< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (630. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yapılamıyor altta çizgi kalıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Numara paylasilabiliyor muyum bilmiyorum ama whatsaptan yaz dostum 05422484754 ali
Evet aslında navstardaki ayar sayesinde bu hareket ipucu aktif oluyor ben orayı atlamışım. Good lock+ navstar indirdikten sonra enable extra gesture settings aktif ediyoruz, daha sonra yazdığım adımları takip ediyoruz tamamen kalkıyor navigasyon çizgisi
-
ayarlar > genel yönetim > klavye listesi ve varsayılan > klavyeyi gizleme tuşunu göster
bu ayarı kapatınca o boşluk da gidiyor, klavye ekranın en altına geliyor hocam
-
-
bi önceki mesajda bahsettiğim yerdeki "klavyeyi gizleme tuşunu göster" seçeneğinin üstünde "navigasyon çubuğundaki klavye tuşu" ayarını kapatırsanız gider
Hocam 1 haftadir S23'u kullaniyorum, S22+'tan gectim. Sunu kesinlikle diyebilirim ki 45 watt ile sarj edilme ozelligi diye bir sey yok S22+'ta, realiteye bakarsak telefonun ben 5%-85% doldurma esnasinda bir kez bile 25-26 watt'a bile ulastigini gormedim. Ustelik 5 amperlik kablo ve Orjinal Samsung 45 watt adaptor kullaniyorum. Bakin baska telefonlari takiyorum cin mali olanlari, onlara 28 watt ile baslayip 33-34'lerde veriyor adaptor, S22+'ta ortalamasi 17 watt ve max 26 gordum o da 1-2 saniye kadar.
Yani 45 watt ile doluyor diye S22+ almaniza gerek yok. S23 oneririm hemen hemen ayni fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 16 Mayıs 2024; 14:35:32 > -
Ekran süreleriniz güncelleme sonrası nasıl? 120hz aktif ve konum sürekli açık taş çatlasın 2 buçuk 3 saat alıyorum, hep böyleydi bu arada. Normal mi ya? Oyun falan da oynamıyorum. Chrome instagram ağırlıklı kullanım. Pili mi değişime versem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung tarihindeki en kötü ekran süresine sahip seri bu sanırım, ben de hiç memnun değilim bataryadan
-
Çeviri ayarlarında varsayılanı Google yapmanız gerekiyor
60 hz'e düşürün. ben ancak öyle arttırabildim ekran süresini.
-
Pil için; Dışarıdayken vs. Güç tasarrufu modu açılabilir.
Yok hocam olmuyor maalesef. Alternatif önerebilecek varsa çok makbule geçer.
-
Bu yöntemi denedim, maalesef olmuyor.
Goodlock navstar dan kaydırma haraketini geri getirdikten sonra goodlock u sildim açtıgım hareket tuşları ayarı silinmedi,ayarı açtıktan sonra goodlock u kaldırabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu kapatıp açıp tekrar denedin mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X