Tam olmasa da Google home kurun, oradan ekranı yansıtabiliyorsunuz Philips e. Beğenmezseniz bakarsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tam olmasa da Google home kurun, oradan ekranı yansıtabiliyorsunuz Philips e. Beğenmezseniz bakarsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben USB dock ile bağlıyorum. Docka da klavye mouse bağlıyorum. En stabil öyle çalışıyor. İnşallah güzel bir wifi dongle bulursunuz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 19 Mayıs 2024; 11:39:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Resim de paylaşırsanız kullanım senaryonuzu görebiliriz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablosuz şarj ve dex lazım değilse hiç canınızı sıkmayın.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 20 Mayıs 2024; 13:3:40 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
s21 fe işlemcisi iyi olsada throttle yapiyor batarya iyi degil . a55 te stabilite daha iyi batarya daha iyi yeni bir model sensör 50 mp yeni. dex 4k 60 fps takilma elindeki tel premium bir tel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Klavyeden sesle yazdırma tuşu gitti mi sizde de 6.1 güncellemesinden sonra? Ayarlardan da bulamadım |