Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Isınma sorunu düşünülenden ciddi boyutlarda demekki buna diger alternatiflere göre malzeme kalitesizligi ile düşük çözünürlük eklendiğinde samsung un bu fiyatla istediği yıl sonu satış rakamlarına ulaşması zor görünüyor sensation ise yazılımsal güncellemele ile çok daha iyi konuma gelecektir zira bu konuda en istikrarlı firma kesinlikle htc
  • 54 dakika ne zaman oldu anlamadım.. video için teşekkürler çok hoş bir sohbet olmuş..
  • Video inceleme için sölenebilecek söz yok,gerçekten kaliteli ve bir okadarda güzel olmuş,telefonlara gelirsek 3 telefonunda birbirlerinden üstün olduğu özellikler var,ancak bana kalırsa sgs2 performans bazında işte bu olmuş denilebilecek telefon 1-2 eksigi var ancak bunlar gözardı edilebilir şeyler.
  • gps ve navigasyon yazılımlarının incelenmesi.Denge ve yön sensörlerinin inclenmesi çok iyi olurdu ipohone en önemli özlikliği kullanılan sensörleri
  • Gps desteği varmı yokmu söylememişsiniz ama yoksa kesinlikle üçünede bakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: magandalar18

Gps desteği varmı yokmu söylememişsiniz ama yoksa kesinlikle üçünede bakmam

Hocam bunlardaki GPS mersedeste yok Hepsinin GPS performansı çok iyi okuduğum kadarıyla.
  • Günışığında HTC,yapay iışkta Samsung daha iyi video çekiyor,ayrıca telefonun uzerine titreyen biraz titiz kişilere Samsungu tavsiye etmem gerçekten çok çabuk ve aşırı ısınıyor,insan içerde birşeyler eriyecek endişesine kapılıyor,telefon görüşmesi sırasında da bu ısınma rahatsız ediyor,elde duruş ve iyi his bakımından kesinlikle sensation
  • Aralarında Sony Ericsson Xperia Arc'da kesinlikle olmalıydı.Donanımsal olarak belki iyi olmayabilir ama video,resim ve müzik kalitesi bakımından hiç biri SE kadar iyi değil.
  • Telefonların bence hepside çok iyi.Ufak da olsa birbirlerini bazı noklarda geçebiliyorlar gerek fiyat gerek port gerek malzeme konusunda.
    Samsungun telefonu gerçekten iyi.Bence ısınması ekrandan kaynaklanıyor.Çünkü menüde gezinirken bile ısındığı belirtiliyor.Bu da büyük bi ihtimal ekran veya ekranla alakalı bir parçadan kaynaklanıyor.Bi ihtimal ise pil ancak ekran olma ihtimali daha fazla bence...

Nokianın sadece 1 kez anılması(otofocus) gerçekten üzücü.(üst segmen telefonları olmaması nedeniyle)Ancak sonraki incelemelerde Nokiayı ve Motorolayı dahil etmiş olursunuz sanırım.Videonun uzun olması gayet iyi olmuş böyle sıkıştırılmış incelemeler hiç kaliteli olmuyor.

Elmacılar bu videoyu izledikten sonra bunlar telefonsa elimdeki nedir diye düşünüyorlardır artık

• Isınma oluyor evet ama genelde oyun oynerken,mesela 1 saat kesintisiz internette sörf yaparken vs vs...Ancak öyle elinizi yakıcak kadar falan değil abartmayalım lütfen..Oldu olacak İtfaiye yi çağırın bari,oldu olacak üstünde yumurta pişirin...Isınma konusu öyle telefona zarar verecek cinsten değil...Her telefonda olabilecek bir ısınma...Ben Galaxy S kulalnırken de ısınma vardı aynı şekilde? 8 ay sorunsuzca kullandım...Galaxy S kullanmayıp,direk Galaxy S II alanlar bu yüzden şaşırıyorlar ısınma konusun da...Güçlü bir telefon,Notebook gibi performansı var ısınacak tabi ki..Hiç mi laptop,Pc,Notebook'lar ısınmıyor? 6 ay kullanıp çöpe mi atıyoruz sanki...Abartmayalım,Amerika'lılara özenmeyelim..Abartma konusunda üstündürler...
  • Ben bunu bekleyecem bea

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme
  • Galaxy S II alarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha anladım,telefonumla gurur duydum.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Galaxy S II alarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha anladım,telefonumla gurur duydum.Teşekkürler

fazla sürat yapma
  • Elinize, dilinize sağlık. Çok güzel bir video olmuş..

