Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.019
Cevap
167
Favori
881.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AOD Saati Ekran Kilit Saati ile değişiyor. GoodLock ve LockStar uygulaması ile daha detaylı ayarlama yapabilirsiniz. SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hkubilayk H kullanıcısına yanıt

tamamdır çok teşekkür ederim kilit ekranı seçeneklerine bakmayı unutmuşum

• bircancan B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben direkt oraya baktım ama yapamadım tamamen kaldırmayı, navigasyon çubuğu gitmedi bir türlü

• alicanbo A kullanıcısına yanıt
    S22 Ultra sayfasına yazdığım mesaj size de yardımcı olur mu?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158682845

• Bende güncelledim akıcılığı arttı şarj olarakta şimdilik güzel gidiyo

Evet buldum aradığım hareket ipucu idi, daha fazla seçenek kısmındaymış teşekkür ederim

• Yapay zeka ile fotoğraf düzenlemede nesneyi kesiyorum ama yeni görüntü olarak kaydetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Doldurma vs sorunsuz çalışıyor ama kestiğim ögeyi ayrı bir yere alamıyorum.

• Cyberbrkk kullanıcısına yanıt

fotoğrafı kesip veya kopyaladıktan sonra eklemek istediğiniz başka bir fotoğrafın üstüne gelip parmakla basılı tutun yapıştır gelecek o şekilde oluyor.

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Ben şimdi fark ettim whatsaapta fotoğraf çekmek için uygulamadan girdim selfie de arka plan eklemiş eski fotolardan kaldıramadım sizde durum nasıl?

• 1 mayıs guvenlik yaması avrupa exynos s22 düz için cıktı indiriyor şuan,pil 1 nisan ui 6.1 de artmışti memnundum 1 mayıs nasıl olacak görelim
    SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 14 Mayıs 2024; 15:45:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6.1 güncellemesinden sonra aod renk ayarı ve parlaklık ayarını bulamadım

• arkadaşlar bende aod açık ancak kilit ekranında ekranı kapadığımda ekran tamamen kapanıyor, ardından aod beliriyor. normalde animasyonla birlikte saat ekranda yer alırdı. aşağıdaki videoyu izleyin, soldaki cihazdaki gibi oluyordu ancak 6.1 güncellemesinden sonra ekran tamamen kapanıyor ve sonra aod geliyor.

X'te Tarun Vats: "Galaxy S23 One UI 6.1 AOD Issue ⚠️ Widget disappears from the lock screen and reappears in AOD. Hope Samsung will fix it and improve widget lock screen AOD transition so that the S23 AOD animation, which feels different, can be converted to a natural S24 animation #OneUI6… https://t.co/xXwRWF20YD" / X (twitter.com)

ekleme: telefonu yeniden başlatınca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 15 Mayıs 2024; 12:15:8 >

• berkantkz B kullanıcısına yanıt

Ben parayla aldım yazın stilini kullanıyorum kilit ekranı stilini ne yaparsan o da o stilde oluyor

• Arkadaşlar aranızda benim gibi navigasyon tuşlarını kaldırıp telefonu tam ekran kullanan var mı yeni Güncellemeyle bu gidiyor biliyorsunuz SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

• alicanbo A kullanıcısına yanıt
    Bende öyle alismistim dünden beri zor kullandım Bugün hallettim good lock uygulamasıyla hallediliyor yapamadıysanız bana ulaşın yönlendireyim

Hayır dostum sen yanlardan kullanmayı göstermişsin yapamayan varsa bana ulaşsın Ben bugün hallettim ben de navigasyon tuşlarını komple kaldırarak kullanıyordum Dünden beri alışmam zor oldu ama program sayesinde hallettim Şimdi yine tam ekran kullanıyorum navigasyon tuşlarını komple kaldırdım benim gibi kullananlar varsa ve ayarlayamayanlar bana ulaşsın

• Arkadaşlar benim gibi navigasyon tuşlarını komple kaldırmak isteyenlere video yüklüyorum videoyu takip ederek kaldırabilirler

• Şu kaydırma çizgisinden nasıl kurtulacağım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliinan007 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ama good lock a gerek kalmadan yapılabiliyor kendi ayarlar kısmında. Ayarlar > ekran > navigasyon çubuğu > daha fazla seçenek > hareket ipucu > hareket ipucu kapat

• 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.