Şimdi Ara

Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1810. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.416
Cevap
410
Favori
2.297.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın zamanda pil değişimi yapan fiyat alan oldumu?

• android 12deyim. 13e geçmeye değer mi? özellikle batarya performansı benim için önemli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce Galaxy S23'e geçiş yaptım. Arada bu kadar fark olmasını hiç beklemiyordum. Her ikisi de 120hz olmasına rağmen S23'te ayrı bir akıcılık var. Ön kamerada abartısız 3 kat falan daha iyi sonuç veriyor. S23'ün pili 3900 mAh olmasına rağmen S20 FE'den daha uzun gidiyor her koşulda. 2 hafta S23'ü kullanıp S20 FE'yi elime aldığımda S20 tablet gibi geldi. Ha S20 FE kötü bir telefon mu, kesinlikle değil ama benim cihazım sürekli boştayken bile ısınıyor, donuyordu. Kameradan fotoğraf ya da video geçişi yaparken cihaz komple kilitleniyor, Bluetooth ile ne bağlıysa kopuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1_3multijet kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Çok doğru bir tercih.

Eski telefon ve yeni telefon hangi işlemcilere sahip?

Bence senin telefonun sorunluydu bende 2 yıldır kullanıyorum snapdragon işlemcili üstelik içinde ağzına kadar dolu 256gb sd kart var güç tasarruf modunda bile hiçbir bekleme gecikme olmuyor ısınma olayı da Gta san Andreas definitive edition gibi yüksek grafikli oyunlarda kendini belli ediyor ki o da çok normal o oyun çoğu cihazda açılmıyor bile

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam.

• all_rock kullanıcısına yanıt

S20 SD 865

S23 8 GEN 2

• burak1889 B kullanıcısına yanıt

Ben de sizinle aynı şekilde ağzına kadar dolu 256gb samsung evo plus sd kart ile kullanıyordum. Servise defalarca kez gitmeme rağmen hiçbir sorun yok diyip geri gönderiyorlardı. Artık servise gitmekten ben usanır oldum. Çalışanlara ayrı laf anlat, genel merkeze ayrı laf anlat. 3 kere amoled yanığından dolayı ekranı değişti ama yine çıktı. Ön, arka kamerası değişti yine aynı sorunlar var. Aslında halen garantisi devam ediyor S20'nin. Değişim için uğraşmaya değer gibi gözüküyor.

Benim s20fe de snapdragon 256 gb. Saydığınız sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım muhtemelen üretim bazlı bir sorun.

Denediyseniz 3x kamerasının düşük ışıktaki video performansı çok arttı mı? Bu cihazın ana kamerası güzel fakat düşük ışıkta yardımcı kameraları zayıf kalıyor. Fiyatına göre değerlendirirsek oldukça makul, s24u veya ip15 pro max performansı beklememek lazım.

Sistemsel olarak değerlendirme yapamam ama tasarım olarak s23fe kalın bir cihaz kesinlikle s20 fe tasarım olarak daha iyi. İlk çıktığı günden beri kullanıyorum halen . Tek eksisi şarjı ben %85 şarjda kesiyorum şarjı bataryam halen il günkü performansında ama orta yoğun kullanımda zorluyor beni bataryası .

• 3x'te de, geniş açı kamerasında hem fotoğraf hem de video çekiminde çok daha iyi geldi bana.

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt

Hocam S23 FE değil düz S23'e geçtim ben. S23 FE dediğiniz gibi tasarım olarak vasat. S20'nin tasarımında beğenmediğim tek şeyi ince uzun olmasıydı

• Creative52 C kullanıcısına yanıt
    Neden tekrar turkcell e geçtiniz? Çekmiyor mu turk telekom

Onu elime aldımmı hatırlamıyorum ama s23 ultra etkileyiciydi.

• S20fe= dert

• Fotoğraf ve videoları aylık olarak boşaltıyorum. RAM kullanımı 3.1/6 GB, depolama ise 54/128GB.

Ayrıca akşamları 2 saat kadar telefonu kapalı tutuyorum. Yani bu biraz alışkanlık bende.

Ama ne hikmetse son 1 haftadır gerek uygulama açılışında, gerekse menü geçişleri ve sayfayı yukarı aşağı kaydırırken telefonda kasıntılar başladı. Bu lanet şeyde yaptığım şey instagram, twitter, steam, reddit gibi yerlerde takılmak yani oyun dahi oynamıyorum. Bir şey mi yapmam gerek telefonu rahatlatabilmek için ne yapmam lazım? Bilmediğim bir şey mi var?

Iphone 11 alacakken artık güncelleme almayacak denince ölü yatırım olur fazla vermeyeyim deyip S20 FE aldım, aşırı pişmanım adamlar IOS 18 getirdi 11'e... 120hz lagalugasına kapılıp alıyorum, eşim iphone 11 ile ilk günkü gibi çatır çatır gezinirken ben hatalarla kasmalarla debeleniyorum.

Muhtemelen son android telefonum olacak bu.

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Kasılıyor derken aynı akıcılık mı yok donuyor mu

Ben şarj uzun gitsin diye güç tasarrufunda kullanıyorum 60 hz olayı yüzünden cihaz yavaşlamış gibi geliyor aynı akıcılık yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

120Hz kullanıyorum. Şarjdan yana sorunum yok. Yazdığım platformlara anlık girip çıkıyorum o kadar. Bazen 1.5 gün bile gidiyor şarjı hatta. Yani telefona çok ilgili biri değilim.

Ama telefonun kendi arayüzünde bile geçişlerde veya yukarı aşağı ekranı kaydırırken kasıyor telefon. Donma durumu söz konusu değil. Uygulamalarda, özellikle twitter ve instagramda felaket derecede arttı bu durum.

• 
Sayfa: önceki 18081809181018111812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.