Bildirim
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (405. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar s21fe snapdragon ile exnos arasında batarya ve ısınma konusunda fark var mı?iki modelide deneyimlemiş arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? exnos modelini kullandım ama pil,ısınma ve wild rift oynarken aniden fps düşmesi yükselmesi durumu canımı sıkmıştı,snapdragon modelinde durumlar nasıl?daha verimli derseniz almayı düşünüyorum ,yok aynı derseniz başka model bakayım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safsata60 -- 24 Mayıs 2024; 0:20:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarj dışında iyi telefon
Teşekkür ederim. Gözümden kaçmış
Sd888 olanın 256gb varmı Tr de?
Hanıma M23 yerine almayı düşünüyorum önerirmisiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
one ui 6.1 ile batarya %50 daha iyi gidiyor.Net bir şekilde hissediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6.1 guncellemesinden sonra telefon hızlandı. Bakalım hangi dahice yama ile bozacak bunu samsung. Telefonu aldığımdan beri hep böyle oldu. 2 ileri 3 geri yapıyor samsung maalesef ki.
-
Youtube yorum çeviri kayboldu sizde de öyle mi ?
Android kaça kadar güncelleme alacak?
S23fe yerine bunu almayı düşümüyorum hanıma daha ince ve kibar. Bi ara kendime bile düşündüm ama 21ultra dan geçmek istemedim ama 250gr + yanında şirket telefonu taşımak yormaya başladı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan 14 de,android 16 yı alacak ,pembemsi bi rengi var bayanlar için çok güzel bi renk.quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
Android kaça kadar güncelleme alacak?
S23fe yerine bunu almayı düşümüyorum hanıma daha ince ve kibar. Bi ara kendime bile düşündüm ama 21ultra dan geçmek istemedim ama 250gr + yanında şirket telefonu taşımak yormaya başladı
Mayıs güvenlik yaması gelmiş yüklendi otomatik, umarım pil süresi bozulmaz.
S21 serisinde (s21 fe dahil) ai duvar kağıdı özelliği mevcut fakat samsung bizden gizlemiş. Activity launcher uygulamasını indirin ve attığım resimdeki kısayolu başlatın ve ana ekrana da kısayol olarak ekleyin ki istediğiniz zaman tek tuşla ai duvar kağıdı özelliğine erişin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Snapdragon versiyonunu kullananlar memnunlarmı acaba? Isınma hızlı pil tüketimi vb olarak sorunları varmıdır. Pil performansı iyimidir arkadaşlar.
-
S21 fe snapdragon kullanıyorum, bana güncelleme gelmediquote:
Orijinalden alıntı: fatihtaskin
Mayıs güvenlik yaması gelmiş yüklendi otomatik, umarım pil süresi bozulmaz.
Pil dışında iyi
Senede en az iki üç kere telefon değiştiririm,dört dörtlük telefon görmedim,Snapdragon kullanıyorum telefondan çok memnunum sanırım bunu baya kullanırım, çok yoğun kullanan biri iseniz batarya günü kurtarmayabilir,ben sabah 7 de şarjdan çekiyorum akşam 22 civarı şarza taktığımda yüzde 10 bataryam kalıyor,kullanıma göre ortalama 7 saat ekran süresi alabilirsiniz,ben 8 saat 51 dk,yı gördüm,birkaç mesaj geriye giderseniz kullanım senaryomun ekran görüntüsü var.quote:
Orijinalden alıntı: xSHUJxSnapdragon versiyonunu kullananlar memnunlarmı acaba? Isınma hızlı pil tüketimi vb olarak sorunları varmıdır. Pil performansı iyimidir arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 2 Haziran 2024; 14:8:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X