Merhaba arkadaşlar. Daha önce de bir konu paylaşmıştım kararsız kaldığım telefonlar arasında sizlere danışmıştım İphone blackberry Samsung gibi telefonlar arasında gidip geldim ve kararımı verip Samsung Galaxy S2 aldım. Pişmanmıyım? kesinlikle HAYIR. Öncelikle gerçekten çok hafif ve ince bir telefon görünüş olarak çok iyi kullanım olarak sanki yeni bir dünya keşfi bazı arkadaşlar görüntü kalitesi yani piksel olarak iyi değil demişlerdi. Gerçekten bunu tüm samimiyetimle söylüyorum görüntü kalitesi olarak süper telefon iphone 4 'e göre çok çok iyi kesinlikle İphone'u aratmayan hatta kullandıkdan sonra iphone'da neymiş dedirten bu cihaz gerçekten çok sağlam. İyi s2 tercihim olmuş. Oyun bakımından telefondan çıkan ses bakımından video kalitesi fotoğraf kalitesi çok iyi şarj konusuna gelicek olursak İphone'dan iyi olduğuna herşeye bahse girerim. Arkadaşımda geçtiğmiz gün İphone 4s almış galaxy'i kullanma fırsatı sundum ona :) gerçekten adamın çok hoşuna gitti çünkü galaxy s2 çok yönlü bir telefon adamın çaydırmışımdır kim bilir iphone satıp s2 alır :) daha önceki mesajlarımda'da belirtmiştim iphone kullanmıştım bi aralar ve iphone'nin menü olarak çok hoşuma gittiğini herzaman söylemişimdir taki galaxy s2 'i kullanana kadar tek çekindiğim konu buydu menü olarak galaxy s2'i kötü buluyodum ama kullanınca gerçekten bağımlısı olunacak bir telefon. Ama tek bir kötü yanı var belkide ben çözemedim bilmiyorum galaxy s2 kullanan arkadaşlar varsa onlarda yardımcı olabilirler bana umarım yada onlarında başına gelmişse bu proglem çözüm arıyalım..Sosyal paylaşım siteleri Twitter,Gmail gibi app larda bildirimle anında geliyor ama facebook da bildirim gelmiyor ve sinir bozucu bir durum tek kötü yanı o bence facebook' da bildirim gelmesi lazım diğer app'larda sorun yok sadece facebook bildirimleri gelmiyor acaba nedendir bir fikri olan varsa yardımcıda olursa çok makbule geçer. Dediğim gibi arkadaşlar Samsun Galaxy s2 almayı düşünen arkadaşlarım varsa sizlere sesleniyorum kesinlinle kaçırmayın çok iyi bir cihaz tabi paranıza kıyıp Galaxy s3 tercih edilebilir. Hayırlı günler dileğiyle