Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.746
Cevap
311
Favori
1.720.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23342335233623372338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar s10e için kablosuz hızlı şarj powerbank var mı ince hafif bir şey
  • Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    bir sürü kablosuz şarj denedim 12w deseler de maks 6w güçte kablosuz şarj edebildim s10'u. üstelik kablosuz şarj sırasında ısınınca 3-4w'ı geçmiyor ve çok verimsiz
  • trolldetector kullanıcısına yanıt

Mi 3 ultra kablolu 10.000 sizde nasıl hocam küçük ve ideal geldi bana s10enin yanına koyunca hemen hemen aynı boyutta olacak , compact bir powerbank sizce alınır mı? 800tl fiyatı var

• Samsung pil tanımlamasında pili zayıf gösteriyor , Android pil uygulamasında iyi gösteriyor. Hangisini baz almalıyım. Şu an powerbank mi almalı pil mi değiştirmeliyim, pil değiştirsem günü çıkarır mıyım gün içinde çok kullanmıyorum telefon
  • meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt

Ilk çıktığından beridir kullanıyorum. Pil artık şarj tutmuyor gibi bir şey..cihaz bir müddet sonra aşırı ısınıyor Facebook tarayıcı kullanımı ile birlikte. Arka kapak çıkmış durumda içerisinde sıcaktan yapıştırıcı kalmamış:)) pili değiştirip devam mı etsem yeni bir cihaz mi alsam bilemiyorum.

Ayrıca yellow tint denen sarimtirak ekran problemi var. Aod modunda hiçbir şey olmamış gibi canlı renkler. Aod kapandığında ise berbat bir ekran ve 1 dk içinde ufo ısıtıcı gibi ısınma durumu oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutoz -- 17 Kasım 2024; 13:4:12 >
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Yetkili serviste pil değişimi 1500 TL civarı
    Pil değişimi esnasında sıvı bantlarını da yeniliyorlar yani kapak sorununda hallolmuş olur
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Ekranda sorun varsa özellikle orijinal pil masrafı yapmaya değmez bence hocam
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Tuhaf olan aod aç kapa yapıldığında iki farklı duruma dönüşebiliyor olması. Donanımsal bir problem olsa ekran sürekli kötü olur. Dediğiniz gibi masraf yapmak lüzumsuz olur.

• gktgemre kullanıcısına yanıt

Galiba pil kaynaklı hocam. Tarayıcı ve telefon olarak kullanıyorum çok zorlayıcı şeyler çalıştırmıyorum.

• Dostlar, oğlan okula gidip gelirken, whatsapp açacak, belki google haritalar ve ego otobüs uygulaması.. evde m52'si var, büyük kalıyor..çiziksiz, sürekli kılıfla kullanıldı, hiç oyun yüklenmedi vs tertemiz..onu vermek istemiyorum..hatta satalım küçük bir şey alalım dedik..küçük telefon yok..s23 falan ama 30bin liralarda fiyatı... elimizdeki m52'yi verip, ısınması, kartı, androidi, kasması konusunda hiç bilemeyeceğimiz eeasy cepten falan bi s10e almamız mantıklı mıdır? 6 inç geçmeyen ve yukarıdaki isteklerimizi yerine getirecek bir telefon öneriniz olabilir mi? teşekkür ederim..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Yani pek mantıklı olmaz gibi ne 52 sonrası kamera olarak ekran kalitesi olarak Premium olarak Sorun yaşamazsınız fakat özellikle pil tarafında s10e üzer
    Ve yine yaşı gereği ısınır
  • Arkadaşlar 2 yıl önce orijinal diye satılan s10e bataryasını n11 den aldım. Bugün artık batarya değişimi zamanı diyerek söktüm telefonu. Ama bir baktım ki gelen batarya s10 plus bataryası imiş. Yine de s10e ile aynı soket. Biraz baktım kaç dakika kurcaladım şarjı sadece yüzde 2 azaldı. Şu an yüzde 8 gösteriyordu. Ben de soket bağlantısını söktüm. Büyük olduğu için kullanma şansım yok. Almak isteyen olursa uygun fiyata verebilirim. Ben orijinal diyerek almıştim. Ama yalanci çıkmayayım bilemiyorum.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• s10 plustan honor200 12gb lık modele geçmeyi düşünüyorum sizce memnun kalır mıyım s10plusla günde 3 kere şarja takmam gerekiyor artık

• Telefona dunya kadar otv veriyoruz keske guvenlik guncellemeleri en az telefonun kullanim omru kadar zorunlu olsa
  • murataktrk kullanıcısına yanıt

şarj konusunda memnun kalırsın hatta diğer özelliklerinden de memnun kalırsın ama samsungun menüsünü ara yüzünü arar mısın bilemem. şahsen ben samsungun arayüzüne alıştığım için başka android de olsa almıyorum.

• Ben bir batarya değişimi ile beraber s25 ailesini görmek istiyorum. Hafta sonu alım için gittim ama nedense elim varmadı şu anki cihazlara . S10e den ayrılamıyorum
  • ben de s25 bekliyorum ama inşallah s25de de s24'deki gibi ekran kumlanması vs gibi kronik sorunlar olmaz.

• Arkadaşlar selamlar Samsung s10 Plus anakart lazım Var mı elinde olan ekranı kırık cihaz da olur
  • Galaxy S10 anakart var mıdır? Satan bir yer veya kendisi satan var ise ulaşabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 23342335233623372338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.