Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theformul

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

internet tarayıcısı ve video oynatmada samsung üstün

flash ekran tasarım arayüzde htc üstün

güncellemede htc üstün

ben ya samsung alıp güncellemeden umut kesip, hep böyle olucak telefon
    yada htc alıcam güncelleme cıkıp samsungdaki performansa yetişmesini beklicem

siz olsanız ne yapardınız iyice kadam karıştı
    benim için önemli olan flash, internet tarayıcısı, hd film oynatma ve arayüz önemli

ekran'da da samsung üstün. tasarım ve arayüz kişiye göre değişir. htc daha çok güncelleme desteği sağlıyor olabilir ama samsung alıp güncellemeden umut kesip demek biraz ağır bir eleştiri bu telefona bir sürü güncelleme gelecektir.kriterleriniz sgs2 diyor ama arayüzde sense'yi daha başarılı buluyorsanız bunu düşünmelisiniz.
    teşekkürler.

Samsung guncellemede artik daha iyi htc desire daha android 2.3. Alamamisken galaxy s 1. Aydir android 2.3.3 guncellemesi almis durumsa ayni sekilde galaxy s2. ciktigindan beri artik 2 tane guncelleme almiz durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HTC her yönüyle öne çıkıyor ve kullanıcısını memnun ediyor...

Kim ne derse desin ama YAZILIM desteği akıllı telefonlar için çok önemli ve bu konuda kimse alınmasın ama samsung da lg de sürünüyor. Bakın HTC ye adamlar çalışıyor.. Elma ya da laf etmeyin yahu adamlar ürettikleri malın arkasında durup uzun süre yazılım desteği sunuyorlar en azından
  • Başarılı bi' incelemedir yine de iş yerinde hoparlör yok, ses çıkmıyor bilgisayardan. Eve gidince izler, yorumumu atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 1 Temmuz 2011; 13:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theformul

quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

internet tarayıcısı ve video oynatmada samsung üstün

flash ekran tasarım arayüzde htc üstün

güncellemede htc üstün

ben ya samsung alıp güncellemeden umut kesip, hep böyle olucak telefon
    yada htc alıcam güncelleme cıkıp samsungdaki performansa yetişmesini beklicem

siz olsanız ne yapardınız iyice kadam karıştı
    benim için önemli olan flash, internet tarayıcısı, hd film oynatma ve arayüz önemli

ekran'da da samsung üstün. tasarım ve arayüz kişiye göre değişir. htc daha çok güncelleme desteği sağlıyor olabilir ama samsung alıp güncellemeden umut kesip demek biraz ağır bir eleştiri bu telefona bir sürü güncelleme gelecektir.kriterleriniz sgs2 diyor ama arayüzde sense'yi daha başarılı buluyorsanız bunu düşünmelisiniz.
    teşekkürler.

en son n95 8gb kullandım, samsung omnia arkadaşımda vardı arayüz yoktu heralde, hiç beğenmemiştim telefonu, htc ise ismi yetiyor, ekrandaki o takvim, hava durumunu gösteren yerler süper gibi. Arayüz tam olarak ne işe yarıyor onuda bilmiyorum tabi .s, arayüz tam olarak ne işe yarıyor ??

• donanımhaber yönetimi tarafından bu zamana kadar hazırlanmış en kapsamlı video diyebilirim. bütün videolarınızın bundan sonra da bu şekilde devam etmesini bekliyoruz.

karşılaştırmadaki bilgiler gerçekten de yeterli seviyede, ancak birkaç eksiklikte var tabii ki. bazı arkadaşların da dediği gibi cihazların GPS performanslarından da bahsedilebilirdi. ayrıca foto ve video bölümlerine yeterince özen gösterilmemiş. video bölümündeki gibi tek ekranı 3 e bölerek aynı karelere ait foto örneklerine yer verilebilirdi. ekran 3'e bölündüğünde fotolardaki farklar yeterince anlaşılır olmaz ise, arka tarafta foto kaliteleriyle ilgili anlatıma devam edilirken, görüntüye tam ekran olarak sırayla aynı karelerin cihazlarla çekilmiş fotolarına yer verilebilirdi. video örneklerinde de benzer durum sözkonusu; x2 ve SII de köprü üzerinden alttan geçen araçlar çekilirken, Sensation'da hareket halindeki aracın içerisinden güneşe karşı çekilmiş bir video karşımıza çıkıyor. bu 3 cihaz içerisinde tamam SII foto ve video da daha iyi olabilir ancak bunu görsel olarak da örneklerle sunulması, bu cihazlardan birini düşünen arkadaşlar için daha bilgilendirici olurdu diye düşünüyorum..

Başarılarınızın devamını diliyorum...

• Arm Cortex A8 artık orta seviye tellerde de yaygınlaşmalı hoş x5 weildfires ile a8 standarta inmiş bulunmakta :)
  • htc 8 gb koysa kesin tercih ederdim ama neden 1 gb dışında dahili hafıza koymuyosa
  • bir sey sormak istiyorum. videoda htc nin foto kalitesinin iyi olmadigi soyleniyor fakat video cekimi bence rakipsiz htc nin nette diger video cekimlerine baktim gercekten renkler felan super ama foto cekimi ayni basarida degil boyle fark nasil olabiliyor acaba cunku ayni kamera sonucta burayi anlayamadim?birde foto cekimi kotu acaba bu sorunu yazilimlarla cözülebilirmi ??? son olarakda acaba kulaklikla müzik dinlemek sony ericson kadar basarilimi???? simdiden tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toridishler -- 30 Haziran 2011; 15:08:28 >
  • Htc sensationda altyazi destegi varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NowOrN3wer
    htc 8 gb koysa kesin tercih ederdim ama neden 1 gb dışında dahili hafıza koymuyosa

ilk defa evo 3d modeline normalden biraz fazla hafiza koydu htc, 4gb :)
  • inceleme icin tesekkurler ...

