< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (628. sayfa)
-
-
-
Az kullanılmış Samsung orijinal kılıf.. spigen orijinal kılıf telefon değişikliği nedeniyle satılıktır arkadaşlar.. Evde boş yere duruyor birinin işine Yarasın arkadaşlar çok hesaplı vereceğim PM atabilirsiniz..
s 22 Plus için..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"İçlerinde sadece mikrofon seçme özelliği işe yarar gibi duruyor. Bluetooth kulaklık ile konuşurken çevre seslerini çok fazla duyuyor karşı taraf. Ben sesi bluetooth kulaklıktan duyayım ama benim sesim onlara mikrofondan gitsin gibi bir özellik var sanırım"
bu hareketi iphone kullananlarda görüyorum genellikle. kulaklarında kulaklık var ama telefonu da ağızlarına götürüp öyle konuşuyorlar. sanırım iphone'da var bu özellik ya da psikolojik olarak yapıyorlar bilemiyorum
samsung'da ise mikrofon seçmek değil, ses odağı şeklinde sunulmuş bu özellik. o da verimli çalışmıyordu kardeşimin s24'ü ile denediğimizde.
mikrofon seçme özelliğine gerçekten ihtiyaç var. toplu taşıma gibi gürültülü ortamda kulaklıktan konuşurken beni duymakta güçlük çekiyor karşı taraf.
-
Hocam ben S23'te denedim. Mikrofon kesinlikle seçilmiyor. Hani nerde bu özellik? Arama yaparken çıkar diyor ayarlarda ama çıkmıyor. Yani her zamanki gibi sadece laf. UI 6.1 kuramıyorum diye sakın üzülmesinler. Tüm bu telefon üreticileri sahtekar! Var dedikleri özellikler sadece reklam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 13 Mayıs 2024; 15:12:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kurmak ya da kurmamak işte bütün mesele.
Eninde sonunda kuracağım ama birisinin daha kurmasını bekliyorum sanırım
Hocam kurdum. Sorun varsa yanıtlayayım.
Bende yükledim bakalım Zaman gösterecek
2 kişi kurduysa ve açıldı ise telefonlar ben de kurarım
S22 gayet güzel ve akıcı olmuş. Pil koruma ayarlarından hangisini seçtiniz?
😅
Maksimum da şu an ama hangisi daha iyidir emin değilim. Bir de %85 sınır 80 ile değişmiş.
E akalım o zaman :).
Şu arama geldiğinde yanıtlama sonrası ara sıra ahizeye ses gelmeme sorunu giderilmiş olsa bari.
alt navigasyon tuşlarında 3 lu kaydırma gitmiş
Navigasyon tuşlarını tamamen yok etme de gitmiş mecbur açık kalıyor
Navigasyon tuşlarını kaldırma işlemini good lock indirip ordan navstar da açıp eskisi gibi kaldırabiliyorsunuz,ben öyle yaptım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X