Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve
    eyemdi

hariç her şey çok güzeldi . Ağzınıza sağlık.
  • 1 saat lik inceleme videosu hazırlanmış ve içerisinde hiçbir telefonun GPS performansından bahsedilmemiş.İlginç açıkçası.....
  • Videoyu baştan sona izledim gayet güzel olmuş. HTC Sensations ve Galaxy S II karşılaştırması olmuş daha çok dediğiniz gibi LG Optimus 2x sadece ilkten ibaret.
    Bu uzunlukta bültenlerle daha da başarılı olacağınızı düşünüyorum hele ki 3-4 kişilik bir ekip ile yapılırsa. Erdi Özüağ bu konularda oldukça bilgili, başarılarının devamını dilerim ve mobil telefon incelemelinde onunda olması kanısındayım.
  • @-mehmet-

Merhaba,

Haklısınız son videolarımızın hiç birinde GPS performansından söz etmiyoruz.

Bu büyük bir eksiklik çok fazla eleştiri alıyoruz.

Bu konudaki eksiklerimizi en yakın zamanda tamamlayıp, daha iyi videolarla karşınızda olacağız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • kesinlikle abartmıyorum, aylardır gerek youtube gerekse başka portallardan test ve karşılaştırma videoları izliyorum yeni nesil telefonlarla ilgili ve hiçbirinde istediğimi bulamadım. çoğu video taraflı, çoğu bilgisizce kayda alınmış. Bu video umuyorumki forumdaki sensation, iphone4 ve galaxy s2 tartışmalarına son noktayı koyacaktır ve forumda artık tartışmalar azalacak, paylaşımlar fazlaca artmaya başlayacaktır. sadece galaxy s2 yi inceleme fırsatı bulmuştum ve o günden beri ne iphone ne sensation ne de başka bir telefon düşünmüştüm. düşündüğümde haklı çıktığımı birkez daha anladım. bu tarz bilgilendirme videolarında teknik donanımlı kişilerin üst düzey teknik bilgilerinin ışığında herkesin kafasındaki soru işaretleri bütünüyle dağılacaktr ve çelişkide kalmaktan kurtulacaklardır. galaxy s2 ısınıyor, arka kapağının hissiyatı iyi olmayabiliyor fakat ben telefona bu kadar para vereceksem arka kapağın verdiği hisle, çok aşırı olmayan ısınma sorunu varsın olsun. şimdi gönül rahatlığıyla galaxy s2 mi tüm araştırmalarıma bir nokta koyarak hemen satınalabilirim. videoda emeği geçen herkese çok teşekkürler.

bu arada mhl kablosu hepsiburada.com da satıştadır mesut bey :)

• Mesut bey askerlik öncesi önümüzdeki 6 ayın incelemelerini yapacaksınız sanırım :D

Erdi hocam cidden işinin, görevinin ne varsa hepsinin hakkını veriyor . tebrikler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 29 Haziran 2011; 23:51:20 >
  • Çok güzel ve tarafsız bir karşılaştırma videosu olmuş, oturup uzun uzun seyrettim. :) Bir de ben KE7'den beri hiç ısınma sorunu yaşamadım, sizinkinin sürümünü bir kontrol edin bence.
  • Bu arada gelecek olan 5. nesil iPhone ile ilgili görüşlerimi de belirtmek istiyorum;
    Aslında iPhone tasarımı hariç herşeyi belli sayılır, ekran retina olacaktır, işlemci A5, grafik işlemci iPad 2 ile aynı olacak, iOS 5 zaten belli artık. Kamera ve tasarım kalıyor geriye farklılık yaratacak olan. Kamera olarak 1080p çeker en fazla ama oda zaten yapıldı Galaxy S II ile ve HTC Sensation ile. Tasarım olarak değişme ihtimali az. Vereceği performansında S II ile kıyaslanırsa web olarak geçemez. Geriye uygulama desteği kalıyor o konuda ise Android hızla ilerliyor. Şuan için 1700 TL civarı en iyi telefonun Galaxy S II diyebilirim ve bunu 5. nesil iPhone ile dahi değişmeyeceğini düşünüyorum.
  • Her şeyden bahsedilmiş ama F/P oranından hiç bahsedilmemiş bu seviyede de F/P mi olur derseniz bence olur, gerçek olan şu ki sadece peformans anlamında 1.Samsung Galaxy S 2, 2.HTC Sensation, 3.LG Optimus 2X fakat F/P oranında LG Optimus 2X her iki telefondan da oldukça önde madem hemen hemen aynı performansa sahipler gerçek kazanan LG'dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

1 saat lik inceleme videosu hazırlanmış ve içerisinde hiçbir telefonun GPS performansından bahsedilmemiş.İlginç açıkçası.....

Evet GPS ve pil performansları yok videoda büyük eksiklik..
  • Güzel bir inceleme olmuş ağzınıza sağlık. Uzun da bir inceleme olmuş ama hiç sıkılmadım :) Galaxy SII gerçekten en hızlı akıllı telefon şu an için, o hızı arka kapağının plastik olmasını ve ısınmasını aklınıza bile getirmeyecektir eminim. Alacak olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullansınlar.
  • Çok teşekkürler...
    Benim videodaki takildığım tek nokta neden video çekerken tüm telefonlar aynı yerde çekilmedi ?
    yani gs2'de telefon sabit çevre hareketli iken diğerleride ise telefon hareketli çevre hareketli.
    Keşke tüm telefonlar aynı mekanda aynı koşulda çekilseydi.
  • mesut abi youtube koysana video incelemeyi milletin gözü inceleme görsün...ah birde şu tvlerde reklamınız çıksa
  • Mesut abi her telefon için böyle videolar hazırlayın. Çok bilgilendiriciydi. İyi geceler.
  • S2'nin güç tuşu yerleşimi konusunda gerçekten haklısınız, sürekli ses tuşuna basmak zorunda kalınabiliyor, ya ses tuşları başka yerde olmalıydı ya da güç tuşu.
    Videonun sonunda bahsedilen kontaksız iletişim için operatörler 256 kb sim kartlar çıkararak NFC teknolojisini sim kart ile sağlayacaklarını öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardus Linux

Her şeyden bahsedilmiş ama F/P oranından hiç bahsedilmemiş bu seviyede de F/P mi olur derseniz bence olur, gerçek olan şu ki sadece peformans anlamında 1.Samsung Galaxy S 2, 2.HTC Sensation, 3.LG Optimus 2X fakat F/P oranında LG Optimus 2X her iki telefondan da oldukça önde madem hemen hemen aynı performansa sahipler gerçek kazanan LGdir...

Ona kalırsan piyasada F/P ürünü cok en basiti huewi. Optimus 2x performansı var fakat telefon tasarımda ve işcilikte cok basit. Bence optimus 2x yerine galaxy s veya htc incredible s daha iyi olur tek çekirdekler ama bana göre 2xden üstünler.
  • Bu çalışmayı hazırlayanlara çok teşekürler.
  • inglizce altyazı ekleyip youtube a koyun 1 milyondan az izlenirse ne olayım Arkadaşların dediği gibi pil ve gps denemeleri yapılabilirdi. Bir de LG optimus yerine atrix ve iphone da koyulabilirdi incelemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 30 Haziran 2011; 3:08:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Filmi izlediminglizce altyazı ekleyip youtube a koyun 1 milyondan az izlenirse ne olayım Arkadaşların dediği gibi pil ve gps denemeleri yapılabilirdi. Bir de LG optimus yerine atrix ve iphone da koyulabilirdi incelemeye.

kesinlikle katılıyorum :)
  • inceleme için teşekkürler ancak benim anlamadığım şey şu; birinciliğe oynayan 4 ürün mevcut ancak motorola atrix bu incelemede yer bulamamış süre onuda incelemek için gayet uzundu üvey evlat muamelesi yapılmış eğer illede üç cihaz incelenecekse kesinlikle motorola lg yerine incelenebilirdi bu büyük bi eksiklik olmuş diğer bir eleştiride az laf çok iş deyiminden hareketle keşke sohbet kısmı incelemenin bu denli önüne geçmeseydi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.