Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36.417
Cevap
410
Favori
2.297.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla hocam cihazın içinden geçtiler.

Doğru düzgün çalışan telefon boşta normal internette gezerken mesajlaşırken deli gibi donuyor kasıyor. Servise bırakıyorum yazılım atıp veriyolar yine aynı. Pazartesi başka servise verecem ben pişman oldum ankara simge servisine gittiğime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişmiş işleme kullanan var mı işe yarıyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, benim sürüm android 12 ve one ui 4.1 kullanıyorum. Güncellemeler genel olarak telefonu yavaşlatıyor diye güncellemedim. Güncellemeye değer mi sizce? Ne gibi avantajım olur güncellersem?

• Bir kaç defa kullandım. Veri işleme hızı belirgin olarak artıyor. Fakat sürekli kullanılabilecek bir özellik değil bence. Açtığınızda video işleme vs hızlanıyor ama telefon da çok ısınıyor. Bu yüzden bir süre sonra zaten kendi kesicisi devreye girecekse neden açalım diye düşünüyor insan. Pil tüketiminin aşırı artması da bir başka eksi. Ama kısa süreli ise yarar.

• Şarj giriş yeri sorun çıkarıyor. Ankarada hızlıca tamiri hangi Samsung servisi yapar acaba?

• Merhaba arkadaşlar sim kartımı degistirecektim igmeyi karanlıkta sim yuvası yerine sağ taraftaki deliğe soktum.Hafif sıkıştı sonra çıkardım.burasi neresi oluyor.Telefona bir hasar vermismidir.

• Creative52 C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun mikrofon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hsynavcii H kullanıcısına yanıt

Mikrofon değil, hoparlör. Mikrofon telefonun alt tarafında, şarj girişi yanında.

@creative52

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 10 Ağustos 2024; 5:34:57 >
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Üstte sim yuvası ve ikinci bir mikrofonda bulunur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hsynavcii H kullanıcısına yanıt

Bundan haberim yoktu. 👍

• Edit:...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Break0ut -- 12 Ağustos 2024; 18:18:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merak eden olursa diye bilgilendirme amacıyla sonucu paylaşıyorum.

Simge servise telefonu 3. Vermemde 12 gün servisde tuttu sonra ttekrar yazılım yükledik diyerek gelin alın dediler. Teslim aldım ve yine düzelmemişti. (Kasma donma çekmeme devam ediyordu. Donanımsal olarak ne bir işlem ne bir kontrol inatla yapmadılar. Oysaki onlara ilk batarya değişimi için bıraktıktan sonra bu sorunlar orttaya çıkmıştı. Herşeyi geçtim yaptıkları işin arkasında durmadılar.)

Neyse eve gittim aynı sorunlar olunca video alarak kızılay necatibeydeki samsung mobil hizmetler yetkiliservisine gittim. Sorunu anlattım daha ilgili ve sorunu çözme amaçlı daha yardımcı davrandılar. Anakart ve kiti değişti 24 saattir bir sorun görünmüyor. Mühtemelen ilk servise verdiğim de parçalar değişirken zarar gördü.

Neyse tekrar aynı sorun Olursa editlerim. İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hso_keskin -- 13 Ağustos 2024; 16:50:52 >
  • Arkadaşlar A11 ile devam ediyorum... A13 son güncelleme nasıl? Geçeyim mi?

• Jet1X kullanıcısına yanıt

Bende A11 deyim

• Merhaba arkadaşlar hattımı Türk Telekoma geçirdim sonra eskisi gibi yine turkcele taşıdım.fotografta sağ üst köşede telefon simgesi geliyor WiFi kapatınca 4.5 g yazıyor ve tek dış çekiyor önceden böyle değildi.neden olur bu.
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 15 Ağustos 2024; 22:13:57 >
  • Creative52 C kullanıcısına yanıt

Wifi araması bu bağlantı ayarlarından kapatabilirsiniz

• garantisi bitmiş cihazımın arka kapagında kenarda kağıt girecek kadar ayrılma var sanki yapışkanı zayıflamış gibi elle yapıştrıyorum öyle kaıyor sonra bia ra bakıyorum aynısı olmuş yine. arka kapak servis te ne kadara değişir. ya değiştirmeyip sadece yapışkan yapıştırsak olur mu

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Güneş gördüğü sürece kalkar, tüm mesele güneştir

• Arkadaşlar bu kamerayı açınca başta yaptığı takılmaya çözüm yok mu ya?

• 
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.