suan bir htc kullanıcısı olarak ve vaktınde samsungun akıllı telefonunu kullanmıs bırı olarak dıyebılrm kı htc kalıtesınden sasmamak gerekır tabi bu benım dusuncem.. tamam belkı testlerde samsung daha hızlı cıkmıs olabılır fakat htc kadar hızlı yazılım destegı veren sureklı kendını yenıleyen bır fırma karsısında bu hız farkının pek onemı yok.. sonucta htc sense 3 yenı cıkmıs bır yazılım eksı yonlerı olabılır ama gerek kullanıcılar gerekse fırma bu acıkları kapatmakta gec kalmıyorlar.. malzeme kalıtesı ve yazılım destegıyle ben sensatıon onde derım... galaxy s2 oldukca ısınıyor denmıs .. bu tarz telefonların ısınması cok can sıkıcı olabılıyor belırtıldıgı gıbı.
  • Her sene hep aynı muhabbetler.O çıktı,bu çıktı.Özelliklerri şöyleydi böyleydi.Fiyatta ohhhhhh.
    6 ay sonra yeni bir öyleydi böyleydi.Bir öncekinin uçuk fiyatı yerlerde sürünüyor.Sanki birileri bizleri yerlerde süründürüyor ama farkeden çok çoooook az.
    Geçmiş olsun bize.LÜX'e yenildik!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmzz

inceleme icin tesekkurler ...

suan bir htc kullanıcısı olarak ve vaktınde samsungun akıllı telefonunu kullanmıs bırı olarak dıyebılrm kı htc kalıtesınden sasmamak gerekır tabi bu benım dusuncem.. tamam belkı testlerde samsung daha hızlı cıkmıs olabılır fakat htc kadar hızlı yazılım destegı veren sureklı kendını yenıleyen bır fırma karsısında bu hız farkının pek onemı yok.. sonucta htc sense 3 yenı cıkmıs bır yazılım eksı yonlerı olabılır ama gerek kullanıcılar gerekse fırma bu acıkları kapatmakta gec kalmıyorlar.. malzeme kalıtesı ve yazılım destegıyle ben sensatıon onde derım... galaxy s2 oldukca ısınıyor denmıs .. bu tarz telefonların ısınması cok can sıkıcı olabılıyor belırtıldıgı gıbı.

bunu icelemede de belirtmişler zaten . ancak seçim sırasında birbirlerine karşı her iki telefon da karsızlık oluştrabilecek artıları var. öncelikle kullanıcı ne istediğine karar vermeli, hangisinin artıları işine yarar onu değerlendirip seçimini yapmalı

• ilk defa bi dh videosunu arada gülerek izledim :D telefonun ısınma kısmı güzeldi :)
  • keyifli bir sohbet olmuş, böyle uzun ve detaylı incelemeleri ileridede görme dileğieyle.
  • videonuzu henüz izlemedim akşam eve gidip yemeğimi yerken izlemeyi düşünüyorum :) benim sorum şu 54 dk lık video için kaç saat kamera karşısında kaldınız ?
  • SGS2,sensation ve arc kullanmış biri olarak ki arc ve sensation hala elimde gündüz resim ve video çekiminde arc açık ara önde hele video çekiminin yanına ne SGS2 nede sensation yaklaşamaz,tek kelime ile cam gibi ama yapay ışıkta resim ve videoda SGS2 arc dan biraz önde,Sensation son sırada,gündüz video çekiminde ise arc en iyi sensation ikinci ve SGS2 sonuncu,defalarca denedim.Ancak arc da resim ve videoda zoom olmaması eksi
  • merhaba videoyu 15. dk'ya kadar izledim. sonra bağlantı kesildi. tekrar izlemek istiyorum ancak video baştan başlıyor 15. dk'dan başlayamıyorum. kotalı kullanıcıyım. adobe flash player güncel firefox 5.0 internet explorer 9 da aynı sorun var. yardımcı olur musunuz?
  • donanimhaber artık telefonhaber oldu diyebilirim. videoyu tebrik ediyorum.
  • videoyu dün izledim, fakat tekrar bu gün baktigimda 2 haftalik bir galaxy s2 kullanicisi olarak yorum yazma ihtiyaci hissettim. öncelikle video incelemelerinizden dolayi tesekkür ederim. mesut bey ve erdi beylerin dedigi dogrudur, telefonda ciddi isinma oluyor, fakat öyle telefonla konusurken yada basit bi programi actiginiz zaman degil. wifi ile internete baglandiginizda, sayfalar nerdeyse pcdeki gibi hizli aciliyor, fakat zannedersem, wifiye cok güc yüklemisler olacakki, bu esnada telefon isinmaya basliyor, asiri degil. ve ISINMA konusunda dikkatimi ceken bir diger ayrinti da, mesela real football 2011 i oynadiginizda normal bi isinmayla oynaniyor, fakat samuray 2 yi oynadiginizda ekran dahi feci isinmaya basliyor, buda programin tegra 2 platformundan sgs2 ye uyarlanmasindan kaynaklaniyor diye düsünüyorum. özel sgs2 icin gelistirilse, isinmanin minimuma inecegi kanaatindeyim. ve bu telefonun sahipleri sunuda unutmasin. bazi programlardan ciktiginizda, kapandigini zannediyorsunuz, fakat acik kaliyor, görev yöneticisinide arada kontrol etmeniz gerekiyor, aksi taktirde isi seviyesi artar. ama perfect bir telefon. pardon canavar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.