Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.359
Cevap
133
Favori
580.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ajf39

Fazlasıyla iyi ,ödeme kısmına gelince biraz daha indirim yapıyor.

Alıntıları Göster
    Selamlar öncelikle konuya destek olsun 😂👍

Çok severek kullandığım (kalemini çok arayacağım gibi hissediyorum) Samsung Note 9'um ekranı ve şarjı beni mahvediyordu. Emekliye ayırmak ve geçici süre kullanmak için s21 fe sipariş vererek aranıza katılmış bulunmaktayım. Pazartesi ulaşacak en geç kargo.

3 gün önce sipariş vermiştim aslında 15.499'a gelmişti indirimsiz. Dün gece iptal edip 750 tl artı puanlarımla beraber 14.609'a geldi bana.

Eşime almıştım zaten 7-8 ay önce exynos olan modelini sd olanı yoktu tr de daha o zaman ondan fazla kurcaladım teli kafama yattı

S21 fe ve honor 90 arasında kalmıştım. Honor 90 anakosuna girip birkaç sayfa şikayet okuyunca dedim agacım samsung candır heyecan arama

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyason -- 19 Haziran 2024; 2:26:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyason

Selamlar öncelikle konuya destek olsun 😂👍

Çok severek kullandığım (kalemini çok arayacağım gibi hissediyorum) Samsung Note 9'um ekranı ve şarjı beni mahvediyordu. Emekliye ayırmak ve geçici süre kullanmak için s21 fe sipariş vererek aranıza katılmış bulunmaktayım. Pazartesi ulaşacak en geç kargo.

3 gün önce sipariş vermiştim aslında 15.499'a gelmişti indirimsiz. Dün gece iptal edip 750 tl artı puanlarımla beraber 14.609'a geldi bana.

Eşime almıştım zaten 7-8 ay önce exynos olan modelini sd olanı yoktu tr de daha o zaman ondan fazla kurcaladım teli kafama yattı

S21 fe ve honor 90 arasında kalmıştım. Honor 90 anakosuna girip birkaç sayfa şikayet okuyunca dedim agacım samsung candır heyecan arama

Alıntıları Göster
    Doğru bi karar vermişsiniz,fiyat inanılmaz güzel,hayırlı olsun

• Svideoz kullanıcısına yanıt

Evet yanlış bir düşünce diyemem. Elde kalan cihazları kakalıyor da olabilir Samsung Türkiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: circassianman

Evet yanlış bir düşünce diyemem. Elde kalan cihazları kakalıyor da olabilir Samsung Türkiye.

Kakalamak yanlış bi tabir olur,arz talep meselesi,s20 fe snapdragon da zamanında uygun fiyatla çok satmıştı,şuan aynı taktiği s21 fe snapdragon için uyguluyorlar.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    İki yönden düşünmek lazım iade dönen elden geçmiş cihazlarsa kakalamak denebilir.

Sadece masum bir kampanya ise zaten bir sorun yok bu da olağan bir şey.

• Her forumda gereksiz insanlar olur böyle saçma sapan konuşan belli ki bu arkadaşlar 20 bin üstü aldılar indirim görünce tukaka muhabbeti yapacaklar 😂 şunları engelleyeyim de boşuna saçma düşünce okumayayım

• Bende de var lakin bu cihazı da yakında yoldan geçenin eline tutuşturacaklar neredeyse. A serisi telefonların bile fiyatı sabit kalırken nedense bu telefonu yakında gazeteler 30 kupona verecekmiş gibi bir durum hasıl oldu. Bundan sonra Samsung alırsam FE serisi almam. High end S serisi almak daha mantıklı. Takas ve değişim kampanyalarında yok pahasına gidiyor. Adamlar neredeyse üstüne para isteyecekler utanmasalar.

• bende 2 haftadır kullanıyorum bu ürünü almayı düşünenler için yazıyorum, telefon ilk haftasında ısınıyor zaten daha öncede burada, redditte filan da yazılmış ama telefon kullanım alışkanlıklarını öğrendiği için ısınıyormuş bir haftanın sonunda ısınma olayı bitti, batarya 120 hz yenileme ve aod devamlı açık 5 saat ortalama ekran süresi alıyorum oyun oynamadığım için 2 gün rahat gidiyor. kamerası, tasarımı, performansı ve özellikle ekranı çok güzel bir cihaz almayı düşünen bu fiyata kaçırmasın.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Hocam "samsung öyle şey yapmaz" diyenler nereden destek alıpta bu derece güvenli konuşabiliyor anlamak güç o kadarda iyi niyetli yada saf olmamak gerek hele hele samsung söz konusu olduğunda! Samsung akıllı telefon maceram e890 ile başladı o zamandan beri abuk sabuk hatalar ve çakallıkları yüzünden bir dargın bir barışık bugüne kadar geldik. Misal active 2 saatini kullandım baktım sürekli nabız ölçümü var demesine rağmen o seçenek aktifken süreklilik yoktu Thh ye başvurup bilirkişiyle o özelliğin olmadığını kanıtlarıyla ispatladım ve saati iade ettim. Buşalık makinesi garanti bitiminden 2-3 gün sonra gümledi. Ama markayı, teknolojilerini sevmiyor da değilim. Yinede uyanık olmak gerek onu söyledim.

