hocam uğraşma ya yeni telefon al. ya da ikinci el ekranı kasası kötü durumda olan ucuz bir telefon al. diğer türlü sıfırını bulabileceğini sanmam. |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2338. sayfa)
-
-
S10e ye tanıdık bir yerde batarya değişimi yaptırdım ve 2 gündür kullanıyorum. Eskisinden daha kötü oldu diyebilirim.
Gün içerisinde yine şarj ihtiyacı oluyor. Karma kullanımda akşam 7 de eve ulaşamıyor. En güzeli arayı çok uzatmadan ortalama 3 yılda bir orta segment cihaz kullanmak diye düşünüyorum. -
Hocam takılan pil düzgün olsa eskisinden kötü olma ihtimali yok ama yine de mükemmel bir sonuç vermez -
3 yıl Samsung S10e ve 1,5 yıl A54 kullandıktan sonra kasım ayında Honor 200 512GB aldım. Fakat bu hafta S23 alıp Samsung'a geri döndüm.
Android dünyasında 'Samsung' ve 'diğerleri' var, bunu çok daha iyi anladım. Eğer Samsung alışkanlığınız varsa diğer telefonlara alışmak zaman alıyor.
Honor 200'ü beğendim, donanım olarak harika bir telefon, çok hızlı hiç takılma gecikme yaşamadım, kamerası çok güzel, zarif bir telefon, büyüklüğüne rağmen asla ağır değil, ekran çerçeve oranı çok iyi, hoparlör ve ahize sesinde hiçbir sorun yok, şebeke ve wi-fi çekiminde hiçbir sorun yok, bataryası gerçekten çok iyi.
Gelgelelim yazılım olarak çok eksiği var, Samsung'dan sonra alışmam zaman aldı. Honor 200, temel olarak tatmin edici bir telefon ama detaylara inildiğinde Samsung'un gerisinde kalıyor.
Eğer Çinli bir telefon markasından Honor 200'e geçerseniz çok mutlu olursunuz ama uzun süre Samsung kullandıktan sonra geçerseniz alışma süresi gerekiyor, o alışma süresinde de 'pişmanlık' veya 'devam' kararı veriyorsunuz.
Herkesin beklentisi, deneyimi, tatmini farklıdır. Eğer Samsung'a çok bağlı değilseniz Honor 200'ü deneyin derim, batarya birinci önceliğinizse Honor 200 sizi kesinlikle memnun eder. Bataryanın tam performansa gelmesi 1-2 haftayı buluyor.
-
Ben de saydığınız tüm bu nedenlerden dolayı başka marka kullanamıyorum. Bir ara oppo reno5 lite kullandım. 5 ay dayanabildim. Bir takım eksiklikler olsa da androidin kralı samsung.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X