< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (403. sayfa)
-
-
991 b modeli gece güncelledim çoğu özelliği eklememişler
-
Sadece circle to search var sanırım ai özelliklerinden değil mi?
Sonra vay efendim 5 sene güncelleme 7 sene güncelleme. Özellikleri keserek verdiğiniz guncellemeyi ne yapayım sadece sürüm adı değişiyor.
iOS 18de çok merak ediyorum yapay zekayı hangi modellere getirecekler. Eğer eski serilere de getririrlerse hoşçakal Samsung.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ses odağı geldi mi 6,1 ile?
-
circle to search özelliğini de eklememişler sanırım. Bir YouTube videosunda eklenmemiş diyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim cihaz snapdragon işlemcili,güncelleme gelmedi
https://www.log.com.tr/one-ui-6-1-galaxy-s21-feye-hicbir-yapay-zeka-ozelligi-eklemiyor/
S21e kısıtlı da olsa yapay zeka ekleyip aynı donanıma sahip olan fe ye hiçbir şey vermemeleri Samsung'un ne derece rezil bir firma olduğunu gosteriyor
dediklerinizde haklısınız. circle search özelliği muhtemelen samsung vermese de gelecek çünkü google diğer androidlere de vereceğini söyledi.
-
Samsung Fan larısınız, koşulsuz şartsız samsung sevdalısı olduğunuzu ıspat için bu modelleri alıyorsunuz. Birde karşılık umuyorsunuz.
Aşkınız Platonik, habarınız yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyleyiz bi mahsuru mu var???
-
evet doğru diğer sanal zeka özellikleri de öyle ki.
-
ben onu blokladım cevap vermeye de değmez.
-
Beni cezbeden bı tek çeviri işiydi. Bir de fotoğrafı kesip yapıştırdiginda yerini tamamlamasi. Bunların muadili var mı bulamadim.
çeviriden kastınız ne arama sırasındaki ise o da stabil değil. diğeri ise zaten olan bir şey. fotoğrafı kesip başka bir fotoğrafa yapıştırma var ama sizin dediğinizi anlamadım.
-
Bi mahsuru yok. Ben bizim ülkede samsung fanının olabileceğini sanmıyordum. (Siz ve cevap verdiğim arkadaş hariçmiş)
Bunu reva görüleni anlatmak istedim.
Ilk FE modelim. Fanı değilim. Paramızın yettiğini kullanıyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fan Edition konusunda milleti fan diye eleştirmek de ne bileyim.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5BA3914 -- 17 Mayıs 2024; 10:45:50 >
Philips TV aldım ancak bunda chromecast varmış miracast yokmuş. Dex özelliği de kablosuz olarak sadece miracast üzerinden çalışıyormuş. İyi bir miracast dongle tavsiye edebilecek olan var mıdır?
Çünkü duruma fan değil kullanıcıları olarak bakıyorum. Burada fan değilde A serisini almak istemeyip S iyidir diye, Model sonunda ki FE yi atlayıp alanlardan oluşuyoruz. Satan teknoloji marketleride öyle diyor.
Abi A serisi alacağına S al daha iyidir diye satıyorlar.
Fanlıkla alakası yok bence buranın.
Yinede siz bilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X