Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36.417
Cevap
410
Favori
2.297.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler herkese, s20 fe ile aranıza yeni katıldım. Önceki sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum ama ekran çözünürlüğünü 1080 x 2400 den 720 x 1600 e düşürmek istiyorum. Önceki telefonlarımda hep Tüm Android Telefonlarda Rootsuz Ekran Çözünürlüğünü Düşürme (Şarj + Performans Artışı) | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com) deki yöntem ile düşürmüştüm. Ancak 5 senedir android 8 telefon kullandığım için epey geride kaldım. Aranızda düşürme işlemini deneyen/yapan oldu bu acaba ?

• 1 Temmuz güvenlik yaması gelmiş.

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Konudan bağımsız çözünürlük düşürme bazı samsung cihazlarda ayarlarda vardı diye hatırlıyorum.

Yöntemi denemedim ama adb komutlarının değişeceğini düşünmüyorum yani tekrar denerseniz çalışması lazım.

Bunun yerine akıcılıktan feragat edebilirsin hiç uğraşmadan ayarlardan pürüzsüz hareketi 60hz yapman bataryayı baya rahatlatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bunda o iş zor maalesef, sadece dpi ayarı var.

• youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

S20 de var mesela, fe de neden iptal edilmiş anlamadım. Android 12 bu ayar vardı diye de okudum biryerlerde. Aslında tek derdim daha fazla ekran süresi almak. Bir de 720p aslında hayli hayli yetiyor. En kötü ben deneyeyip burada paylaşırım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (Ankara SİMGE ELEKTRONİK rezilliği)
    Arkadaşlar herkese iyi günler
    telefonum s20fe 256 8gb snapdragon versiyon. Alalı 1 yıl oldu çok memnundum çok hızlıydı. son zamanlar ekranda amoled yanıgı oldu zaten şarj az gidiyordu birde bazen iyi çekmiyordu. burda daha önce tavsiye edilen ankara simge elektronik servise gittim. Ekran kasa batarya şarj soketi ve çekme problemi için flex kablo değiştiğini söylediler. Telefonu aldım eve geldim. Telefon eskiden kötü bir hal aldı. 10 yıllık telefon gibi kasıp ısınıyor. Ve kapalı ortamda ev / apartman hiç bi şekilde çekmiyor dışarı çıktığımda düzeliyor. Hattımda problem yok! Baska binalarda kapalı alanlardada durum aynı açık alanda çekiyor kapalı alanda çekmiyor. Teknik servisin bulundugu dükkanda çekme problemi olmadığı için (heryer camekan)
    2 dir yazılım yükledik test yaptık sorun görünmüyor diyorlar. Parça değişimi talep ediyorum yine papagan gibi testte birşey görünmüyor diyor 2 dir aynısı yapıyorlar telefondan soğudum kayıt videolarıda silindi görünce yaparlar diye iyi niyetli davrandım kopyalamadım.
    Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?? Birde mahkeme yoluna mı gitsem nasıl bir yol izlemeliyim sizce tecrübeli arkadasların tavsiyesini alabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 18 Temmuz 2024; 18:33:47 >

• Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    Testte bir sorun bulamıyorlarsa sizin de tahmin ettiğiniz gibi onarım yapamazlar. Donanımsal bit sorun olduğunu düşünmüyorum ben,ısı varsa işlemciyle ilgilidir. İşlemci kartın içinde. Üstünde tepinmemişlerse bir şey yoktur. Belki çekim sorunundan dolayı oluyor olabilir. Orada yoğunluk artmış olabilir mi hocam tamir süreci içerisinde. Siz bir kez daha götürüp şebeke bağlantısını sağlayan modülün kontrolünü isteyin(fiziken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 18 Temmuz 2024; 18:14:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emirryusuf E kullanıcısına yanıt

Hocam baglantı artsa diger telefonlardada aynı sorun olur. Hattımı başka telefona takıyorum çekiyor. Başka telefonda çeken hattı kendi telefonuma takıyorum çekmiyor :)

Mühtemelen ya taktıkları flex kablo fabrikasyon hatalı yada bu işlemler yapılırken başka bir parçaya zarar verdiler malesef baska secenek görünmüyor. Kendi yerleri telefon dükkanı tarzı heryeri camekan oldugu için orada problem olmuyor bu yüzden sorun görünmüyor diyorlar nasıl çıkacaz bu işin içinden