• Hocam psikolojik sorunların mı var laf sokmalar falan hayırdır?? düşüncemi söyledim farklı düşünüyorsan medeni bir insan gibi cevap verirsin "seninle aynı şekilde düşünmüyorum" der geçersin bide engellemiş miş Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] 

Yarın birgün batarya şarj tutma sorunları, kamera hataları, kasa açılması gibi sorunlar yaşarsan uyarmadı deme Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Haziran 2024; 17:46:13 >
    Hem de dibine kadar yapar da burada yapmış mı yapmamış mı ancak alanlar fark edebilir.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Orasını zaman gösterir elbet..

• nasaz N kullanıcısına yanıt

A55 ile S21fe arasında kaldım ancak boyutlarının büyüklüğü sebebiyle S21fe aldım aslında aklım S23fe deydi boyutlar tam istediğim gibi ancak bütçeyi zorlayacaktı pass geçtim şuan tercihimden gayet memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Svideoz

Hocam psikolojik sorunların mı var laf sokmalar falan hayırdır?? düşüncemi söyledim farklı düşünüyorsan medeni bir insan gibi cevap verirsin "seninle aynı şekilde düşünmüyorum" der geçersin bide engellemiş miş  

Yarın birgün batarya şarj tutma sorunları, kamera hataları, kasa açılması gibi sorunlar yaşarsan uyarmadı deme  

Ne laf sokucam kardeşim sana ben şurada yeni telefona geçtim bir şevkle yazdım biri çıkmış yok yenilenmiştir yok indirim neden var patlak matlak laflar diye sallamış belliki ruh sağlığın senin yerinde değil çok black mirror seyretmişsin.

Sen koca şirkete üçkağıtçı muamelesi yapıyorsun ruh hastası senin gibi şirketlere b.k atmaya çalışanlara denir.

Adamlar süper telefon yapmış 3 senelik telefon ne a serisi ne başka yanına yaklaşıyor hatta yeni çıkardıkları s23 fe bile a serisi gibi takoz gibi

Sen gidiyorsunuz yok elinde kalan falan filan sallıyorsun. Cihaz eskimeye başladı bu sene s24 fe çıkaracaklar haliyle elindekileri eritmeye başlayacak indirimlerle.

bende 2 telefon arasında kalıp tasarım, ekran ve fiyat sebebiyle s21fe aldım canavar gibi telefon.

• s21 fe 256 gb exynos 2 senelik 8500 tl veririm 0 dan farkı yok noksan hata en kucuk cizik ezik yoktur. pendik istanbul. yuzyuze bile karsilarim pendik te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu34ist -- 19 Haziran 2024; 21:6:37 >
  • ilyason kullanıcısına yanıt

Hoca genel manada dikkatli olun diyerek adam gibi yazdım ama senin için fesat ki

"Her forumda gereksiz insanlar olur böyle saçma sapan konuşan belli ki bu arkadaşlar 20 bin üstü aldılar indirim görünce tukaka muhabbeti yapacaklar 😂 şunları engelleyeyim de boşuna saçma düşünce okumayayım"

gibi saçma sapan yorum kasıyorsun ha engellemen umrumda olmaz onu baştan söyleyim ama laf atarsan elbet cevabı da alırsın kusura bakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Svideoz

Hoca genel manada dikkatli olun diyerek adam gibi yazdım ama senin için fesat ki

"Her forumda gereksiz insanlar olur böyle saçma sapan konuşan belli ki bu arkadaşlar 20 bin üstü aldılar indirim görünce tukaka muhabbeti yapacaklar 😂 şunları engelleyeyim de boşuna saçma düşünce okumayayım"

gibi saçma sapan yorum kasıyorsun ha engellemen umrumda olmaz onu baştan söyleyim ama laf atarsan elbet cevabı da alırsın kusura bakma.

Genel manada dikkatli olun yazmamışsın sen b.k atan bir komplocusun kendin söylemişsin güzel kardeşim

Sen bence b.k atacağına konuyu nasıl güzelleştiririm diye bak iki kere düşün birşeylere b.k atarken kimse cevap vermez diyip ortalık yere saçma sapan "komplo teoerilerinle" hayali şeyleri yazma

• 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.