Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.402
Cevap
132
Favori
586.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet şebeke çekmediyse bittin. Hem aşırı ısınıyor hem de hem şarjı emiyor direkt.

• Lomax. kullanıcısına yanıt

Hocam cihazı yeni aldım yazılım geldi şuan 6.0 da o vakit hiç güncelleme yapmayalım mı diyorsun artısı yada başka eksiler var mı?

• Ben bazı problemlerinden dolayı 6.0'a hiç geçmedim, ısrarla 6.1 sürümünün gelmesini bekledim.

Birkaç yerde fotoğraf kalitesinin düştüğü yönünde yorumlar okuyunca buradaki arkadaşlara sormak istedim.

Ancak eğer daha şimdiden kamera yönünde planlı eskitme başladıysa sonrasında ne olur, tahmini zor değil.

Ama sizin yerinizde olsaydım direk 6.1'e geçerdim.

• 6.0 ile ilgili ne problemler görmüştünüz yazarsanız bende 6.1 e geçebilirim teşekkürler

• Almak isteyenler için bilgi,s21 fe snapdragon şuan hepsiburada da 15.500 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 17 Haziran 2024; 15:22:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şebeke gitme sim okuma problemi olan cihazların çözümü nedir?

Bu sorun hangi s21 fe modelinde mevcut?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 17 Haziran 2024; 18:28:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • circassianman kullanıcısına yanıt

imei atilan ya da canada ve amerika cihazlarında olabiliyor bu sorun .

• Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt
    Vatandan alınan cihaz

O zaman servise verin, pek bu şikayeti duymadım belki donanımsal sorun olabilir.

Cihaz benim değil de tanıdığın. Ben de almak istedim fiyatı düşünce de hangisini tercih edeyim diye bakıyordum. Snapdragon daha iyi sanırım.

Benimki yurtdisi snapdragon su ana kadar sorun yaşatmadı.

15 bine snapdragon çok iyi geldi gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

15 bine snapdragon çok iyi geldi gözüme.
    Fazlasıyla iyi ,ödeme kısmına gelince biraz daha indirim yapıyor.

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 18 Haziran 2024; 17:34:43 >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Evet şu an ihtiyacım yok ama benim bile alasım geliyor

• Bu işte bir iş var isteyen komplocu desin ama işkillenmemek mümkün değil Samsung Türkiye yani yine aynı satıcı a35 i bile 15499tl den satarken, s21 fe 888 li modeli 14800 den satıyorsa iki kere düşünmek gerek bana göre ! Açıkcası bu cihazların geri dönmüş cihazlar olup samsung yetkili servisinde yenilendiğini düşünüyorum...

https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-navy-128gb-sm-a356ezkptur/#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Haziran 2024; 19:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svideoz

Bu işte bir iş var isteyen komplocu desin ama işkillenmemek mümkün değil Samsung Türkiye yani yine aynı satıcı a35 i bile 15499tl den satarken, s21 fe 888 li modeli 14800 den satıyorsa iki kere düşünmek gerek bana göre ! Açıkcası bu cihazların geri dönmüş cihazlar olup samsung yetkili servisinde yenilendiğini düşünüyorum...

https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-navy-128gb-sm-a356ezkptur/#specs

Sen düşünme diyeceğim ama 🤣 Samsung sitesinde ürünler daha pahalıya satılır Hepsiburada ve diğer eticaret sitelerinde ise kampanyalar vs ile fiyatlar samsung internet sitesinden daha da ucuza satılır artı s21fe ile a35 aynı anda mı çıktı?

• Can851 kullanıcısına yanıt

Kampanya deyip geçiştirmek... o vakit A35 satılmazdı. Diğer taraftan yeni çıkmış olması a35 gibi bir cihazı alınası yada daha performanslı yapıyorsa hiç düşünmeden a35 alalımSamsung Galaxy S21FE [ANA KONU] bence sen hiç düşünme hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Svideoz

Bu işte bir iş var isteyen komplocu desin ama işkillenmemek mümkün değil Samsung Türkiye yani yine aynı satıcı a35 i bile 15499tl den satarken, s21 fe 888 li modeli 14800 den satıyorsa iki kere düşünmek gerek bana göre ! Açıkcası bu cihazların geri dönmüş cihazlar olup samsung yetkili servisinde yenilendiğini düşünüyorum...

Satıcı samsung türkiye

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Bende onu diyorum zaten

• 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.