|
Bildirim
Spektrometre laf olsun diye konmayacak düzgün çalışan bir özellik olursa sağlam bir inovasyon. Kamerada 5 değil daha fazla optik yakınlaştırma güzel bir ayrıntı olur.
|
2 model sonra kalkacak sensörler...
|
Elma yillar sonra koyuyor ama elma koyduktan sonra standart haline geliyor, hakkiyla calisiyor. Sen logoma bakma ilk üye oldugumdan beri degismedi o logo. Samsung S10 ve Gear Classic S3 saat kullaniyorum hatta Samsung BT kulakligimda var son cikandan. Samsung donanim ve dizayn olarak guzel is cikariyor ne varki yazilimda ayni guzelligi yapamiyor. Saat konusunda verilere takintili biri degilim sirf guzel gorunsun diye aldim ancak eger verilere taksam cogu dogru calismiyor. Eskiden uyku takibini cok iyi yapardi son yazilimla bunuda bozduler. Kulaklik konusunda yalniz cok iyi is cikarmis Galaxy Buds lar harika, Applein asagi sarkan kulakligi bana göre tipsiz. Saat konusundada Applein kare oyuncak saati cok tipsiz, Samsung daha basarili saatler yapiyor.
Gelelim telefon kismina, yillardir denesemde Samsung beni bir turlu iPhonedan vazgeciremedi. iPhoneda en sevdigim sey olan ozelligin kusursuz calismasi, yani özellik var densin diye koyulmuyor. Örnegin telefonu kaldirinca uyandir özelligi Samsungdada var ancak duzgun calismiyor, dokunmatik tepkimesi ve hissinde iPhone cok daha basarili, elinizle yanlislikla bir yere dokununca Samsungdaki gibi olur olmaz yerlere girmiyor. Uygulama kalitesi bakimindanda iOS cok daha basarili. Samsungun en sevdigim yani genis aci kamerasi, Apple ön kameraya yillar sonra bunu getirdi Selfie cekmeye kalksaniz 4 kisiden fazlasi sigmiyordu. Objektif olarak yorum yapiyorum Apple bagimlisi degilim, hangisi hangi urunun daha iyisini sunuyorsa onu kullanirim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 7 Ekim 2019; 21:35:42 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|