Uygun kuponla 5800 5900 a geliyor 256gb lik 8gb ramli model .. earbuds hediye isletme karitimla vade farksiz 9 taksite aldim.. Samsung Galaxy S20 FE 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) 6.999,00 TL yerine 6.499,00 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 11 Kasım 2020; 1:2:23 > |
Samsung galaxy s20 fe 256gb earbuds hediye 5850 tl ~
-
-
Hava değilde link.koy -
Mobilden konu acmak ve link koymaya alisamadim.. ekledim
-
100 mağaza 600 tık hızı birleşiyor. -
Şu telefon snapdragon 865 ile gelse ortalığı kasıp kavuracaktı bence. -
Birde Garanti Pay ile ödeseydin 100 TL de n11 bonus u alacaktın.
Ben öyle yaptım ;).
Hayırlı olsun kardeşim.
-
Oppo Reno 4 Pro ile bunun arasında kaldım. Tavsiyeniz nedir?
-
Paranızın kıymeti var ise Exynos işlemcili telefon almayın. Snapdragon işlemcili telefonlarını da buraya getirmiyor Samsung. O yüzden Exynos işlemcili Samsung büyük pişmanlıktır.
Not: S10 plus kullanıcısı
-
600₺ tık hızı ve 100₺ Samsung kuponuyla 5799₺'ye geliyor. Kulaklık ve bileklikle yaklaşık 800-1000₺'lik bir tasarruf daha var. İkisi birlikte elden 600-700e rahat çıkar. Bonuslar da var.. Güzel fiyata geliyor, tek soru işareti; Exynos yarı yolda bırakır mı?
Ben risk alıp imeili 5000 ₺'ye Oneplus 8 ya da 8t almayı düşünüyorum 12 ram/256gb ve SD 865+ -
hediye Earbuds olduğuna dair bir bilgi yok,, kulaklık gelir mi -
-
şuan bu şekilde değil demek ki kaldırdılar -
Bu işlemcilerin en büyük handikapı nedir acaba? -
Hâlâ aynı görünüyor bende. Sormak lazım mağazaya -
Açıkca yazılmış nasıl göndermezler. -
Samsung Türkiye satıcından aldınız değil mi?
Ben de 5799₺'ye aldım.
Bende de bu şekilde görünüyor.
Fakat kuponla aldık diye göndermemezlik yapabilirler mi ki?
-
Muhtemelen göndermeyecekler kargo ile telefon geldikten sonra kod yardımıyla samsung türkiye sitesine girip yanındaki hediyeleri 0 ₺ ye sipariş vereceksiniz daha önce bu şekilde olmuştu yine aynı yaparlar mı bilmiyorum -
Earbuds göndermemezlik yapmazlar değil mi, bununla
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) arasında kaldım
Birde hangi rengi seçtiniz
-
Konu hakkında mağazaya sorulan sorularda "kampanya devam ediyor" şeklinde yanıt okudum ama bilemiyorum.
Ben lacivert olanı aldım .
Siparişi kargoya verilen var mı bu arada?
-
Hediyesiz (Galaxy Buds+ & Galaxy Fit2 Hediye!) 5000 tl ye satsalar çok iyi olurdu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 11 Kasım 2020; 17:12:9 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu telefon snapdragon 865 ile gelse ortalığı kasıp kavuracaktı bence.
|
Benzer içerikler
- bimcell yeni hat ücreti
- türk telekom yıldızlı günler 40 gb
- vodafone hediye internet
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- blaupunkt ls160 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X