< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (1811. sayfa)
-
-
Bu sorunu ben de son zamanlarda farkettim. Ayarlar menüsünde gezinirken bile anlık takılır gibi olup sonra devam ediyor. Güncelleme veya arka planda çalışan servislerden biri neden oluyor olabilir. Hatta samsungun telefon eskiyor hissiyatı yaratma politikası bile olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyorum vallahi. Ama bir sorun ya da bilmediğim bir şeyin olduğu kesin.
Telefonda çöp dosya temizliği, ne bileyim farklı bir temizlik türü var mı? Benim yaptığım ram optimizasyonu ve aylık dosyaları bilgisayara aktarıp telefonu boşaltma var. Bir de dediğim gibi akşamları 1-2 saat kapalı tutuyorum telefonu.
-
How to Wipe Cache Partition in SAMSUNG Galaxy S20 FE
Bu konuda arama yapabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ilk sayfada söylenen samsung un gereksiz uygulamalarını kaldıran oldu mu? Fayda gören oldu mu? Bilgi verebilecek var mı? Sizce yapmaya değer mi? Ben mesela ram plus u kapattım. Bir de gelişmiş işlemeyi açtım iyi oldu. Batarya süresi sanki daha iyi oldu.
-
Güvenlik güncellemesi gelmiş (Snapdragon )
-
Dediğinizi yapıp bir süre test ettim, şu an eskisine göre daha iyi.
Teşekkür ederim. Bunu ne sıklıkla yapmak lazım?
Ben de yeni uyguladım faydasını gördüm, ihtiyaç duydukça yapabilirsin. Ram plus ı kapattınız mı?
O ne ki
Baktım şimdi açıkmış, 4GB kullanıyor. Kapatmalı mıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 20 Eylül 2024; 11:17:45 >
Cihazı Kasım 2021'de aldım ve ilk açtığımdan beri hiç kapatmadım. Gelen güncelleştirmeler sonucu kapanıp açılma hariç.
Cihazdan memnunum ama uzun süredir çözemediğim bir sıkıntı var. Bellek takıyorum bir süre sonra kayboluyor, çıkarıp tekrar takıyorum bir süre sonra yine aynı sorun oluyor. Bu sorunun bir çözümü var mı?
Bellek dediginiz microsd kart ise bazı sandisk belleklerin Samsung telefon ile uyumsuz olduğunu biliyorum. O yüzden samsung tele artık samsung dışında microsd kart almıyorum.
Evet hocam sd kart. İlk taktığımda hiç bir problem yok çalışıyor bir süre sonra kayboluyor. Belki bir problem vardır diye telefondan formatladım yine olmadı.
Ben iki tane 128 gb SanDisk ile sorun yaşadım. Hiç bir problem Görünmezken veriler kayboluyordu. O kartları hala aktif kullanıyorum ama PC ile. Samsung tele takınca sapitiyorlar. O zamanlar 5-6 yıl olmuştur, nette taradığımda yabancı sitelerde aynı sorunu yaşayanlar görmüştüm. Sorun firmware update ile cozuluyormus ama kartın firmaya gitmesi gerekiyor vs. Ben uğraşmadım. Ama çok verim kayboldu maalesef. Sizin dediğiniz gibi olduğunu hatırlamıyorum ancak ben fark etmeden kart çıkıp tekrar takılmış olabilir. Bu arada kartları her türlü yazılımla PC de kontrol ettim ve hiç bir sorun çıkmadı. Dediğim gibi hala PC de sorunsuz kullanıyorum. Eğer böyle bir şey değilse, telefonun kart okuyucusu ile ilgili bir sorun olabilir. Servise gitmek iyi olur.
Son haftalarda sd kart sorunu yaşamaya başladım samsungun 256 gb lık kartini kullaniyorum telefonu aldigimda beri. Ancak son zamanlarda hata verip duruyor. Foto ve video kayit yeri sd kartti ancak desteklenmeyen içerik uyarisi veriyor depolamayi dahiliye alınca sorun kalmiyor ama sd ye alinca foto video cekemiyorum
Sd kartı çıkarıp (güvenli çıkarma yapin) bilgisayarda dosya sistemi hatalarına karşı tarayın.
efendiler oneui 4.1 A12deyim. oneui 5.1 A13'e güncellemeli miyim
Çektiğim fotograflar depolama alanı olarak sd kartı seçince galeriye kaydolmuyor. Dahiliyi secince kaydoluyor. Sd karta videolar kaydoluyor ama fotoğraflar galeriye kaydolmuyor dosya desteklenmiyor uyarısı veriyor.
Sd karti guvenli cikarip taktim. Google fotograflara yedekleme yapiyordu hafiza dolu dedi yedek epostaya kaydettim yedeklemeyi de kapattim ama sorun devam ediyor
Gcam yükledim orda da aynı sorun var. Sd kart samsung 256 gb lık. Yarısı boş duruyor hala. Sorunu çözemedim bir turlu yardimci olabilir misiniz
-
-
Bu olay 2011 yılında aldigim S3 telefonumda da oluyordu, cok veri kaybettim bende. Hala olmasi uzucu, suan bende de samsung sd kart takili, uzerine veri kopyalanmadim ama dolu. Veri kaybı da yok haliyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 22 Eylül 2024; 20:55:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X