. S9 ve note9daki asimetri ve gövde rengi kamera çerçevesi biraz kötü duruyor. Hele ki şimdi böyle garip bir telefon çıkarırlarsa epey bir geri gitmiş olacaklar bence. Hayat pahalılığından note 8 alamıyorum, şöyle 3-4 sene daha satışına devam etseler keşke de, alabilsem.

• tasarım efsane olmuş

• Ekranın köşesini yapmayı unutmuşlar gibi duruyor. Çocukluğumdan beri samsung fanboyuyum ama bence sırf şu ön kamera, patlayan note 7lerden daha büyük bir facia.

• Bunu da alacak enayi çıkar mutlaka

• metalmilita kullanıcısına yanıt
    Onu S11 e sakliyorlar :)

• renega kullanıcısına yanıt
    Diye haykırdı ciğere uzanamayan kedi.

• Bu cihazlar fiyatları yüzünden çok başarısız olacaklar Samsung bunu nerden baksan 1200 dolara satar o paraya tam 3 tane Xiaomi mi 8 alabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt
    Heves kırmak gibi olmasın ama sızıntıların çoğu doğru artık. Muhtemelen bu da doğrudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu telefonun bi de ön kamerasız versiyonunu yapsalar keşke, full ekran için ön kameradan vazgeçerim, selfie falan umrumda değil.

• Biri bana tüm ön tarafı ekran olan bir telefonda başka türlü bir telefonda yapamadığımız neyi yapabiliyoruz, anlatabilir mi? Bu arkadaşların kuru gürültüsü yüzünden telefonları ancak iki parmak ucuyla tutabilir olduk da, ondan soruyorum.

• Ayni seyi dusunuyoruz1👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Off ateş ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efsane. Umarım fiyat note 9 a yakın olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.