Haklı olarak değinmediniz bir takım yazılımsal müdahalelerle LG 2x'e şuanda en popüler custom rom olan CyanogenMod 7 yüklenebilir. Bilgisi olmayan arkadaşlar için kısacası Android'in en son versiyonu olan Gingerbread 2.3.4 yüklenebilir. Ki şuanda 2x'e sahip olan arkadaşlarada tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.

Elmacılar bu videoyu izledikten sonra bunlar telefonsa elimdeki nedir diye düşünüyorlardır artık

IPhone kullanıcılarına sataşma yada dalga geçme manasında değil fakat cidden alkışı hak eden bir yorum olmuş, keşke bu gözle bakabilseler.

Samsung firmasına sen git TV üret diyenlere iyi bir cevap olmuş video. Bu uzun ve emek gerektiren inceme için teşekkürler, aynı özveriyi orta/alt segmen ürünler içinde bekliyor DH ekibinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Orijinalden alıntı: aboxzux

Galaxy S II alarak ne kadar doğru bir iş yaptığımı bir kez daha anladım,telefonumla gurur duydum.Teşekkürler

fazla sürat yapma

Tamam radar var ilerde zaten ceza kesmesinler.

• Off harika bir video olmuş. 1 saat yetmedi adeta. Sizin gibi bilgili kültürlü insanlarla saatlerce sohbet kim bilir ne denli keyifli olur.

Teşekkürler Donanım Haber ekibine
  • Akıllı bir telefonum olmadığı ve yaklaşık 2 yıl daha almayı düşünmediğim halde keyifle izledim yaklaşık 1 saatlik videoyu. ;)

Şunu söylemek istiyorum; bazı gelişmelerin teknolojilerin standartlaşması lazım.. SGS2'de de qHD çözünürlüğü tek eksiklik olarak gördüm. (Hem çözünürlük hem ekran oranı olarak)
    Şu günden sonra satın alınacak üst seviye akıllı telefonun çözünürlüğü qHD olmalı olarak düşünüyorum, elbet daha alt sınıf cihazlarda farklı çözünürlükler olabilir ama onlarda da en azından oran korunmalı!
    Aynı şey tabletler içinde geçerli onlarda da en az 1280*720 olmalı diye düşünüyorum, internet deneyemi için 1366*768'de olabilir 10é yukarısındaki tabletler için.. Neyse karşılaştırmalı videonuza geri döneyim :) Yakında full hd kayıt sorunu yaşayan üst seviye telefon kalmayacak gibi, htc'nin video kayıtları daha canlı gibi geldi ben buradan izlerken bu konuda biraz şaşırdım, tabi sizin ölçütleriniz teknik bilgileri değerlendirmeniz farklı sonuçlar çıkartmış olabilir ama ben izlerken en çok htc'nin videolarını beğendim. Canlı görüntü vardı ve daha renkli.. İnternet deneyiminde SGS2 sizi şaşırttığı kadar benide şaşırttı, flash video oynatma konusunda umarım çözüm bulurlar, htc'de hafif bir kaydırmadaki çok akıcı olmayan geçişleri haricinde gayet başarılıydı, videoları oynatabilmeside hoşuma gitti..

İleride böyle bir telefon alırken dikkat edeceğim özellikler internet deneyimi, akıcı kullanım ve video oynatma performansları ve başarıları olacaktır.. Benim için hd videoyu layığıyla çeksin o bile başarılı olduktan sorna full hd o kadar önemli değil (yani hd çektikten sorna full hf çok sonraki bir seçim unsuru) Arayüzleri, ve ana ekrandan ulaşılabilen kolay kullanım kısayollarıda tercih etmeye bir neden olabilir, pili ekran kaliteside öenmli neyse, ben şu durumumla bile (akıllı teleon almayı yaklaşık 2 yıl gibi bir süre düşünmeyen ve akıllı teleonlara uzak biri olarak) fazla yorumda bulundum.

Son olarak videoyu izledikten sonra şunu demek istiyorum.. :D
    Sıcak beyin iyidir, verimli çalışır. :D

• Galaxy s2 resmen hiz bakimindan rakinlerine fark atmis , lg otimus 2x icinse tek kelimeyle rezalet o ne gecisler oyle ya iphone 2g bile daha stabil arsyuz olarak
  • Samsung üzerine sohbet haklı olarak odaklanmış...cihaz emsalsiz...ısınma olayı acilen çözülmesi gerek bir kocaman eksi,zira ısınan telefonla konuşmak gercekten işkence,onun dısında çok iyi ve samimi bir iletişim,herşeye yansımış...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.