Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
1
Favori
158.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu tellerin disinda galaxy s moto 4g ve lg optimus black da inceledim. inceleme daha kapsamli olurdu bu teller dahil olsa idi. simdi bu tellerin icinde en hizli suphesiz galaksy s2 ama nvidea tegra 2 platformu hizli giris yapti biraz uygulama gelistirse galaxyi ezer. ha bide en onemli mesele bence NOVA teknolojisi. optimus black tabiki ve sagladigi pil.suresi ve gu isiginda bile rahat kullanim. fiyat performans birincisi lg optimus black. hatta ekran teknolojisinde bir numara.inceleyen eline alan anlar. gunluk standart kullanimda encok sarzi giden tel. bir saat te gorusmesi. iki saat internet bir saat oyun. ve bes alti saat muzik ile 18 saat sarj suresiveriyor. ve benim yapacagim islemlerin hepsini bana cok rahat sagliyor islemci gucu ile ve galaxy s2nin yarisi kadar. gps te en iyi htc bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Ben bunu bekleyecem bea

Samsung Galaxy S2, HTC Sensation ve LG Optimus 2x karşı karşıya! video inceleme

Türkiye'ye gelme ihtimali resmi yollarla yok gibi.Üstte koskoca Sprint yazıyor.Ama Avrupa versiyonu olursa gelir tabii.
  • S2 de izledim ve onunla yorum yaziyorum.. Lg.optimuus dan hic bahsedilme mis

videoda zaten s2 varken orda olmasi kabahat :) karsilastirma duyurucu keyifle izledim.. telefonlarin sarj surelerinden hic bahsedilmedi s2gunu tamamliyor

ama telefonlarin pil performanslari degerlendirilseydi iyi olurdu...
  • İphone ile aynı çalı$mayı bekliyoruz
  • Şimdi izliyorum video yu 29.33 te durdurdum ve bunu yazmak istedim galaxy s2de sadece swype varmış gibi konuşmuşsunuz yazı yazacağınız yere basılı tutunca giriş yöntemi diye bir seçenek geliyor ve ordan Samsung klavyeyi seçince sizin önünüze normal bir q klavye koyuyor hatta numerik el yazısı gibi farklı yazı methodları var özellikle XT9 ve T9 çok başarılı (Galaxy S için söylüyorum herhalde Galaxy S2 de daha da geliştirilmiştir)
  • güzel inceleme olmuş
  • oncelikle karsılstırmalı video icin guzel bir inceleme olmus

deginmek istedigim 2 konu var;

power tusunun ekranın yanında olması,biz rom delisi olan androidciler icin oldukca kullanıs saglıyor. 3 tus kombinasyonunda en iyi kombinasyonun u oldugunu dusunuyorum

digeri ise;
    otg kablosu ile hdd veya mouse veya klavye baglanabilir oldugundanda bahsedilebilirdi. ayrıca normal klavyede hızlı yazabilen ve harflerin yerine iyi bilen birisi icin swype bicilmis kaftan diyebilirim
  • öncelikle inceleme için teşekkürler.(her ne kadar izleyemesemde). bir de donanımhaber yönetiminden bir ricam olacak eğer mümkünse sadece sgs2 ve sensationsun karşılaştırıldığı (optimus 2x i türkiyeye resmi olarak gelmiyecek olmasından dolayı çıkardım.) aralarda sohbet etme tarzı şeyler olmayan incelemelerin özet halinde yapıldığı kısa bir video yayınlarsanız sevinirim. malum ben ve benim gibi kotalı kullanıcılar için 54 dk lık bir videoyu seyretmek imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ınfiniti red bull racing -- 30 Haziran 2011; 11:14:44 >
  • Yeni iphone çıkınca incelemesini bekleriz.iphoneların ne zamandır videosuna alt yazı koyuyorsunuz appleden çok dinledik iphonu bide sizden dinleyelim
  • keşke videoda moto atrix'e de yer verilseydi, böylece aynı çözünürlükte sensation rakibini de ayrıntılı görür, UI'nin güzelliği yanında performansa negatif etkilerini de gözlemleyebilirdik.
    Gerçi zaten videolarınız var ama böylesine derin bir incelemede görmek isterdim.
  • kesinlikle bu incelemenin youtube koyulması gerek süper olmus :) tsk DH
  • internet tarayıcısı ve video oynatmada samsung üstün

