Bak hala aynı moddasın ciddi idrak problemin var demekki. Komplo teorisi diyorsun bende sana sorarım o vakit geri dönen malların satılmadığından nasıl bu kadar eminsin ki bana b.k atıyorsun komplocusun diyebiliyorsun samsung promotörü müsün ? Yukarda samsung un yediği naneleri de yazdım üstelik! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 19 Haziran 2024; 22:46:16 > |
Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (409. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun hocam :)
Her iki versiyonu da kullanma şansına sahip biri olarak cihazınız geldiğinde Exynos 2100'lü versiyon ile karşılaştırdığınızda günlük kullanıcı deneyiminde (pil, kamera, arayüz akıcılığı...) fark olup olmadığını aktarabilir misiniz?
Exynos 2100'lü modelden SD888'li modele geçme planım var da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her 2 işlemcili s21fe kullandım. Hem performans, hem batarya, hemde kamera olarak sd888 daha üstün. Ama exynostan geçmeye değer mi bilemiyorum daha farklı modellere yönelmek varken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha şimdi geldi telefon kılıfları gelmedi kurulumu yapayım bir hafta kullanayım fikirlerimi yazarım.
Ama arkadaşında dediği gibi exynos lu varsa elinde snapdragonlusuna geçmeni tavsiye etmem farklı tel değil çünkü
Güle güle kullanın,çok iyi fiyata aldınız fiyat yükseldi
-
Exynos işlemcili modele yaklaşık 2.5 yıldır sahibim ve cihazın garantisi bitti. Telefonumdan gayet memnundum ancak 3 gün önce arka kapak kenardan ince bir şekilde ayrılmış , ben bunu farketmedim kılıf ile kullandığım için ve telefonum sıvı temasına maruz kaldı. Telefonum çalışıyor ancak ısınma problemi yaşıyorum. Ben bu telefonu serviste ücretsiz tamir ettirmek istiyorum çünkü ürün IP68 sertifikası ile pazarlanıyor. Böyle bir durumda kalan var mı ve nasıl bir yol izlediniz? Yardımlarınızı, önerilerinizi alabilir miyim?
-
Garanti bittiyse servisten su bile içseniz ücret yazar. Yine bu forumda okumuştum suya dayanıklılık gibi şeyler zamanla etkisiz kalıyor o yüzden güvenmemek lazım. Hatta ömürlük olmadığı belirtliyormuş seritifikalarda. Yaşadığımız yeri de unutmamak lazım. Kaç kişi götürdüğünde kullanıcı hatası diyerek işin içinden çıkmışlardır kim bilir.
-
Bu telefon şu an en güncel hangi sürümü kullanıyor?
-
A 14 ,15 ve 16 yı da alacak
Birkaç gündür kullanıyorum telefon bana kendini sevdirdi.
Gün içinde full veri açık yoğun kullanmama rağmen şarjını çok beğendim. Dün mesela sabah evden 7 de çıktım. İşe gittim sonra eve gelip spora geçtim akşam saat 22.30 da evdeydim şarjım %21'di.
Bluetooth kulaklık bağlıydı sporda kızımla konuştum görüntülü vs vs. Şarjı ilk izlenimlerime göre yeterli şimdi eve geldim mesela %66 şarjım.
Ekran kasa oranı muazzam.
120 hz süper bir şey ve animasyonlar çok hoşuma gitti.
Exynoslularda nasıl bilemem ama snapdragon 888 güzel iş yapıyor.
Redditte ısınma olayı okumuştum ilk hafta için bende öyle bir sorun yok.
Şimdiye kadar tek eksi yönü ön kamerada otomatik odaklama yok.
Arka kamera çok güzel ön kamera yeterli.
3 günlük kullanımla bu şekilde ben çok beğendim şimdiye kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şarz ilerleyen günlerde biraz daha iyi gidecek
Arkadaslar 2+ yıldır kullaniyorum cihazi
Cihazin arka kapaginda hem sagdan hem soldan gevseme var cikmaya calisiyor sanki bastirinca iniyor geri aşağı
Bu su gecirmezligi iptal eder değil mi? Çözümü yok mu bunun? İlle telefoncuda yapistirmak mi lazim
Hey gidi eski telefonlar metal kapakları kaya gibi saglam olurdu 6300 vb
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz acaba paylaşabilir misiniz
Full veri de kullanıyorum.
Sadece akşam 9 dan sonra WiFi ye bağlı
Ben ekran süresine takılan biri değilim.
Benim için önemli olan sabah 7 de evden çıkıp spor olduğu gün akşam 10 da evde olduğumda %20 üzerinde şarj kalıyor olması.
Benim kullanım senaryoma göre gayet iyi.
Ki pil daha öğrenme aşamasında oturunca daha iyi olur arkadaşların dediği gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Cihaz yazılımı konusunda çok kararsızım. Cihazı TUR olarak alıp sonra farklı yazılım yükleyen var mı? Tecrübelerini aktaran olursa memnun olurum. Ben yükledim bi defa ama çok kullanamadan geri döndüm.
Exynos sürümü için farklı ülke romları kullananlar varsa bu mesaja tecrübelerini yazmalarını rica ederim. Türkiye yazılımını sadece samsung Türkiye nin yavaşlığı ve benim adıma karar veriyormuş gibi hissettirmesi sebebi ile kullanmak istemiyorum. Başka ülke yazılımı kullansam bir zararını görür müyüm? Bu tip soruları cevaplayacak bilgili bir arkadaş bu konuyu ele alıp bir reçete yaparsa faydalanan çok olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
THL rom kurarsanız gereksiz uygulamalar yok olacaktır. Ben şimdi kurdum. Bir sayfa bile dolmamıştı. Hem rama kaydı hemde şebeke seçenekleri açıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl kuruyoruz hiç anlamam o işlerden.
Hangi cihaza s21 fe mi yanlış hatırlamıyorsam siz tepe s serisine gectiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X