Evet şebeke çekmediyse bittin. Hem aşırı ısınıyor hem de hem şarjı emiyor direkt. |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (407. sayfa)
-
-
Hocam cihazı yeni aldım yazılım geldi şuan 6.0 da o vakit hiç güncelleme yapmayalım mı diyorsun artısı yada başka eksiler var mı?
-
Ben bazı problemlerinden dolayı 6.0'a hiç geçmedim, ısrarla 6.1 sürümünün gelmesini bekledim.
Birkaç yerde fotoğraf kalitesinin düştüğü yönünde yorumlar okuyunca buradaki arkadaşlara sormak istedim.
Ancak eğer daha şimdiden kamera yönünde planlı eskitme başladıysa sonrasında ne olur, tahmini zor değil.
Ama sizin yerinizde olsaydım direk 6.1'e geçerdim.
-
6.0 ile ilgili ne problemler görmüştünüz yazarsanız bende 6.1 e geçebilirim teşekkürler
-
Almak isteyenler için bilgi,s21 fe snapdragon şuan hepsiburada da 15.500 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 17 Haziran 2024; 15:22:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şebeke gitme sim okuma problemi olan cihazların çözümü nedir?
Bu sorun hangi s21 fe modelinde mevcut?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 17 Haziran 2024; 18:28:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
imei atilan ya da canada ve amerika cihazlarında olabiliyor bu sorun .
-
Vatandan alınan cihaz
O zaman servise verin, pek bu şikayeti duymadım belki donanımsal sorun olabilir.
Cihaz benim değil de tanıdığın. Ben de almak istedim fiyatı düşünce de hangisini tercih edeyim diye bakıyordum. Snapdragon daha iyi sanırım.
Benimki yurtdisi snapdragon su ana kadar sorun yaşatmadı.
15 bine snapdragon çok iyi geldi gözüme.
-
Evet şu an ihtiyacım yok ama benim bile alasım geliyor
Bu işte bir iş var isteyen komplocu desin ama işkillenmemek mümkün değil Samsung Türkiye yani yine aynı satıcı a35 i bile 15499tl den satarken, s21 fe 888 li modeli 14800 den satıyorsa iki kere düşünmek gerek bana göre ! Açıkcası bu cihazların geri dönmüş cihazlar olup samsung yetkili servisinde yenilendiğini düşünüyorum...
https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-navy-128gb-sm-a356ezkptur/#specs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 18 Haziran 2024; 19:36:15 > -
Sen düşünme diyeceğim ama 🤣 Samsung sitesinde ürünler daha pahalıya satılır Hepsiburada ve diğer eticaret sitelerinde ise kampanyalar vs ile fiyatlar samsung internet sitesinden daha da ucuza satılır artı s21fe ile a35 aynı anda mı çıktı?quote:
Orijinalden alıntı: SvideozBu işte bir iş var isteyen komplocu desin ama işkillenmemek mümkün değil Samsung Türkiye yani yine aynı satıcı a35 i bile 15499tl den satarken, s21 fe 888 li modeli 14800 den satıyorsa iki kere düşünmek gerek bana göre ! Açıkcası bu cihazların geri dönmüş cihazlar olup samsung yetkili servisinde yenilendiğini düşünüyorum...
https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-navy-128gb-sm-a356ezkptur/#specs
Kampanya deyip geçiştirmek... o vakit A35 satılmazdı. Diğer taraftan yeni çıkmış olması a35 gibi bir cihazı alınası yada daha performanslı yapıyorsa hiç düşünmeden a35 alalım bence sen hiç düşünme hocam...
-
Satıcı samsung türkiyequote:
Orijinalden alıntı: SvideozBu işte bir iş var isteyen komplocu desin ama işkillenmemek mümkün değil Samsung Türkiye yani yine aynı satıcı a35 i bile 15499tl den satarken, s21 fe 888 li modeli 14800 den satıyorsa iki kere düşünmek gerek bana göre ! Açıkcası bu cihazların geri dönmüş cihazlar olup samsung yetkili servisinde yenilendiğini düşünüyorum...
Bende onu diyorum zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X