flash ekran tasarım arayüzde htc üstün

güncellemede htc üstün

ben ya samsung alıp güncellemeden umut kesip, hep böyle olucak telefon
    yada htc alıcam güncelleme cıkıp samsungdaki performansa yetişmesini beklicem

siz olsanız ne yapardınız iyice kadam karıştı
    benim için önemli olan flash, internet tarayıcısı, hd film oynatma ve arayüz önemli
  • bu arada şu puanlamalar da çözülürlük etkili diyorsunuz ya hocam ben basit bir matematik hesabı yaptım çözünürlüğü yüksek olanın puanı düşük geliyor ya şöyle bi hesaplama yaptım ne kadar doğru htc 540x960 çözünürlüklü 540x960=518400
    sgs 2 ise 480x800=384000 pixel den oluşuyor dimi htc/sgs 2 =1,35 fark oluyor bu da demek oluyor ki puan skorlarında da sgs 2 1,35 kat daha iyi olmalı ki aynı derece de olsunlar fakat sgs 2 1,35 den daha fazla kat önde yani bu da çözünürlükler aynı olsa bile sgs 2 daha hızlı anlamına geliyor de mi yanılıyor muyum :))
  • samsungun diğerlerinden daha fazla ısınmasının nedeni, işlemcisinin çok hızlı olmasının yanında, diğerlerinden çok daha ince olmasından kaynaklanıyor.
    telefonum hem çok hızlı çalışsın, hem de çok ince ve hafif olsun diyorsan bence ısınmasına diyecek bir itirazın olmaması gerekiyor.
  • Oy oy oy, harika bir video olmuş. Fx57 bilgi küpü mübarek, dahaf azla videoda görelim onu.
  • çok güzel ve bilgi verici bir video bunun için teşekkür ederim.
    Ancak android telefonlarda ki en büyük sıkıntı aşırı enerji tüketimi dolayısıyla oluşan kısa pil ömürleri.video da bununla ilgili bir bilgi göremedim malesef.
    Malum ferrarinizde olsa benzini yoksa bir adım gidemezsiniz.
    Bataryada o derece önemli.
    Belki daha önce ki inceleme videolarında buna değindiğiniz için yeniden bahsetme gereği duymamış olabilirsiniz.
    Bunun dışında çok güzel ve kafalarda ki soru işaretlerini ortadan kaldıran bir video olmuş.
    Devamını bekliyoruz.
  • Harika bir video olmuş film izler gibi izledim :) Tebrik ederim, iyiki varsınız.
  • bırakın dizileri filimleri ..bırakın tv yi açın interneti girin donanım habere çıkarın böyle güzel incelemelerle keyfinizi ;)
  • evet çok üzün süren bir inceleme video olmuş ama ben ilk defa dh de böyle güzel hoş iki arkadaş arasında günlük sohbet havasında geçen video izledim. arada şakalaşmalar ve mesut beyin kendi özel hayatına ilişkin ufak anektotların serpiştirilmesi benim çok hoşuma gitti açıkçası...
    bu tarz videoların tekrarını bekliyoruz hd ailesinden...
    iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

internet tarayıcısı ve video oynatmada samsung üstün

flash ekran tasarım arayüzde htc üstün

güncellemede htc üstün

ben ya samsung alıp güncellemeden umut kesip, hep böyle olucak telefon
    yada htc alıcam güncelleme cıkıp samsungdaki performansa yetişmesini beklicem

siz olsanız ne yapardınız iyice kadam karıştı
    benim için önemli olan flash, internet tarayıcısı, hd film oynatma ve arayüz önemli

ekran'da da samsung üstün. tasarım ve arayüz kişiye göre değişir. htc daha çok güncelleme desteği sağlıyor olabilir ama samsung alıp güncellemeden umut kesip demek biraz ağır bir eleştiri bu telefona bir sürü güncelleme gelecektir.kriterleriniz sgs2 diyor ama arayüzde sense'yi daha başarılı buluyorsanız bunu düşünmelisiniz.
    teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.