Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mmeehhmet Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.359
Cevap
133
Favori
580.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ince bir kilıfmı telefonu kalınlastıriyormu? Fiyatı nedir l?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt

Evet pil kullanımınızı gördüm çok çok iyi bir değer. Teşekkür ederim ayrıntılı bigilendirme için :)

• Merhaba arkadaşlar ben de yeni alarak aranıza katıldım. A32 den geçtim. Insallah pilde uzun süre düşmeler olmadan keyifle kullanmak nasip olur. İlk başta sarj cok iyi gidiyor. Telefonda baya klasmis. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Samsung s serisine en iyi özeni gösteriyor bunu anladım. 🧿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan81 -- 3 Haziran 2024; 15:32:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FE serisi tüm cihazlarda pil sorunu var mı

Sanırım eski yeni Fe ler de herkes bataryadan şikayetçi

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplan81

Merhaba arkadaşlar ben de yeni alarak aranıza katıldım. A32 den geçtim. Insallah pilde uzun süre düşmeler olmadan keyifle kullanmak nasip olur. İlk başta sarj cok iyi gidiyor. Telefonda baya klasmis. Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Samsung s serisine en iyi özeni gösteriyor bunu anladım. 🧿
    Hayırlı olsun ,a32 den çok çok üstün bit cihaz

• ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, ses kalitesi ekran vs inanılmaz şaşırttı beni. ( Samsung planlı eskitme yapmazsa uzun süre gider inşallah. Ek olarak ses codeclerini vs kim duzenlediyse iyi bir rock muzik dinleyicisi.. Saygı duydum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplan81 -- 3 Haziran 2024; 16:26:34 >
  • tcl l7 den geçtim cihaz efsane Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] 

• 6.1 güncellemesi geldi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bat-Man

6.1 güncellemesi geldi arkadaşlar
    O çoktan geldi,üstüne mayıs güvenlik yaması bile geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 5 Haziran 2024; 14:42:9 >
  • Cihazi uzun suredir kullaniyorum.

Bu cihazin saglamligi muazzam. Onlarca kez yere duatu, fayansa dustu, arka kapak, on cam hzerine duatu cok sukur kirik yok telefonda, eaki telefonum olsa en az 4 kez cam degistirirdim.

Tek sikintim su, ben bu cihazi degisim ile aldim eaki cihaz servise 4 kere gitti m32 di, ellerinde yok diye bunu verdiler neredeyse fiyati %50 daha fazlayfi (samsung ile biraz ugsassam da aldim) hizli sarja telefonu taktigimda, her %1 de sanki sarji cikarip takmisim gibi sea ve ekran gelip gidiyor. Yeni nesil hizli sarjlarda sikinti yasiyoeum ayni sorunu yasayan var mi acaba?

• One UI 6.1'den sonra fotoğraf kalitesinin (özellikle de gece çekimlerinde) düştüğü yönünde çok eleştiri var, sizlerin yorumu nedir?

Ayrıca piksel kaydırma özelliği aktif durumda ve stabil olarak çalışıyor değil mi?

• Baya leş gibi oldu, önceki sürümlere dönülebiliyorsa dönücem ben. Geçen gece bir fotoğraf çekeyim dedim bu telefon benim telefonum değil. Ağır küfür istiyo bu zamsung

• 6.1 ve güvenlik yaması sonrası bana biraz ısınıyor gibi gelmeye başladı telefon. bundan önce pek şikayetim olmamıştı. sizde de var mı aynı durum?

• sui_cast S kullanıcısına yanıt

Havalar ısındı, yaz geldi bu hafta sıcaklar çok fena. Güncellemeyle alakası yoktur bence.

Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU]

• 6.1 güncellemesinden sonra, bende de dokunmatik hassasiyeti azaldı sanki. tepkiler daha geç ve daha başarısız kesinlikle.

• Satıldı mı?

• sui_cast S kullanıcısına yanıt
    Evet. Benim cihazda da aşırı ısınma var.

Özellikle pil şarjı %5'in altında düştüğünde veya GSM şebekesi çekmediğinde pilin aşırı ısındığını farkettim. Daha önce böyle bir sorun yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 15 Haziran 2024; 7:38:47 >
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.