ben çok yazdım bu sorunu samsung a iplemediler. kamera fps i çok düşük hızlı sağ sol yapınca da farkediyorsun |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1809. sayfa)
-
-
Samsung'un yıllardır düzeltemediği, iplemediği kamera sorunu.
Özellikle fotoğraf ön izlemesinde akıcılık sıfır.
-
S8 de bu sorun yoktu. Grand prime plus ta bile bu sorun yok ama s20fe de kasıyor bildiğin 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Circle to search gelmiyor mu bizim telefonlara
bilgisi haberi olan yokmu ?
Edit: One UI 6.1 gerekliymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 20 Ağustos 2024; 23:7:14 > -
-
Hocam merhaba, sorunun kaynağını buldum ama çözümü bulamadım. Bu sorunu yaşayan çok kişi varmış ama neyden kaynaklanıyor anlamış değilim.
Normal zamanda Twitter akış yenilenebiliyor ama telefon şarjdayken akış yenilenmiyor. Mesela telefon şu an şarjda, akış yenileyemiyorum. Şarjdan çıkarınca akış yenileniyor. İlginç bir şey.
-
Valla hocam ilginçmiş bende böyle birşey olmuyor. Gerçi ben twitter apk'sını modladım eski bir reklamsız sürümünü kullanıyorum güncellemiyorum hiç. Bence bu konu twitter uygulamasıyla ilgili olabilir.
-
Kesin uygulamadan kaynaklı olduğunu da şöyle anladım. @Espa arkadaşın tavsiyesi üzerine tarayıcıdan giriş yapmayı denedim ve sorunsuz çalıştı. Ama uygulama şarj esnasında akış yenilemiyor.
-
Son güncellemenin genel anlamda çok stabil olduğunu söyleyebilirim.
Tercih edilen mobil ağ olarak seçmelisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu programin adı ne?
Hocam Merhabalar
Samsung a kayıt bırakın pil sağlığına baktırmak istiyorum diye onlar sizi arayıp uzaktan bağlanıp kontrol ediyor. Resmi bir uygulama bu Samsung yapıyor sadece.
Servislik bir durum yok, bir telefoncu 50-100 liraya yaptıştırır. Ben kendim yapıştırdım B700 yapıştırıcı ile. Bu arada 1-2 yıllık cihazları suya sokmayın. Normalde su almıyor ama bu arka kapak sıcak soğuk derken kopup su alabiliyor başıma geldi .
-
Android 14 için custom rom çıkmış, kullananlar tüm özelliklerin çalıştığını söylüyorlar.
Son ayarlama ile bug'ların hepsi düzeltilmiş.
Birkaç farklı rom var, Lineage os ve un1ca rom .
Sanırım sorunsuz olan UN1CA rom.
Kuran var mı bu romları?
Değer mi sizce android 14 kurmaya?
nasıl kurulduğu youtubeda var, gerekli rom ve twrp dosyaları da mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 2 Eylül 2024; 20:52:21 > -
Kasım güncellemesinden beri telefonu güncellemedim. Son güncellemeyi önerir misiniz?
Mart 2023'ten beri güncellemiyorum, Mart 2023'te de telefonun Android versiyonu arttırdığı ilk güncelleme ardından güncellememiştim, o gün hatayla güncelleştirdim.
Bu tür telefonların en modern güncelleştirmesi, pil değişimi öncesi olursa yazılımsal olarak çok yavaşlatılıyor, clockspeed'ler diplere indiriliyor. Pil değiştirmeden güncellemek çok akıl kârı değil. Yine de size bağlı. Ben eski telefonlarda belirgin hissedebiliyorum son güncelleştirmeler geldiği zaman
-
Aslında ben de güncellemeyi düşünmüyordum fakat son zamanlarda telefonda ufak tefek yavaşlamalar başladı. Alalı 1 sene olduğu için biraz normal tabi, son güncellemeyle ilgili kötü yorum görmeyince acaba güncellesem mi diye düşündüm.
Telefonun yavaşlama nedeni telde yüklü olan samsung uygulamalarıdır, bilerek istiyerek samsung bu teli yavaşlatıyor, ufs 3.1 telefon hayatta yavaşlamaz bilmiş olun. Tahminim rom işlerinden anlamıyorsunuz, biraz anlarsanız telefonu ufak ayarlama ile uçuşa getirebilirsiniz.
-
Seneler önce denemişliğim var eski samsung tabletimde. Fakat garanti henüz bitmediği için uğraşmak istemedim. Malum çoğu kişi pil, arka kapak vs değiştiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X