(Modülü soracagım teşekkürler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 18 Temmuz 2024; 18:37:9 >
    Bağlantı sorunu(flex pil içindir)olmasa da dediğiniz gibi belki şebeke bağlantısını sağlayan kısım zarar görmüş olabilir. Direkt fiziksel olarak açılıp kontrol edilmesini isteyin,belki gözle görülür bir şey bulurlar. Geçmiş olsun,hatta dilerseniz ankada bdhye götürün necati beyde. Oraya onarım kağıdını verip,sorunu söyleyin. Onlar açsın baksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirryusuf -- 18 Temmuz 2024; 20:5:56 >

öncelikle çekmeyen yerde kamera kaydı ile durumu açıkça gösteren bir video kaydı alın. Sonrasında başka bir samsung yetkili servisine gidin derim. M31s de aynı sorun başıma gelmişti, sabah telefonun dokunmatiği çalışmıyordu ama sonrasında çalışmaya başlıyordu dokunmatik. izmir konak taki samsung mobil cihazlar yetkili servisine gittim. Testte görünmüyor diye servise bile sokturamadım cihazı. Bende karşıyakadaki gerçek yetkili servise götürdüm, servise aldılar, 6 ay dolmadığı için yeni cihaz ile değişim istiyorum dedim ve de değişim oldu.

• 720x1600 çözünürlük ve wm density 320 yaparak s20 fe nin de ekran çözünürlüğünü revize ettim. Pil süresinden muzdarip arkadaşlara da yapmalarını şiddetle tavsiye etmekle birlikte samsungların kibar cihazlar olması sebebiyle çok da fazla ayar kasmamalarını ve de yanlarına bu işlerden anlayan birilerini alarak yapmalarını tavsiye ediyorum. (Aslında rehberde nasıl yapılacağı çok açık anlatılıyor) pil ömrü ile ilgili %10 %15 uzattığı konusunda görüşler olmakla beraber ben daha az kasan bir kullanım sağladığı için tercih ediyorum. Telefon elime yeni geçtiği için ve de mevcut hali ile kullanmadığım için size ekran sürem şu kadar arttı, bekleme sürem şu kadar uzadı gibi bilgileri maalesef paylaşamıyorum. İşim gereği de zaten s20 fe yi kullanmaya başlamadım. Sadece s20 de olan bu ayar sebebiyle bu cihazı tercih etmiş ve de göremeyince üzülmüştüm.

düzenleme : wm density rakamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 19 Temmuz 2024; 0:34:58 >

Merhaba, çözünürlük ayarı sonrası, alt üst ekranda boşluk oluşturuyor, buda benim sinirimi bozuyor. boşluk olmadan bu işi nasıl çözeceğiz acaba. kaç tane dpi denedim olmadı, normal kullanıyorum bende.

• Hayalci kullanıcısına yanıt

ona ben de uğraştım dün gece ancak çözemedim. s20 fe ye sahip android oyun/yazılım geliştiricileri, bu konuda bize destek olurlarsa çok makbule geçer

• Bu lanet telefonda twitter akış yenilenmesi sorununu yaşıyorum arkadaşlar benim gibi bu sorunu yaşayan var mı?

Hattı Iphone 6'ya takıp 2-3 gün kullandım, hiç sorun yaşamadım ama tekrar S20 FE'ye takınca özellikle akşam 18:00-23:00 arasında twitterda akış yenilenmiyor.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Uzun süredir kullanıyorsanız uygulama şişebiliyor, uygulamanın özelliklerinden tüm verileri temizleyin yada en kolayı kaldırıp tekrar yükleyin. Benzer sorun instagramda olmuştu bu şekilde çözüldü. EN son 1.8gb yer kaplıyordu instagram şu anda 600mb, ara ara bu şekilde temizlemek gerekiyor.

• Espa kullanıcısına yanıt
    Uygulama kaldırmayı geçtim, telefonu komple sıfırladım ama yok. Üstelik telefonda sosyal medya, Microsoft uygulamaları ve github dışında hiçbir şey yok. Para verip sim kartı bile yeniledim.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Uygulama üzerinden değil de tarayıcı(opera,chrome vs) üzerinden girince de aynı hata mevcut mu?

• Espa kullanıcısına yanıt
    Aa onu hiç denemedim. Bugün denk gelirsem bir deneyeyim.

• Bu telefona ekran koruyucu dayanmıyor bir süre sonra bir yerinden kalkıyor düzgün bir ekran koruyucu önerebilecek var mı

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.