|
Bildirim
Süper alet kıskananlar çatlasın
|
Bence sen kendi kendine konuyu trollemeye çalışıyorsun. Kimse burada iPhone muhabbeti açmadı. Durup duran yerde bahsini açıp tartışma çıkarmaya çalışıyorsun.
|
Ram kıyaslaması falan mı yapıyorsun ? Yani samsung 8 gb ram ile hala daha 3 gb’lık 8 Plustan hızlı değil bunun farkındasınız değil mi ? Ya da gerçekten araştırmıyorsunuz. Yazılım anlamında samsungdan daha dolu kullanmak istiyorsan o da imkansız değil sonuç olarak kullanabiliyorsun. Sadece birazcık bilgi. Söylemek istediğim bu. Apple fanı değilim her iki cihaz da elimde mevcut. Ama ne yazık ki android kullanan her cihaz benim için çer çöp. Malesef.
|
En pratiklerden biri şuan Samsung. Çentikten daha hoş bir yapı. Üstelik kullanışkan :)
|
Demek istedigim Samsung'un 32283883 adet model çıkartıp çıkartmaması iphone nin içinin boş olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
|
Keşke benim olsa yemişim beyaz ışığını
|
Içi bostan kastım verdiğiniz paranın çok altında teknoloji satın almanız. Yoksaki doluluk boşluk kısmını Samsung la kıyaslarsak maalesef boş kelimesi yetersiz kalır.
|
Bu video'da da görüleceği üzere S10 "açık ara" fark atmış ayfona. Ama isheepler bunu göremez. Çünkü, onlar hiçbir zaman etraflarına bakıp diğerleri neler yapmış bakmazlar. Sadece apple ağzı ile boş konuşurlar.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 7 Mart 2019; 20:6:32 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 7 Mart 2019; 20:45:20 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |