Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gaayet tepelikli bi inceleme olmus,tebrikler!
  • emeği geçenlere teşekkürlerde çok uzun olmuş özetfalan yok mu tablo şeklinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz
    inceleme için teşekkürler ancak benim anlamadığım şey şu; birinciliğe oynayan 4 ürün mevcut ancak motorola atrix bu incelemede yer bulamamış süre onuda incelemek için gayet uzundu üvey evlat muamelesi yapılmış eğer illede üç cihaz incelenecekse kesinlikle motorola lg yerine incelenebilirdi bu büyük bi eksiklik olmuş diğer bir eleştiride az laf çok iş deyiminden hareketle keşke sohbet kısmı incelemenin bu denli önüne geçmeseydi.

dostum sohbet bence güzel!
  • S2 yi tek geçerim :))
  • Arkadaşlar merhaba, iyi geceler.

Motorola Atrix 4G için gelen bir iki yoruma açıklama getirmek istedim.

Motorola Atrix 4G'yi özel gayretlerimizle elde etmiş ve bir süre önce Türkiye'de ilk defa incelemesini yayınlamıştık. Ancak aynı LG Optimus 2X gibi Motorola Atrix 4G de resmi kanallar vasıtasıyla ülkemize giriş yapan bir telefon olmadı (en azından şu ana kadar). Bu tür üst seviye telefonları bir araya getirmek pek kolay değil. Uzun gayretlerimiz sonucunda LG Optimus 2X'i de dahil ettik ancak Atrix 4G malesef bu videomuzda yer alamadı.

Motorola Atrix 4G video incelememiz;
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Motorola-Atrix-4G-video-inceleme-Cebinizdeki-Super-Guc.htm

İyi forumlar dilerim.

Sevgiler,
    Fx57

• LG nin ve PHILIPS in telefonlarına satış sonrası yazılım desteği hiç bir zaman olmuyor , motorola bile android olmasa batacaktı. LG KP500 / KM900 tam bir facia , her 2 cihaz da özellik ve çıkış zamanı ile BEL KEMİĞİ denebilir ama yazlım çıkmadı - uygulama ise hiç yok . . . HTC ram de arttım + güzel bir güncelleme ile gayet başarılı . apple 3gs e bile İOS5 le destek verecek , çünkü cihaza halen güveniyor , herkeze de halen güven veriyor.
  • Tebrik ederim. Sonunda "böyle kısa bir incelemede her şey anlatılamıyor" demişsiniz ama biraz daha anlatsanız orta uzunlukta bir film olurmuş. Emeğinize sağlık.
  • @fx57

Hocam bari Iphone 4 ekleseydiniz en azından aradaki fark ne kadardı onu görürdük alacak insanlara da yol gösterirdi. Sonuçta akıllı telefon pazarında en önemli telefonlardan biri Iphone. Tabi genede yol gösterici bir video olmuş elinize sağlık ama bunlarda olsa kusursuz olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 30 Haziran 2011; 0:58:45 >
  • ağzınıza sağlık gerçekten çok güzel bir inceleme olmuş :)
  • keşke iphone 4 düde inceleseydiniz böyle detaylı.. ama cok güzel bi video olmus tebrikler.....
  • aynen videonun en başında gözüme çarpan Mesut Bey'in yanağındaki leke oldu. Geçmiş olsun.

Çok güzel bir inceleme olmuş. Fakat eksik gördüğüm bir yer var. Batarya ömürlerini söylememişsiniz. Bunlar 1 günü çıkartabiliyor mu?

Galaxy S II nin ısınması bence gayet doğal. Çok güçlü bir telefon. İnternet deneyimini çok başarılı buldum. Günümüz netbookları ile yarışır seviyelere geldi bu telefonlar.

Bence yaptığınız video çok güzel olmuş. Türkiye'deki en kaliteli video incelemeleri yapan editörlere sahip bir siteyiz. Tebrik ediyorum sizleri :)
  • Arkadaşlar Merhaba,

Batarya ömürlerini es geçtik zira her telefonun tek tek incelemesi var ve batarya ömürlerine burada detaylı bir şekilde deyindik. Her biri ortalama bir kullanımla (30dk WEB'de gezinme, e-posta ve sosyal ağ güncellemelerini alma, 1 saat telefon görüşmesi, google talk aktif) 1 günü tamamlayabiliyor.

Yurtdışındaki karşılaştırmalı incelemelerde ise Galaxy SII'nin Sensation'dan biraz daha iyi batarya süresine sahip olduğu söylenmiş.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Çok güzel bir inceleme olmuş elinize saglık.
    Yalnız tek birşeye unutulmuş Samsung galaxy S2de usb otg özelligi var.BU özellik sayesinde 1tb lık hardiskleri usbden baglayı veri trasveri yapabilirsiniz.Alcak arkadaşlar için başka bir bilgi olsun diye yazdım bilen biliyor zaten
  • mesut çeviğin yara izi airsoft eseri :)
  • Baştan sonra izledim. Tebrik ediyorum çok güzel bir inceleme olmuş.

Not: SGS2 için HDMI kablosu satılıyor Mesut bey. Buyrun linkini de vereyim.http://tinyurl.com/6gluwl3
  • o kadar inceleme izledim, bireysel anlamada bugüne kadar bu kadar geniş perspektif nerdeyse ilk defa görüyorum detaylar ayrıntılar gerçekten güzel ancak firmaların çalışmalarına kadar detaya inilmeside ilginç geldi bana bir açıdan çok güzel ancak uzadığı için birazda sıkıntı veriyor sanki, çok faydalı bir inceleme olmuş teşekkürler,
    ısı konusundaki görüşlerde ilginç, bu videodan sonra benim gibi takıntılı olanların kolay kolay sg2 yaklaşacaklarını sanmam her ne kadar en iyi tel sg2 densede...
    edit: incelemedeki samimiyet ve sıcaklık gerçekten çok güzel, sanırım böyle giderse yavaş yavaş bu forum daha geniş kitleli ve uluslararası bir yapıya aday gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 30 Haziran 2011; 1:30:22 >

• sensation rakiplerinin golgesinde kaldi gibi
  • Gerçekten güzel bir söyleşi olmuş sıkılmadan izledim bu saatlere kadar. Emeği geçen herkeze teşekkürler.
  • Samsung Galaxy S2 almayı düşünüyordum ama bu incelemeden sonra kesin alıyorum:) teşekkürler.
  • walla süper video olmuş.birde orta halli(600-800tl civarı) telefonlar için böyle bir video yapılsa güzel olur diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.